Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπέρα

Πριν λιγες μερες με ειδιποιησαν από ξενοδοχειο στη Σαντορινη ότι θελουν να κανουμε καποια συνεντευξη για τη θεση του σερβιτορου παραλιας. Εχει κανεις καμια τετοια εμπειρια? Τι θα με ρωτησουν περιπου και τι να προσεξω? 

Δημοσ.

Θα ρωτήσουν αν έχεις κάποια εμπειρία, αν μιλάς ξένες γλώσσες, αν μπορείς να δουλέψεις υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες της σεζόν...και θέλουν να σε δουν κιόλας, μπορεί να μην έχεις τα τυπικά προσόντα αλλά να τους κάνεις. Καλή επιτυχία!

 

Αν πάει καλά ρώτα τι γίνεται με διαμονή, αν δε σου δίνουν ή δεν σε ικανοποιεί αυτό που σου δίνουν πρέπει να ψάξεις άμεσα γιατί υπάρχει μεγάλη έλλειψη στη Σαντορίνη.

Δημοσ.

Να κοιτάξεις εσύ αν το ξενοδοχείο πληρώνει ή χρωστάει χρόνια σε εργαζόμενους. Αν δίνει δώρα (πάσχα κτλ) και γενικά τι παίζει με την διοίκηση του (από κάποιον φίλο όχι από κάποιον που δουλεύει εκεί). Από εκεί και πέρα καλή τύχη. Δε θα σε ρωτήσουν πολλά, πολλά, εμπειρία, γλώσσες, και θα δουν την εμφάνιση σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...