notist Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλημέρα.Έκανα open dispute περιγράφοντας το πρόβλημα ότι η οθόνη δεν ανάβει καθόλου και το κυριότερο ότι ο πωλητής δεν μου απαντάει εδώ και 4 ημέρες εφόσον του έχω στείλει 3-4 mail,ανέβασα και φωτογραφίες και περιμένω εντός 4 εργάσιμων ημερών να δω τι θα απαντήσει το Ali express.
kostasbm Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 ωραια ..πιστευω Τριτη η τεταρτη θα εχεις απαντηση 1
notist Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Καλημέρα.Μετά το open dispute που έκανα μου ήρθαν 2 μηνύματα.Το ένα από τον κινέζο που και ο κινέζος φοβέρα θέλει,επειδή δεν απαντούσε τώρα 5 ημέρες,ο οποίος μου λέει: dear friend, please send me the test video ,we need check it,thanks και το δεύτερο από το aliexpress που λέει: Order NO: 72549158104745 Status: Awaiting shipment return Reminder: You now have an agreement with the seller to resolve the dispute. You must return your order (with tracking details) within 9 calendar days 20 hour 58 minute 16 second If you fail to return your order within this deadline, your payment will be released to the seller. 2 ερωτήσεις γιατί δεν μου έχει τύχει ξανά και δεν ξέρω 1)Στον κινέζο στέλνω βίντεο η το στέλνω πακέτο πίσω? 2)Ο aliexpress δέχτηκε την διαφωνία μου και πρέπει να το στείλω πίσω αλλιώς σε 9 εργάσιμες θα τον πληρώσει? Ευχαριστώ πολύ.Φιλικά Νότης
kostasbm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 στειλε ενα βιντεο στον πωλητη και να σου απαντησει αμεσα περιμενε την απαντηση του να δεις τι θα σου πει αν αργησει πλακωσε τον στα e mail το ποιο πιθανο να τη στειλεις μην αργησεις και στειλε τη με tracking number απλα σου λεει το αλι οτι σε 9 ημερες θα πληρωσει αν δεν τη στειλεις
Agathoklis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 κανε βιντεο την συσκευασια και οταν εισαι στο ταχυδρομιο βγαλε και μια φωτο το δεμα που να φαινεται η διευθυνση που τα στελνεις και το tr#
notist Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα.Τράβηξα βίντεο στο μαγαζί του τεχνικού πρώτα την δική μου οθόνη που ανάβει αν και σπασμένη και μετά την δική του που δεν ανάβει για να το στείλω με το κινητό μου.Επειδή όμως είναι μεγάλο αρχείο και δεν πήγαινε με e mail του έκανα μετατροπή από mp4 σε avi για να περιορίσω το μέγεθος,αλλά και πάλι δεν πάει.Είναι πάνω από 25 MB το μέγεθος.Καμιά ιδέα παιδιά πως να του το στείλω?Το έστειλε το gmail μου ως σύνδεσμο στο google drive.Έχει καμιά τύχη να το δει ο κινέζος?Ευχαριστώ. Φιλικά Νότης.
notist Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Στο YouTube... δεν το είχα σκεφτεί. Σωστός ευχαριστώ πολύ. Το έστειλα και με το wetransfer.Επίσης δεν ξέρω τι τύχη θα έχει.
notist Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Γειά σας. Την έστειλα τελικά με TR NUMBER που ήθελε υποχρεωτικά ο ali στο open dispute,πλήρωσα 9,20 στα ΕΛΤΑ και άρχισε να μετράει αντίστροφα 30 ημέρες για την επιστροφή στον κινέζο.Άντε να δούμε τι θα γίνει τελικά..
kostasbm Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 σημασια εχει οτι επικοινωνησες και εκανες την επιστροφη σε αναμονη λοιπον
surf80 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 εκανα μια παραγγελια απο aliexpress 5 πραγματακια.θα μου ερθουν ολα μαζι η καθε ενα ξεχωριστα γιατι μου εχουν ερθει 5 email?
np91 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Αν είναι από το ίδιο μαγαζί θα σου έρθουν όλα μαζί αν είναι από διαφορετικά ξεχωριστά
skar1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Γειά σας. Την έστειλα τελικά με TR NUMBER που ήθελε υποχρεωτικά ο ali στο open dispute,πλήρωσα 9,20 στα ΕΛΤΑ και άρχισε να μετράει αντίστροφα 30 ημέρες για την επιστροφή στον κινέζο.Άντε να δούμε τι θα γίνει τελικά.. τελικά τι έγινε? ειμαι σε ίδια φάση
Locke_John Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Γεια σας παιδια, RB268220019SG για πότε λέτε να το αναμένω ? καμια νεοτερη ενημερωση από 2 Ιουλιου, το track24 χρησιμοποιω. https://track24.net/?code=RB268220019SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα