Καρκίνος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Koίτα λογικά ο τύπος παίρνει κανα 800άρι από τη MIcrosoft Hellas. Αν το κάνει τσάμπα είναι καθυστερημένος...Άρα με τη λογική σου όσοι κράζετε τα παίρνετε από την Apple ή την Google ή είστε [instert κακό επίθετο here]. Ωραια λογική μπρο. Πάλι καλα που ψηφίζεις 1
21century Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω οφείλει να πάει σε επανασχεδιασμό των κινητών της...
Radiatedsoul Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εγω το καλοκαιρι θα παω σε android λογω ελλειψης hearthstone στο lumia που εχω. Η αληθεια ειναι οτι τα lumia τοσα χρονια με εχουν βολεψει αφανταστα λογω maps, αλλα τωρα εχει δωσει τα maps και στο android , οποτε κανενα προβλημα. Η καμερα του 1020 θα μου λειψει βεβαια, αλλα μικρο το κακο
coffeex Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αφού διαβάζεις τόσο iVerge θα δεις ότι απάντησε ο ίδιος από κάτω γιατί έχει iPhone και Android στις διακοπες του, αλλα δεν τολμας να ποσταρεις όλη την αληθεια. Παρα μόνο αυτη που θες εσύ. Νομίζεις ότι δεν το διάβασα;; Θα τον πιστέψω ότι εκτός από iOS χρησιμοποιεί και Android αλλά στο ταξίδι του αμφιβάλω αν θα είχε WP, iPhone και Android μαζί του... ΥΓ Μην φτιάχνεις άλλα fake accounts καρφώνεσαι.
Καρκίνος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Νομίζεις ότι δεν το διάβασα;; Θα τον πιστέψω ότι εκτός από iOS χρησιμοποιεί και Android αλλά στο ταξίδι του αμφιβάλω αν θα είχε WP, iPhone και Android μαζί του... ΥΓ Μην φτιάχνεις άλλα fake accounts καρφώνεσαι. Άρα κανεις σενάρια στο μυαλό σου, και πιστεύεις οτι θέλεις. Υπέροχα. Τόσο hate, λες και κανας υπάλληλος της ms γλεντούσε με τις γυναικες σας το καλοκαίρι. Αράξτε λιγο. Δεν φτιάχνω φεικ accounts, τρώω μπαν και φτιάχνω άλλο. Απλή λογική. Αν το site ήταν πιο windows friendly, θα τρώγατε bans εσείς, όχι εγω Νομίζω οφείλει να πάει σε επανασχεδιασμό των κινητών της...Το 640 XL μου το βρισκω αρκετά όμορφο και μινιμαλ Τωρα που ο Panay πηρε το πηδάλιο, θα δουμε αρκετα ομορφα προϊόντα. Στις γραμμες του surface λογικά. Εγω το καλοκαιρι θα παω σε android λογω ελλειψης hearthstone στο lumia που εχω. Η αληθεια ειναι οτι τα lumia τοσα χρονια με εχουν βολεψει αφανταστα λογω maps, αλλα τωρα εχει δωσει τα maps και στο android , οποτε κανενα προβλημα. Η καμερα του 1020 θα μου λειψει βεβαια, αλλα μικρο το κακο Αλήθεια, οσες φορες προσπάθησα να το παίξω στον κολλητό μου, με εκανε όλο και πιο πολύ να ανοίξω το πισι για να παίξω. Δεν βολεύει καθόλου, εμενα τουλάχιστον. Όλα ειναι super tiny
privateer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εγω το καλοκαιρι θα παω σε android λογω ελλειψης hearthstone στο lumia που εχω. Η αληθεια ειναι οτι τα lumia τοσα χρονια με εχουν βολεψει αφανταστα λογω maps, αλλα τωρα εχει δωσει τα maps και στο android , οποτε κανενα προβλημα. Η καμερα του 1020 θα μου λειψει βεβαια, αλλα μικρο το κακο hearthstone στο κινητο? Γιατι θες να κάνεις την ζωη σου δυσκολη? 1) Disconnects οποτε ξεχνα τα ranked/arena 2) Θες ένα powerbank μαζι 3) Ο αποθηκευτικός χώρος που θέλει έχει ξεφυγει. Στο επόμενο expansion θα βαλουν Minimum 32GB 1
AlexKane Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Νομίζεις ότι δεν το διάβασα;; Θα τον πιστέψω ότι εκτός από iOS χρησιμοποιεί και Android αλλά στο ταξίδι του αμφιβάλω αν θα είχε WP, iPhone και Android μαζί του... Και ο Steven Sinofsky (πρόεδρος των παραθύρων και πρωτεργάτης των πλακιδίων μπάνιου), χρησιμοποιούσε και χρησιμοποιεί android. http://goo.gl/tZjBdw Εφεξής, το WinMo αφού απέτυχε παταγωδώς στην αγορά, αποτελεί πλέον μια νεκρή πλατφόρμα, μόνο για alpha testing του λειτουργικού συστήματος, στην οποία η msft χρησιμοποιεί τους χρήστες (insiders) ως Ινδικά Χοιρίδια (Guinea Pigs). Σε σημερινή δακρύβρεχτη δημοσίευση, γνωστό fan-site του Redmond ανήρτησε το χρονικό της αποτυχίας, την αντίδραση των απανταχού lovers και το αναπόφευκτα ανύπαρκτο μέλλον. It's over, με ότι φυσικά αυτό συνεπάγεται. https://goo.gl/RrEZyb
Καρκίνος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Meanwhile στην Apple εδώ και χρονια χρησιμοποιούν Windows 7 (πρέπει να ποσταρω και την εικόνα; με μια απλή αναζήτηση Tim Cook Windows 7 την βρίσκετε)
atheatos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Meanwhile στην Apple εδώ και χρονια χρησιμοποιούν Windows 7 (πρέπει να ποσταρω και την εικόνα; με μια απλή αναζήτηση Tim Cook Windows 7 την βρίσκετε) Για καλό το λες αυτό? Windows 10 δεν έχει η Microsoft τώρα? Λες να μην μπόρεσε να κάνει upgrade σε 10, γιατι μπορεί να τα ειχε σπασμένα?Δεν θα πίστευα ποτέ στοιχεία κερδών απο Windows αν αυτά χρησιμοποιούσαν στοιχεία Ενεργοποιημένων αδειών και όχι στοιχεία πωλήσεων αδειών. Είναι πολυ εύκολο για την Microsoft πάντα να φαίνεται κερδισμένη και να κρύψει τυχόν δυσμενή στοιχεία. Στο Windows phone δεν μπορεί να το κρύψει ακόμα γιατι δεν έχει άλλες συσκευές εκτός απο τα Lumia , που και πάλι δεν τα πουλάει αλλα τα χαρίζει, οπότε και εκεί αν θελουμε το πιστεύουμε ότι η ζημιά οικονομικά δεν είναι μεγαλύτερη...
Καρκίνος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Για καλό το λες αυτό? Windows 10 δεν έχει η Microsoft τώρα? Λες να μην μπόρεσε να κάνει upgrade σε 10, γιατι μπορεί να τα ειχε σπασμένα? Δεν θα πίστευα ποτέ στοιχεία κερδών απο Windows αν αυτά χρησιμοποιούσαν στοιχεία Ενεργοποιημένων αδειών και όχι στοιχεία πωλήσεων αδειών. Είναι πολυ εύκολο για την Microsoft πάντα να φαίνεται κερδισμένη και να κρύψει τυχόν δυσμενή στοιχεία. Στο Windows phone δεν μπορεί να το κρύψει ακόμα γιατι δεν έχει άλλες συσκευές εκτός απο τα Lumia , που και πάλι δεν τα πουλάει αλλα τα χαρίζει, οπότε και εκεί αν θελουμε το πιστεύουμε ότι η ζημιά οικονομικά δεν είναι μεγαλύτερη... Η εικονα ειναι πριν από 3 χρονια. Δεν υπήρχαν 10. Τοτε. Τωρα η Apple μπορεί να τα έχει αναβαθμίσει, δεν γνωρίζω
atheatos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Η εικονα ειναι πριν από 3 χρονια. Δεν υπήρχαν 10. Τοτε. Τωρα η Apple μπορεί να τα έχει αναβαθμίσει, δεν γνωρίζω Καλα και του χρόνου τοτε....είναι αλήθεια αστείο ποσό γρήγορα περνάνε τα χρόνια και ποσές φορές έχω βαρεθεί να λέω και του χρόνου,σε Microsoft lovers.... Απο το 2010 τα ίδια και τα ίδια. Ελπίζω το 2017 να έχουμε κάτι διαφορετικό να ακούσουμε,γιατι το 2016 απο αυτά που διαβάζω δεν το βλέπω.
Καρκίνος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλα και του χρόνου τοτε.... είναι αλήθεια αστείο ποσό γρήγορα περνάνε τα χρόνια και ποσές φορές έχω βαρεθεί να λέω και του χρόνου,σε Microsoft lovers.... Απο το 2010 τα ίδια και τα ίδια. Ελπίζω το 2017 να έχουμε κάτι διαφορετικό να ακούσουμε,γιατι το 2016 απο αυτά που διαβάζω δεν το βλέπω. Δεν με απασχόλει να δεις πραγματα ΕΣΥ που δεν έχεις wp, με απασχολει να βλέπω ΕΓΩ, που έχω. Και μόνο το ότι τα iSheep και Lagdroid boys κάνουν σαν τρελα σε θεμα που δεν τα αφορα, ειναι ενας ωραίος λογος για να με κάνει να ξαναπάρω κινητό με windows:)
FauxHawk Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Εγω από κάτοχος android σε WP μπορω να πω τα καλύτερα για τα Lumia. Το αγόρασα 110€ και το εχω 2 χρόνια και δεν έχω ούτε ενα προβλημα σε σύγκριση με το αντίστοιχο android των 150€ που στον χρόνο ειχε αρχισει να κολλάει.Μιλαω για ίδια Ram (1γιγα) και τα 2 διπύρηνα. Οσο για το store συμφωνώ ότι είναι φτωχό τον WP αλλα τα βασικά τα εχει και με το παραπάνω.Τωρα αν κάποιος θελει το κιν του να είναι παιχνιδομηχανη τότε ας πάρει καμια κονσόλα. Το store των WP καλύπτουν και με το παραπάνω τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν και γενικά δημιουργήθηκε το κινητό κατα την αποψη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα