Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλος ενας που διαβάζει verge.

Lmao

Μα δεν καταλαβαίνετε οτι εμας δεν μας λείπει κατι.

Σε εσας λείπει που δεν εχετε καν wp :)

Τα δοκίμασα σε κινητό φίλης μου και μόνο το GUI το θεωρώ απλά απαράδεκτο.

Αν ήθελα WP πήγαινα και θα αγόραζα :-D

Σοφαρή σηζήτηση δεν κάνουμε μιας και δεν ακούς ποτέ και έχεις ένα κάρο διαφορετικούς λογαριασμούς στο insomnia για να μας πείσεις ότι είναι όλα καλά με τα WP...... καλύτερα να κάνεις τα ίδια στο twitter και να προσπαθήσεις να πείσεις τον Belfiore να μην χρησιμοποιεί iPhone αλλά WP :P

• Like 1
  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σκοτώνεστε για ένα κινητό το οποίο αλλάζετε κάθε δυο με τρία χρόνια για προσωπική χρήση και έχετε δικαίωμα επιλογής. Η Microsoft απλά έχει το mobile τμήμα για να ολοκλήρωσει το οικοσύστημα της. Δεν την νοιαζει να γίνει apple αλλά η νέα blackberry αλλά σε πιο πολλές διαστάσεις και πραγματικά έχει τη βάση να το κάνει...

• Like 1
Δημοσ.

Τα δοκίμασα σε κινητό φίλης μου και μόνο το GUI το θεωρώ απλά απαράδεκτο.

Αν ήθελα WP πήγαινα και θα αγόραζα :-D

Σοφαρή σηζήτηση δεν κάνουμε μιας και δεν ακούς ποτέ και έχεις ένα κάρο διαφορετικούς λογαριασμούς στο insomnia για να μας πείσεις ότι είναι όλα καλά με τα WP...... καλύτερα να κάνεις τα ίδια στο twitter και να προσπαθήσεις να πείσεις τον Belfiore να μην χρησιμοποιεί iPhone αλλά WP :P

Δεν με απασχόλει να σε πείσω, απλα σπαταλάω το χρόνο μου ενώ ακούω μουσική, :)

Και γω απαραδετο βρισκω το αντροιντ και iOS. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε διαφορετικες γνωμες (:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σκοτώνεστε για ένα κινητό το οποίο αλλάζετε κάθε δυο με τρία χρόνια για προσωπική χρήση και έχετε δικαίωμα επιλογής. Η Microsoft απλά έχει το mobile τμήμα για να ολοκλήρωσει το οικοσύστημα της. Δεν την νοιαζει να γίνει apple αλλά η νέα blackberry αλλά σε πιο πολλές διαστάσεις και πραγματικά έχει τη βάση να το κάνει...

...και θα το κάνει.
Δημοσ.

Δηλαδή μόνο ένας καταλαβαίνει την προοπτική του ενιαιου λειτουργικού και τι ουσιαστικά που και ή M's με την πλατφόρμα των 10;; Κάτι που ή Google δε θα μπορέσει να το κάνει και όταν το αντιγράψει η apple θα λένε ποσό γαματη είναι.

Αλλά δε βλέπω πουθενά την είδηση για την νέα ανανέωση των 10 και την μηδαμινή περιγραφή των ανανεωσεων. Πλήρη άγνοια. Μπορεί να έχουν νέους αλγορίθμους data mining ή και δε ξέρω και γω τι.

Πέντε χρόνια software implementation consultant και απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου και θέλω να πιστεύω ανοιχτόμυαλος!

Δεν με απασχόλει να σε πείσω, απλα σπαταλάω το χρόνο μου ενώ ακούω μουσική, :)

Και γω απαραδετο βρισκω το αντροιντ και iOS. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε διαφορετικες γνωμες (:

...και θα το κάνει.

Ναι θα το κανει και ας εχει το χαμηλότερο ποσοστο αγοράς σε retail...Όταν βγούνε τα windows mobile pro και οι εταιρίες θα κάνουν υποχρεωτική πολιτική της εταιρίας την παροχή εταιρικού κινητού με windows mobile pro γιατί θα έχουν μεγαλύτερη ασφαλεια και κλειδώματα  θα σου πω σε πόσους manager η υπαλλήλους  θα δινει η κάθε εταιρία apple και Samsung s...x. δεν θα τρέχουν τα εταιρικά προγράμματα λόγω universal applications που μπορουν να χρησιμοποιηθουν και ως in house development ως outsourcing development και φυσικά cloud retail development. Επίσης Cloud software development χωρίς universal applications δε θα υπάρχει σε λίγα χρόνια. H Microsoft πλέον με τη πλατφόρμα windows 10 θα δινει και πιο εξελιγμένα εργαλεία για τη διαχείριση χρηστών, εγκαταστάσεων προγραμμάτων και διαχείριση χρηστών και δικαιωμάτων χρηστών σε εφαρμογές τρίτων.

Τι σημαίνει αυτό...Αγοραζω εταιρικο κινητο η λαπτοπ με windows 10 pro και κάνω login με το Εταιρικό μου email και όχι με Hotmail. Σε διάστημα ωρών έχουν εγκατασταθεί όλα τα εταιρικά προγράμματα για τα οποία έχω οριστεί ως χρηστής στην εταιρία μου και με συγκεκριμένα δικαιώματα  καθώς και όλες οι προσβάσεις σε file server, εκτυπωτές κτλ. Τρελό το business continuity και πολλά αλλα.

Όταν φυσικα το κινητο είναι και φορητος σταθμος εργασιας αστα να πανε.

Απλά η Nokia εβγαλε τα ματια της μόνη της και έχασε το μπούσουλα όχι το παιχνίδι. Ξεπουλήθηκε και κάποιοι τα πήραν χοντρά. Η Microsoft βρήκε το development και αρχισε να αναπτύσσει προτυπες τεχνολογιες, Ένταξη βγάζει και κανα κινητο για το απλό κοσμακι κτλ και σιγα σιγά δημιουργεί τις συνθήκες για τ άνω που ανεφερα...

• Like 1
Δημοσ.

Πέντε χρόνια software implementation consultant και απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου και θέλω να πιστεύω ανοιχτόμυαλος!

Ναι θα το κανει και ας εχει το χαμηλότερο ποσοστο αγοράς σε retail...Όταν βγούνε τα windows mobile pro και οι εταιρίες θα κάνουν υποχρεωτική πολιτική της εταιρίας την παροχή εταιρικού κινητού με windows mobile pro γιατί θα έχουν μεγαλύτερη ασφαλεια και κλειδώματα θα σου πω σε πόσους manager η υπαλλήλους θα δινει η κάθε εταιρία apple και Samsung s...x. δεν θα τρέχουν τα εταιρικά προγράμματα λόγω universal applications που μπορουν να χρησιμοποιηθουν και ως in house development ως outsourcing development και φυσικά cloud retail development. Επίσης Cloud software development χωρίς universal applications δε θα υπάρχει σε λίγα χρόνια. H Microsoft πλέον με τη πλατφόρμα windows 10 θα δινει και πιο εξελιγμένα εργαλεία για τη διαχείριση χρηστών, εγκαταστάσεων προγραμμάτων και διαχείριση χρηστών και δικαιωμάτων χρηστών σε εφαρμογές τρίτων.

Τι σημαίνει αυτό...Αγοραζω εταιρικο κινητο η λαπτοπ με windows 10 pro και κάνω login με το Εταιρικό μου email και όχι με Hotmail. Σε διάστημα ωρών έχουν εγκατασταθεί όλα τα εταιρικά προγράμματα για τα οποία έχω οριστεί ως χρηστής στην εταιρία μου και με συγκεκριμένα δικαιώματα καθώς και όλες οι προσβάσεις σε file server, εκτυπωτές κτλ. Τρελό το business continuity και πολλά αλλα.

Όταν φυσικα το κινητο είναι και φορητος σταθμος εργασιας αστα να πανε.

Απλά η Nokia εβγαλε τα ματια της μόνη της και έχασε το μπούσουλα όχι το παιχνίδι. Ξεπουλήθηκε και κάποιοι τα πήραν χοντρά. Η Microsoft βρήκε το development και αρχισε να αναπτύσσει προτυπες τεχνολογιες, Ένταξη βγάζει και κανα κινητο για το απλό κοσμακι κτλ και σιγα σιγά δημιουργεί τις συνθήκες για τ άνω που ανεφερα...

Πολύ ωραία, μια χαρά :)
Δημοσ.

Αυτή είναι η άποψη μου για τα windows, ποτέ πια, οποιος θέλει το lumia μου του το χαρίζω, χαχα

Λοιπόν φίλε θα πρέπει να κρατήσεις τον λόγο σου και να χαρίσεις σε κάποιον επιτέλους το λούμιά σου.Εγώ πάντως δεν καίγομαι.....

Για να δούμε πόσο σοβαρός είσαι σε αυτά που λες!!!

Δημοσ.

ο τιτλος:Αύξηση πωλήσεων για Surface και Cloud, σημαντική πτώση στις πωλήσεις Lumia smartphones.

τι ακουνε τα android fanboys:windows sucks

λογικο ειναι με τοσα νευρα που εχετε απο τα android σας καπου πρεπει να ξεσπασετε κι εσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν φίλε θα πρέπει να κρατήσεις τον λόγο σου και να χαρίσεις σε κάποιον επιτέλους το λούμιά σου.Εγώ πάντως δεν καίγομαι.....

Για να δούμε πόσο σοβαρός είσαι σε αυτά που λες!!!

Dibs στο Lumia :-D  :-D

Δημοσ.

Φυσικά, η msft έχει χασούρα από την πώληση κάθε lumia.

http://goo.gl/cjrxdX

Ε ναι τότε δεν ήρθε κανένας να πει ότι πάνε χάλια τα windows phone , που εκεί είναι το βασικό. Εδώ η εταιρεία έχει ξεπεράσει θετικά κάθε πρόβλεψη των αναλυτών και εσείς ασχολείστε με το αν τo τμήμα έχει πρόβλημα με το μειωμένο marketshare. 

Κάτι αντίστοιχο, δεν θυμάμαι και πολύ κόσμο να έχει ασχοληθεί με τα χάλια οικονομικά δεδομένα στην SONY επειδή το PS4 πάει εξαιρετικά.

Δημοσ.

Σίγουρα

belfioretwitteriphone-750x389.jpg

Αφού διαβάζεις τόσο iVerge θα δεις ότι απάντησε ο ίδιος από κάτω γιατί έχει iPhone και Android στις διακοπες του, αλλα δεν τολμας να ποσταρεις όλη την αληθεια. Παρα μόνο αυτη που θες εσύ. :)
Δημοσ.

Ποσα account θα φτιαξεις πια για να υπερασπιστεις τα Windows phone ρε Toulipa? Κουρασες λιγο ξερεις....

Koίτα λογικά ο τύπος παίρνει κανα 800άρι από τη MIcrosoft Hellas. Αν το κάνει τσάμπα είναι καθυστερημένος...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...