Mixalis.Kerpesis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα. Ενω δειχνει οτι υπαρχει συνδεση κανονικα τις τελευταιες 5 μερες δεν φορτωνει τις σελιδες. Ουτε στον chrome, mozila, explorer. Το πισι εινια συνδεδεμενο ενσυρματα στο ρουτερ, εχει windows 10 και η συνδεση μου ειναι στην forthnet. Το παραλογο εινια οτι για 2-3 λεπτα με το που κανω ρεσταρτ στο πισι μπανω κανονικα. Μετα δεν φορτωνει τιποτα. Επισης αν βαλω ενα τορεντ να κατεβαινει συνεχιζει και μετα τα 3 λεπτα να κατενβαινει κανονικοτατα χωρις καμια διακοπη. Μονο οι σελιδες δεν φορτωνουν. Κατεβασα και malwarebytes και δεν δειχνει τιποτα. Να προσθεσω οτι απο τα κινητα μας μπαινουνε κανονικα. Μπορει να γινει κατι?
keravnos21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Παρε κανενα τηλεφωνο την τεχνικη υποστηριξη της Forthnet και δηλωσε το ως βλαβη, είναι πιθανότατα πρόβλημα DNS η κατι γινεται με την gateway σου, μου τα εκανε η παλια μου συνδεση στην hol ποτε ποτε .
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Απο το κινητό μπαινεις κανονικα ή εχεις το ιδιο πρόβλημα
Gaucho10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εγκατεστησες καποιο internet security / firewall. Αν ναι για δοκιμασε να κανεις προσωρινη απενεργοποιηση μηπως σου ανοιγουν μετα οι σελιδες κανονικα... Αφου το P2P, και απο κινητα δουλευει το ιντερνετ λογικα καποιο θεμα software θα ειναι απο το λογισμικο σου. Για να σιγουρευτεις αν εχεις καποιο λαπτοπ η μπορεις να δανειστεις για λιγο και να το συνδεσεις με ethernet (οχι ασυρματα) και δουλευει μια χαρα, τοτε (λογικα) η συνδεση σου δεν εχει καποιο προβλημα.
Mixalis.Kerpesis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Απενεργοποιησα και το φαιργουολ αλλα τιποτα. Ολες οι αλλες συσκευες μπαινουν κανονικα. Πηρα τηλεφωνο και μου παν μετα απο πολλες προσπαθιες διόρθωσης οτι ειναι θεμα του υπολογιστη. Τι να κανω;
notist Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Φίλε έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Pc ενσύρματο Windows 10 forthnet internet. Κινητό και τα tablet των παιδιών σφαίρα όλα.Ο mozilla γυρνάει γύρω γύρω συνέχεια και αργεί να ανοίξει σελίδες.Είπα σε ένα φίλο μου κομπιουτερά να του κάνω format από τα νεύρα μου.Συνδέθηκε με το team viewer το είδε και μου είπε ότι δεν έχω και πολλά πράγματα ώστε να βαρύνει τόσο ο υπολογιστής. Και τώρα από το κινητό μου γράφω.
Mixalis.Kerpesis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δεν εχω περιττά προγραμματα στον υπολογιστή. Και ειναι καινουριος οποτε προβλημα τετοιο δεν ειναι. Καπου διαβασα για προφιλ και λοιπα. 88888 και κατι τετοια ποθ δεμ εχω ιδεα τι ειναι και αν χρειαζεται να τα κανω στην περιπτωση μου
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Με άλλον browser μπαίνεις στο νετ? Π.χ. firefox? Ασύρματα συνδέεσαι? Άνοιξε έναν cmd ως admin και γράψε την εντολή ipconfig. Σου εμφανίζει ip subnet mask defailt gateway ? Αν πάλι στον cmd γράψεις ping google.com σου εμφανίζει 4 reply?
glyfadas7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Φίλε το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ στο WiFi της δουλειάς ενώ τις πρώτες μέρες δούλευε κανονικά...ξαφνικά από την Τρίτη άρχισε τα limited connection το WiFi. Windows 8.1 σε καινούριο λάπτοπ από την Κυριακή. Παίζει κανονικά 4-5 λεπτά κ μετά με πετάει. Από το κινητό μπαίνω κανονικά στο WiFi. Το λάπτοπ έχει Intel wireless-N 7265 κάρτα δικτύου. Το αναφέρω μπας κ έχουμε την ίδια.
FKLDS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Τυχαία βρήκα 2 βιντεάκια στο youtube, δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν δοκιμάσεις. https://youtu.be/3CH05_qqy2c
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα