cosmos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εννοείς την αξιοπιστία στις πληρωμες?Για την σπορτινγκμπετ μπορώ να μιλήσω εγώ...δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε περιορισμούς ούτε ακύρωση στοιχημάτων κτλ..Δεν έχω συναντήσει ποτέ πρόβλημα και το call center τους ειναι άμεσο και αποτελεσματικό.Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν είμαι χαρντκορ παίκτης...για ποσά μικρομεσαία είμαι ευχαριστημένος.Η μεγαλύτερη πληρωμή που έχω δει να γίνεται μπρος στα ματια μου απο ρουλέτα σ αυτούς είναι 8,5 Κ (όχι δική μου...μακάρι να ήταν )
adi32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Οντας ασχετος το λεω με την εννοια οτι αν εγω παιζω συνεχεια κοκκινο το βλεπουν και μου βγαζουν μαυρο
johnkal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 www.stoiximan.gr με είχε πληρώσει πάνω από 4.500€ στη live ρουλέτα Γενικα να κοιτας τι πλατφόρμα χρησιμοποιεί το κάθε καζίνο. Π.χ. η NetENT και evolution gaming είναι αξιοπιστες. Απέφυγε τα flash παιχνίδια φυσικά και 'παιζε μόνο με live dealers.
adi32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ok δινει κανεις bonus ποσο για να παιξεις για αρχη?
hotjohnnn Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα απο μενα θα ηθελα οσοι φιλοι ασχολουνται και παιζουν ρουλετα να επικοινωνησουν μαζι μου καθως εχω ενα software στην κατοχη μου για rng ρουλετα το οποιο κερδιζει απο το πρωτο εως το 18ο σπιν σε οποιαδηποτε πλατφορμα θελετε.Φυσικα δεν πουλαω κατι,μονο συνεργασια ψαχνω μετα απο δοκιμη φυσικα σε οποιον ενδιαφερεται και σε καζινο της αρεσκειας σας.Προυποθεση ειναι να υπαρχει καλη καβα για να ειναι αρκετα καλο το κερδος.Υπολοιπες λεπτομερειες μεσω προσωπικης επαφης με οποιον τροπο θελετε.Ευχαριστω!
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα απο μενα θα ηθελα οσοι φιλοι ασχολουνται και παιζουν ρουλετα να επικοινωνησουν μαζι μου καθως εχω ενα software στην κατοχη μου για rng ρουλετα το οποιο κερδιζει απο το πρωτο εως το 18ο σπιν σε οποιαδηποτε πλατφορμα θελετε.Φυσικα δεν πουλαω κατι,μονο συνεργασια ψαχνω μετα απο δοκιμη φυσικα σε οποιον ενδιαφερεται και σε καζινο της αρεσκειας σας.Προυποθεση ειναι να υπαρχει καλη καβα για να ειναι αρκετα καλο το κερδος.Υπολοιπες λεπτομερειες μεσω προσωπικης επαφης με οποιον τροπο θελετε.Ευχαριστω! Αν ΔΕΝ πουλάς κάτι, το δίνεις στον αερα. Αν τώρα είναι τοσο αποδοτικό για σίγουρα κέρδη (δε γίνεται λόγω μαθηματικών - στατιστικής), το τρέχεις μόνος σου και βγάζεις κέρδη. Γενικά: Η ρουλέτα, το κίνο και γενικά παιχνίδια αριθμών που ΔΕΝ εχουν μνήμη, κάθε φορά μηδενίζει το στατιστικό. Μπορεί να παιξω 10000 φορές μονά και να κερδίσω, μπορεί και να μη κερδίσω. Άρα προγράμματα τέτοιου τύπου είναι ανουσια και ο μονος που κερδίζει ειναι αυτός που το πουλάει. 1
cosmos000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα απο μενα θα ηθελα οσοι φιλοι ασχολουνται και παιζουν ρουλετα να επικοινωνησουν μαζι μου καθως εχω ενα software στην κατοχη μου για rng ρουλετα το οποιο κερδιζει απο το πρωτο εως το 18ο σπιν σε οποιαδηποτε πλατφορμα θελετε.Φυσικα δεν πουλαω κατι,μονο συνεργασια ψαχνω μετα απο δοκιμη φυσικα σε οποιον ενδιαφερεται και σε καζινο της αρεσκειας σας.Προυποθεση ειναι να υπαρχει καλη καβα για να ειναι αρκετα καλο το κερδος.Υπολοιπες λεπτομερειες μεσω προσωπικης επαφης με οποιον τροπο θελετε.Ευχαριστω! Τί είδους συνεργασία δλδ ζητάς???
Lanike71 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Τί είδους συνεργασία δλδ ζητάς??? Εσύ βάζεις το κεφάλαιο και αυτός την τέχνη... 2
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εσύ βάζεις το κεφάλαιο και αυτός την τέχνη... χαχααχ θα κανει μαγικα ... θα εξαφανισει τα λεφτα!
cosmos000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 χαχαχα καθίστε βρε παιδιά...αμέσως καχύποπτοι εσείς!!! Εννοούσα...το ξύλο ποιός θα το φάει!!! :) Σοβαρό mode on: Μην παρασυρθεί κανείς και κάνει καμία τέτοιου είδους συνεργασία (μπορεί να μπει και κανας πιτσιρίκος και να ψαρώσει)...το μόνο σίγουρο ότι μέχρι το 18 σπιν θα χει χάσει την μανα του και τον πατέρα του...
Lanike71 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μην παρασυρθεί κανείς και κάνει καμία τέτοιου είδους συνεργασία (μπορεί να μπει και κανας πιτσιρίκος και να ψαρώσει)...το μόνο σίγουρο ότι μέχρι το 18 σπιν θα χει χάσει την μανα του και τον πατέρα του... 2^18 = 262.000 περίπου.Αν παίζεις με 1 λεπτό του ευρώ ξεκίνημα, θα χάσεις κάπου 2620 ευρώ με 18 φορές συνεχόμενη χασούρα σε τύχες 50-50 (αφαιρώντας το 0). Αν θεωρείς ότι δε χάνεις με τίποτα, ξεκινάς και παίζεις και κερδίζεις λεπτουδάκια τη φορά. Φτιάχνεις και ένα μποτ σε python να ποντάρει για πάρτη σου γιατί θα παίζεις μέρα-νύχτα για λίγα ευρώ κέρδος και όλα καλά...
hotjohnnn Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Ημουν σιγουρος οτι θα υπηρχαν τετοιου ειδους σχολια και δεν σας κατηγορω αλλα αν ηθελα να πουλησω κατι η ηταν μουφα το προγραμμα δεν θα ελεγα δοκιμες σε οποιο καζινο θελετε οπου θελετε και με οποιον τροπο θελετε.Η συνεργασια που ψαχνω ειναι με 2-3 ατομα η και με 1 να ανεβασω το κεφαλαιο μου οσο το δυνατον ψηλοτερα.Και κατι αλλο που δεν ειπα ειναι οτι τα πονταρισματα ειναι καθαρα σε αριθμους και οχι χρωματα και ιστοριες.Οποιος θελει με δοκιμαζει τσαμπα ειναι.Στον αερα δεν το βγαζω φιλε μου γιατι ειναι δουλεμενο προγραμμα και εχει κοστισει χρηματα.Ευχαριστω.
cosmos000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 πόσα έχεις κερδίσει εσύ μ αυτό το πρόγραμμα??και πόσο θες να φτάσεις?? Με το να γράφεις έχω ενα πρόγραμμα που ΚΕΡΔΙΖΕΙ απ το 1ο έως το 18 σπιν ...καταλαβαίνεις και μόνος σου...ότι η επόμενη εύλογη ερώτηση και απορία που θα σου ειπωθεί είναι...γιατί δεν το εκμεταλλευεσαι για πάρτυ σου. Επίσης αυτά τα pm και κρυφές ιστορίες "βρωμάνε" ...βγάλτο φόρα παρτίδα ...δείξε μου βιντεάκι απο παιχνίδια σου που ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 18 Spins να σου βγάλουμε το καπέλο...να μπούμε κ εμείς στο κόλπο να τους ξεβρακώσουμε... Ό,τι και ποσόν να ξεκινήσεις...μέχρι τα 18 σπινς έχεις βγάλει μια περιουσία φίλε...άρα μην ψάχνεις να βρεις αφελείς... Στο επόμενο ποστ σου...αν έχεις αντιρρήσεις με την αμφισβήτηση που σου κάνω...να δείξεις "αποδείξεις" ...με λόγια...κ εγώ χτίζω ανώγια και κατώγια...
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Ημουν σιγουρος οτι θα υπηρχαν τετοιου ειδους σχολια και δεν σας κατηγορω αλλα αν ηθελα να πουλησω κατι η ηταν μουφα το προγραμμα δεν θα ελεγα δοκιμες σε οποιο καζινο θελετε οπου θελετε και με οποιον τροπο θελετε.Η συνεργασια που ψαχνω ειναι με 2-3 ατομα η και με 1 να ανεβασω το κεφαλαιο μου οσο το δυνατον ψηλοτερα.Και κατι αλλο που δεν ειπα ειναι οτι τα πονταρισματα ειναι καθαρα σε αριθμους και οχι χρωματα και ιστοριες.Οποιος θελει με δοκιμαζει τσαμπα ειναι.Στον αερα δεν το βγαζω φιλε μου γιατι ειναι δουλεμενο προγραμμα και εχει κοστισει χρηματα.Ευχαριστω. Και εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρος οτι θα έσκαγε απάντηση αποπροσανατολισμου. Πρόγραμμα δε δίνεις στον αέρα, αλλά για να ζητάς συνεργασία τοτε το προγραμμα ΔΕΝ αποδίδει για να αυξάνεις μονο σου το κεφάλαιο σου. Αν απέδιδε θα έβρισκες ένα ποσό και σε λίγο καιρό θα γινοσουν πλούσιος. Ο μόνος τρόπος ειναι να πουλάς τα πονταρίσματα (π.χ. τώρα παίξε το 6, εσύ παίξε το 7, κλπ) και η χασούρα ... στους άλλους. Με δυο λόγια κολοκύθα το καρπούζι. Το γράφω πάλι για τυχόν αφελείς ή ευκολοπιστους. Η ρουλέτα ΔΕΝ εχει μνήμη. Κάθε φορά οι πιθανότητες να έρθει ενας αριθμός ειναι ακριβώς οι ίδιες με να έρθει κάποιος άλλο ή ο προηγουμενος αριθμός. Επισης ειναι φτιαγμένο μαθηματικά ώστε πάντα να υπάρχει χασούρα (μπάνκα - γκανιότα), άρα όσο περισσότερο παιζεις τόσο πιο ΣΙΓΟΥΡΟ ειναι οτι θα χάσει ολα τα λεφτά σου. 1
hotjohnnn Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Πρωτα να απαντησω στον φιλο cosmos πολυ απλα.Αμα θελεις αποδειξεις γραψε καποιο mail,skype,team viewer η οτι εχεις και καλεσε οποιον θες να δει.Μπες σε οποια πλατφορμα θες και μην πονταρεις ουτε ενα λεπτο απλα γυρνα τη ρουλετα σε real mode.Ειναι τοσο απλο.Και δεν ειπα ποτε για να γινουμε πλουσιοι,απλα νομιζω οτι 100-200 μοναδες καθε μερα δεν χαλανε κανεναν.Οσο γα τον δευτερο φιλο δεν εχω αναγκη να αποπροσανατολισω κανεναν.Και κανεις ενα λαθος στο τελος μιλωντας για το οτι η ρουλετα δεν εχει μνημη ενω εγω ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι μιλαω μονο για RNG!Φυσικα και η ρουλετα δεν εχει μνημη ουτε η αληθινη ουτε η rng.Αλλα υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ τους.Το ιδιο ισχυει για τον οποιονδηποτε ενδιαφερεται.Μπαινει σε οποιο καζινο γουσταρει χωρις να πονταρει αν δεν θελει και βλεπει μονο τα αποτελεσματα.Πιο ξεκαθαρο νομιζω δεν γινεται.Κανεις δεν εχει να χασει τιποτα,το δοκιμαζει οποιος θελει και αν νιωθει καλα με τα αποτελεσματα κομπλε,αν οχι δεν εγινε τιποτα.Και για pm μιλησε καποιος αλλα δεν εχω στειλει και ουτε προκειται να στειλω σε κανεναν.Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα