Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θεωρείς

Πρωτα να απαντησω στον φιλο cosmos πολυ απλα.Αμα θελεις αποδειξεις γραψε καποιο mail,skype,team viewer η οτι εχεις και καλεσε οποιον θες να δει.Μπες σε οποια πλατφορμα θες και μην πονταρεις ουτε ενα λεπτο απλα γυρνα τη ρουλετα σε real mode.Ειναι τοσο απλο.Και δεν ειπα ποτε για να γινουμε πλουσιοι,απλα νομιζω οτι 100-200 μοναδες καθε μερα δεν χαλανε κανεναν.Οσο γα τον δευτερο φιλο δεν εχω αναγκη να αποπροσανατολισω κανεναν.Και κανεις ενα λαθος στο τελος μιλωντας για το οτι η ρουλετα δεν εχει μνημη ενω εγω ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι μιλαω μονο για RNG!Φυσικα και η ρουλετα δεν εχει μνημη ουτε η αληθινη ουτε η rng.Αλλα υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ τους.Το ιδιο ισχυει για τον οποιονδηποτε ενδιαφερεται.Μπαινει σε οποιο καζινο γουσταρει χωρις να πονταρει αν δεν θελει και βλεπει μονο τα αποτελεσματα.Πιο ξεκαθαρο νομιζω δεν γινεται.Κανεις δεν εχει να χασει τιποτα,το δοκιμαζει οποιος θελει και αν νιωθει καλα με τα αποτελεσματα κομπλε,αν οχι δεν εγινε τιποτα.Και για pm μιλησε καποιος αλλα δεν εχω στειλει και ουτε προκειται να στειλω σε κανεναν.Ευχαριστω.

Κανένας δεν είπε ότι θες να κοροϊδέψεις κάποιον.Απλά είναι πιθανό ότι έχεις πέσει θύμα της θεωρίας σου.

Επίσης είναι πιθανό να κερδίσει κάποιος βραχυπρόθεσμα.Για μακροπρόθεσμα, απλά το ξεχνάς.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα δεν μας λέει το σημαντικότερο...πόσα έχεις παίξει και πόσα έχεις κερδίσει???Για να ζητάς συνεργασία σημαίνει ότι δεν πάει καλά το σύστημα...

Γιατί έστω ότι ξεκινούσες με ελάχιστο 10-15-20 ευρώ σαν κεφάλαιο...θεωρητικά θα 18πλασσίασες το κεφάλαιο σου κάθε φορά που έμπαινες να παίξεις..

Δεν μας έχεις πει καθόλου για το ποσοστό "αστοχίας"...γενικά υπάρχουν συστήματα τα οποία μπορεί να έχουν ποσοστό επιτυχίας 5/10/15/20% δεν το αρνούμαι...αλλά δεν είναι κερδοφόρα σε βάθος χρόνου.Αν είναι να ξεκινήσω με 1000 και να χάσω 10.000....το κάνω και μόνος μου χωρίς συστήματα !!! :)

Δημοσ.

Αν εννοεις μακροπροθεσμα να βγαλω κερδος σε 2.000.000 σπινς σιγουρα δεν ειναι ευκολο,αλλα θα σου πω οταν ξεπερασω το 1.000.000.Και δεν το ξεχναω πολυ απλα γιατι αν δεν υπηρχαν αυτοι οι ελαχιστοι καποτε που ανακαλυψαν το μετρημα στο blackjack δεν θα πιστευαμε και μεις σημερα οτι οντως γινεται.Το οτι δεν γνωριζω κατι δεν σημαινει πως δεν γινεται.Θα λεγαμε και μεις δεν γινεται και θα τελειωνε.Οχι,το θεμα ειναι να δουμε αν οντως γινεται.Απαντηση στον δευτερο φιλο ειναι οτι τα κερδη μου μεχρι στιγμης ειναι 300λιρες καθως το χαμηλοτερο πονταρισμα μου ειναι 0,10π.Χασουρα δεν υπαρχει καθως δεν ειναι στρατηγικη που να παιζεις οτι αριθμους σου ερθουν.Οταν εγραψα οτι κερδιζω απο 1 μεχρι 18 σπινς εννοουσα το καλυτερο και το χειροτερο σεναριο,γι αυτο και πρεπει η καβα να μην ειναι κατω απο 2.000 μοναδες ωστε να ειμαστε οκ.Και κατι εχεις καταλαβει λαθος νομιζω γιατι μιλας για 18πλασσιασμο κεφαλαιου.Οχι δεν ειπα ποτε για 18πλασσιασμο κεφαλαιου,μονο οτι απο το πρωτο μεχρι το 18ο σπιν θα υπαρξει νικη.Ο μεσος ορος καθε νικης ειναι κατω απο 10 σπινς.Απλα η χειροτερη ειναι στο 18ο γι αυτο το ειπα.Οποτε για να λυσω και την απορια της καβας αν παζεις με 0.10 λεπτα πονταρισμα θα χρειαστεις 200 ευρω.Αν παιζεις με 0.01 θα χρειαστεις μολις 20 ευρω.Εγω ψαχνω συνεργασια ωστε να καταφερω να παιζω με χαμηλοτερο πονταρισμα 0.50π.Και υστερα με 1 λιρα.Καλη η θεωρια αλλα σαν την πραξη τιποτα,ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...