Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Αν μπορει καποιος να βοηθησει να μου λυσει την απορια για το που ΙΣΩΣ βρισκεται το δεμα μου θα του ημουν υποχρεως... Με βαση φυσικα τις δικιες σας προσωπικες εμπειριες με την Sweden post. Εκανα μια παραγγελια απο Gearbest στις 5 του μηνα γυρω στα 30 δολλαρια με free shiping. Δηλαδη το Sweden post δε το επελεξα εγω αλλα αυτοι... Λοιπον μου δωσαν ενα tracking number το οποιο τις πρωτες μερες δε φαινοταν καπου και μετα εμφανιστηκε και απο τοτε το παρακολουθω αλλα φαινεται να ειναι κολημενο απο τις 21 στο Sverige Malmo της Σουηδιας. Σας παραθετω ποιο κατω μηνυματα απο τη πορεια του απο διαφορα tracking sites μηπως και καποιος καταλαβει τι μπορει να παιζει, αν χαθηκε η ποτε ΙΣΩΣ μπορει να το παραλαβω εμπειρικα φυσικα...

απο DirectLink

Dispatched In transit

DateStatus

08/01/16 15:00                      Item pre-advice received

09/01/16 11:40                      Item received for processing

15/01/16 07:09                      Order departed on flight from origin

21/01/16 19:43                      Order departed from sorting hub

Απο PostNord.se

The shipment item is under transportation.
The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination.

Tracking events

Date/Time Location Tracking event

1/21/2016 7:43 PM

MALMO UTR/MMAH,Sverige The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination

1/9/2016 11:40 AM

Direct Link, PostNord Receiving HUB

Item received for processing

Απο 17track

In Transit

Origin (Carrier) Sweden(Direct Link)

Destination (Carrier) Greece(ELTA)

Latest Event --

2016-01-21 19:43SWEDEN, ITEMS IN PACKING

Origin Country
    2016-01-21 19:43

Order departed from sorting hub
    2016-01-15 07:09

Order departed on flight from origin
    2016-01-09 11:40

Item received for processing
    2016-01-08 15:00

Item pre-advice received

Στο ΕΛΤΑ

Κατάσταση                                        Ημερομηνία                     Ώρα     Περιοχή

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ         21-01-2016                   19:43    ΣΟΥΗΔΙΑ

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι σημερα πηρα τηλ στην ΕΛΤΑ μηηηηπως και στο δικο τους συστημα δειχνει κατι παραπανω... Στο τηλ μου ειπαν οτι στο δικο τους συστημα ειναι κατευθειαν με αεροδρομιο και με το tracking number που τους εδωσα τους δειχνει για κινηση για 22 του μηνα. Δεν ειναι Ελλαδα και αν ειναι ακομα Σουηδια η εχει φυγει απο εκει δεν μπορουσε να μου πει με σιγουρια... Τωρα διαβασα εδω στο φορουμ διαφορες αλλες περιπτωσεις οπου με αγχωσανε λιγο οπως το να πρεπει να μαζευτει μια αξιοπρεπει ποσοτητα παραγγελιων σε κοντεινερ για να φυγουν... Η αλλη περιπτωση το τρακινγκ αυτο να ισχυει μεχρι τη Σουηδια και μετα να σταλθει ως απλο χωρις tracking. ΣΤο 17track ομως εμφανιζει Destination (Carrier) Greece (ELTA), αρα μηπως ισχυει ακομα; Αλλου διαβασα να παραλαμβανουν και τοτε να ενημερωνεται το ΕΛΤΑ με μηνυματα κεντρου διαλογης κλπ. Αλλου διαβασα να μην ενημερωνεται καν...

Συγνωμη αν σας ζαλησα και αν το θεμα το ανοιξα σε λαθος ενοτητα να μεταφερθει... Ευχαριστω προκαταβολικα και καθε γνωμη-ευπροσδεκτη!

Δημοσ.

Δε νομιω οτι πρπει να ανησυχεις.........λιγο υπομοη ακομη πιστευω.....μου εχει τυχει και μενα τετοια ιστορια και απλα μια μερα στα ξεφνικα ηρθε και οι ενημερωσεις λεγανε αλλα......μη δινεις και τοσο σημασια σε ολα αυτα που διαβαζεις.......ελπιζω να πανε ολα καλα.ειμαι σιγουρος δηλαδη!!

• Like 1
Δημοσ.

η δικη μου εμπειρια λεει οτι αυτές τις μέρες το πακέτο σου θα φανει στην Ελλάδα. Κάνε λιγο υπομονη.  Εμενα απο την στιγμή που τα sweden post μου δινανε αυτο το μηνυμα: "1/21/2016 7:43 PM

MALMO UTR/MMAH,Sverige The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination" ηθελε 8-12 μέρες για να φανεί Ελλάδα.

ps: Μην παιρνεις ποτε μα ποτε free delivery. Μονο tracked και κατα προτιμηση κανα Singapore Post.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Επελεξα free shiping αναγκαστικα, γιατι οι αλλες δυο επιλογες που εμφανιζε ηταν πανακριβες, 30 και 50 δολαρια αν θυμαμαι καλα. Σιγουρα courier δηλαδη Fedex κλπ. και κατα πασα πιθανοτητα θα ειχα τελωνειο. Και επειδη στο παρελθον ειχα φαει ταλαιπωρια με τελωνειο (email, φαξ, φωτοτυπιες, ακομα και σε τραπεζα με στειλανε) απο κεινη τη μερα ειπα ποτε ξανα κουριερ εκτος E.E.

Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα και να ερθουν τα καλουδια.. Σιγουρα ολοι καταλαβαινετε την ανυπομονησια μου :)

• Like 1
Δημοσ.

Αντικειμενα απο εξωτερικο συνηθως θελουν σιγουρα 30 μερες με απλο ταχυδρομειο.

Btw με sweden post λεει οτι θελει 5-10 μερες εμφανισης αποστολης.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Επελεξα free shiping αναγκαστικα, γιατι οι αλλες δυο επιλογες που εμφανιζε ηταν πανακριβες, 30 και 50 δολαρια αν θυμαμαι καλα. Σιγουρα courier δηλαδη Fedex κλπ. και κατα πασα πιθανοτητα θα ειχα τελωνειο. Και επειδη στο παρελθον ειχα φαει ταλαιπωρια με τελωνειο (email, φαξ, φωτοτυπιες, ακομα και σε τραπεζα με στειλανε) απο κεινη τη μερα ειπα ποτε ξανα κουριερ εκτος E.E.

Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα και να ερθουν τα καλουδια.. Σιγουρα ολοι καταλαβαινετε την ανυπομονησια μου :)

Στο gearbest στο free delivery έχει και επιλογή singapore post  netherland post με 10-20 λεπτά παραπάνω κόστος. Δηλαδή τίποτα. Αξίζει όμως γιατί έχουν καλύτερο τράκινγκ. όσο για το δέμα σου μην αγχώνεσαι, μου έχει έρθει και εμένα με sweden post και ήταν ίδια φάση, φαινόταν κολλημένο στο Μάλμε και ξαφνικά μια μέρα έφτασε στην πόρτα μου. Μην ψάχνεις στα ΕΛΤΑ, δεν ξέρουν τίποτα γιατί αν ήξεραν κάτι παραπάνω θα το έβλεπες και εσύ και στο τράκινγκ του ΕΛΤΑ.

Δημοσ.

Στο gearbest στο free delivery έχει και επιλογή singapore post  netherland post με 10-20 λεπτά παραπάνω κόστος. Δηλαδή τίποτα. Αξίζει όμως γιατί έχουν καλύτερο τράκινγκ. όσο για το δέμα σου μην αγχώνεσαι, μου έχει έρθει και εμένα με sweden post και ήταν ίδια φάση, φαινόταν κολλημένο στο Μάλμε και ξαφνικά μια μέρα έφτασε στην πόρτα μου. Μην ψάχνεις στα ΕΛΤΑ, δεν ξέρουν τίποτα γιατί αν ήξεραν κάτι παραπάνω θα το έβλεπες και εσύ και στο τράκινγκ του ΕΛΤΑ.

Μακαρι φιλε μου να ερθει το δεμα συντομα και να μη χαθηκε.. Οσο για τις επιλογες απο το Gearbest για delivery, συμφωνα με τα πραγματα που αγορασα και το συνολικο κοστος μου εβγαλε 3 επιλογες μονο.. Το ενα free shiping και οι αλλες δυο επιλογες κουριερ με αρκετο κοστος.. Μαλλον αναλογα την παραγγελια τα πραγματα απο τις αποθηκες τους συνολικο κοστος κλπ δε ξερω μαλλον εχουν καποια κριτηρια στο συστημα τους ωστε να βγαζει αυτοματα τις διαθεσιμες μεταφορικες επιλογες... Τι να πω... Αν μου εβγαζε NL Post εννοειται θα επελεγα αυτο. Απο Banggood 2 παραγγελιες που ειχα κανει και επελεγα NL Post μου ηρθαν στην ωρα τους.. Γενικα απο Gearbest δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος γιατι τους εγραψα τις προαλες για μια διευκρινιση σχετικα με ενα προιον που ενδιαφερομουν και με γραψανε και εκεινοι με τη σειρα τους... Δε ξερω αν θα τους ξαναεπιλεξω σε μελλοντικη αγορα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...