Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεφτά από τα τυχερά παιχνίδια δεν υπάρχουν.

Τώρα για το στοίχημα, είναι απλά το ευκολότερο παιχνίδι να κερδίσεις σε σύγκριση με τα υπόλοιπα διότι δεν είναι ούτε φρουτάκι ούτε περιμένεις τι αριθμό θα βγάλει η κληρωτίδα, αρκεί να γνωρίζεις πολύ καλά και να είσαι προβλέψιμος για την έκβαση ενός αγώνα.

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κλείσε συμφωνία με τον ξάδελφο του φίλου να σου δίνει κανένα σίγουρο και να του δίνεις ένα ποσοστό.

Αλλιώς για καζίνο και μόνιμο μισθό, ξέχνα το.Για στοίχημα, ίσως. Αλλά και πάλι με πολλεεεεες προϋποθέσεις.

• Like 1
Δημοσ.

καλά και άγια όλα αυτά που λέτε στο παιδί...αλλά δεν είπε κανείς ότι δεν παίζει...ο πρώτος που άρχισε το δίδαγμα..μετά είπε ότι παίζει και είναι και +300€.

Ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του...και ανάλογα το μυαλό που κουβαλάει ενεργεί...

Σε απάντηση στην ερώτηση του παιδιού εγώ μπορώ να προτείνω sportingbet.gr για καζίνο και γρήγορες πληρωμές.Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα...βέβαια δεν είμαι hardrockcore παίχτης...με λίγα μπαίνω...με λίγα βγαίνω...ίσα να περάσει η ώρα και να βγει ενα μικρό χαρτζιλίκι...

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια
Θα τσεκάρω τα site που μου είπατε όπως sportingbet και 1-2 ακόμα που είπε κάποιος σε προηγούμενα σχόλια.

Δημοσ.

Η ίδια η 365 σε χώρα του εξωτερικού...έχει όλους αυτούς τους περιορισμούς που προανάφερα...γαμάτοι ε??

Έτσι μόνο για να δείτε τί ευκολιάρες υπάρχουν στην Ελλάδα!!:)

Δημοσ.

bet365 παιζω εγω, αλλα κοιτα και την william hill

φαινεται οτι παιζεις στοιχημα απο τον γουιλιαμ χιλλ που εχει φυγει απο την ελλαδα εδω και 2 χρονια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά εγώ στο παρελθόν έχω κερδίσει αρκετές φορές και δεν αντιμετώοισα κανένα πρόβλημα με την sportingbet. Επίσης αξίζει να πω ότι μια φορά που ζήτησα ανάληψη την ίδια μέρα για αρκετά μεγάλο ποσό το έλαβα άμεσα. Κατά τη γνώμη μου η γκάμα των παιχνιδιών καζίνο που έχει είναι μακράν η μεγαλύτερη στην ελλάδα. Σχετικά με τον διπλασιασμό απόφυγέ το. Τα όρια που έχουν όλα τα καζίνο στα τραπέζια του μπλακτζακ και της ρουλέτας ουσιαστικά το αχρηστεύουν...

Δημοσ.

ποσο ασφαλες ειναι να παιξει κανεις σε τετοια sites ρουλετα με το συστημα του διπλασιασμου ?

Ασφάλεια + τζόγος δεν πάνε ποτέ στην ίδια πρόταση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...