Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Έκανα open dispute περιγράφοντας το πρόβλημα ότι η οθόνη δεν ανάβει καθόλου και το κυριότερο ότι ο πωλητής δεν μου απαντάει εδώ και 4 ημέρες εφόσον του έχω στείλει 3-4 mail,ανέβασα και φωτογραφίες και περιμένω εντός 4 εργάσιμων ημερών να δω τι θα απαντήσει το Ali express.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα.Μετά το open dispute που έκανα μου ήρθαν 2 μηνύματα.Το ένα από τον κινέζο που και ο κινέζος φοβέρα θέλει,επειδή δεν απαντούσε τώρα 5 ημέρες,ο οποίος μου λέει: dear friend, please send me the test video ,we need check it,thanks

και το δεύτερο από το aliexpress που λέει:

Order NO: 72549158104745 Status: Awaiting shipment return   Reminder: You now have an agreement with the seller to resolve the dispute.
You must return your order (with tracking details) within 9 calendar days 20 hour 58 minute 16 second If you fail to return your order within this deadline, your payment will be released to the seller.   2 ερωτήσεις γιατί δεν μου έχει τύχει ξανά και δεν ξέρω 1)Στον κινέζο στέλνω βίντεο η το στέλνω πακέτο πίσω? 2)Ο aliexpress δέχτηκε την διαφωνία μου και πρέπει να το στείλω πίσω αλλιώς σε 9 εργάσιμες θα τον πληρώσει? Ευχαριστώ πολύ.Φιλικά Νότης  
Δημοσ.

στειλε ενα βιντεο στον πωλητη και να σου απαντησει αμεσα

περιμενε την απαντηση του να δεις τι θα σου πει αν αργησει πλακωσε τον στα e mail

το ποιο πιθανο να τη στειλεις

μην αργησεις και στειλε τη με tracking number

απλα σου λεει το αλι οτι σε 9 ημερες θα πληρωσει αν δεν τη στειλεις

Δημοσ.

κανε βιντεο την συσκευασια και οταν εισαι στο ταχυδρομιο  βγαλε και μια φωτο το δεμα που να φαινεται η διευθυνση που τα στελνεις και το tr#

Δημοσ.

Καλησπέρα.Τράβηξα βίντεο στο μαγαζί του τεχνικού πρώτα την δική μου οθόνη που ανάβει αν και σπασμένη και μετά την δική του που δεν ανάβει για να το στείλω με το κινητό μου.Επειδή όμως είναι μεγάλο αρχείο και δεν πήγαινε με e mail του έκανα μετατροπή από mp4 σε avi για να περιορίσω το μέγεθος,αλλά και πάλι δεν πάει.Είναι πάνω από 25 MB το μέγεθος.Καμιά ιδέα παιδιά πως να του το στείλω?Το έστειλε το gmail μου ως σύνδεσμο στο google drive.Έχει καμιά τύχη να το δει ο κινέζος?Ευχαριστώ.

Φιλικά Νότης.

Δημοσ.

Στο YouTube... δεν το είχα σκεφτεί. Σωστός ευχαριστώ πολύ. Το έστειλα και με το wetransfer.Επίσης δεν ξέρω τι τύχη θα έχει.

Δημοσ.

Γειά σας. Την έστειλα τελικά με TR NUMBER που ήθελε υποχρεωτικά ο ali στο open dispute,πλήρωσα 9,20 στα ΕΛΤΑ και άρχισε να μετράει αντίστροφα 30 ημέρες για την επιστροφή στον κινέζο.Άντε να δούμε τι θα γίνει τελικά..

Δημοσ.

σημασια εχει οτι επικοινωνησες και εκανες την επιστροφη

σε αναμονη λοιπον

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

εκανα μια παραγγελια απο aliexpress 5 πραγματακια.θα μου ερθουν ολα μαζι η καθε ενα ξεχωριστα γιατι μου εχουν ερθει 5 email?

Δημοσ.

Αν είναι από το ίδιο μαγαζί θα σου έρθουν όλα μαζί αν είναι από διαφορετικά ξεχωριστά

Δημοσ.

Γειά σας. Την έστειλα τελικά με TR NUMBER που ήθελε υποχρεωτικά ο ali στο open dispute,πλήρωσα 9,20 στα ΕΛΤΑ και άρχισε να μετράει αντίστροφα 30 ημέρες για την επιστροφή στον κινέζο.Άντε να δούμε τι θα γίνει τελικά..

τελικά τι έγινε?

ειμαι σε ίδια φάση

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...