Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθησα σημερα το πρωι να αλλαξω το φιαλιδιο υγραεριου.Στο τελος ομως ειδα οτι δεν βιδωσε απολυτως ισια. 

ΕΙναι αραγε ασφαλες να το χρησιμοποιησω? 

• Like 1
Δημοσ.

Στη βεραντα το εχω τωρα. Για να το βγαλω και να το ξαναβιδωσω, ουτε λογος ετσι ? 

Να το ανοιξω να αδειασει εξω? 

Δημοσ.

Το ανοίγεις και το αφήνεις να αδειάσει έξω, μόλις αδειάσει το πετάς. Εντωμεταξύ όσο αδειάζει το άλλο τοποθέτησε ένα καινούριο με προσοχή, έτσι ώστε να μην έχεις πάλι πρόβλημα με στραβό βίδωμα. Καλό θα ήταν το άδειο γκαζάκι να το βάλεις σε μια άλλη σακούλα και έπειτα να το πετάξεις στην σακούλα των σκουπιδιών, για να αποφύγεις τυχόν στάξιμο στα σκουπίδια, γιατί πάντα μένει λίγο μέσα, τελείως δεν αδειάζει το φιαλίδιο.

• Like 5
Δημοσ.

Το ανοίγεις και το αφήνεις να αδειάσει έξω, μόλις αδειάσει το πετάς. Εντωμεταξύ όσο αδειάζει το άλλο τοποθέτησε ένα καινούριο με προσοχή, έτσι ώστε να μην έχεις πάλι πρόβλημα με στραβό βίδωμα. Καλό θα ήταν το άδειο γκαζάκι να το βάλεις σε μια άλλη σακούλα και έπειτα να το πετάξεις στην σακούλα των σκουπιδιών, για να αποφύγεις τυχόν στάξιμο στα σκουπίδια, γιατί πάντα μένει λίγο μέσα, τελείως δεν αδειάζει το φιαλίδιο.

αυτό

• Like 2
Δημοσ.

Μην παίζεται με τα γκαζακιααααα !!!

Στην γειτονική πολυκατοικία μου εξεράγει γκαζάκι στην κουζίνα τους όπου ο τοίχος ο εξωτερικός κοιτάζει το δωμάτιο μου σε μια απόσταση 15 μέτρων και βάλε . Αποτέλεσμα ; Γκρεμίστηκε ο τοίχος της κουζίνας και μπήκε μέσα στο δωμάτιο μου μια σχάρα κουζίνας απο το παραθυρο μου (ανοιχτά παράθυρα καλοκαιριάτικα !)   :shock: 

Αιτία διαρροή γκαζιού και η πίστη του προς τον ορθόδοξο χριστιανισμό . Έλα όμως που δεν τον έσωσε απο το κακό κανένας άγιος .

Καντήλι αναμμένο στην κουζίνα   :P

Δημοσ.

Στην γειτονική πολυκατοικία μου εξεράγει γκαζάκι στην κουζίνα τους όπου ο τοίχος ο εξωτερικός κοιτάζει το δωμάτιο μου σε μια απόσταση 15 μέτρων και βάλε . Αποτέλεσμα ; Γκρεμίστηκε ο τοίχος της κουζίνας και μπήκε μέσα στο δωμάτιο μου μια σχάρα κουζίνας απο το παραθυρο μου (ανοιχτά παράθυρα καλοκαιριάτικα !)   :shock: 

Αιτία διαρροή γκαζιού και η πίστη του προς τον ορθόδοξο χριστιανισμό . Έλα όμως που δεν τον έσωσε απο το κακό κανένας άγιος .

Εντύπωση μου κάνει που γκρεμίστηκε ο τοίχος, μήπως δεν ήταν η κλασσική φιάλη αλλά κάποια άλλη μεγαλύτερη. Σε εμάς είχε πάρει φωτιά γκαζάκι το 2003 από ένα ατύχημα αλλά χωρίς να κάνει έκρηξη απλά σηκώθηκε μια τεράστια φλόγα και άρχισε να καίγεται ο μηχανισμός όλος μέχρι να σβήσει, λέω δόξα το θεό που πήρε φωτιά στην κουζίνα με το μαρμάρινο πάτωμα και οχι στο σαλόνι με το ξύλινο. Η φωτιά δεν μπορούσε να σβήσει με νερό, στο τέλος πλημμύρισε με νερά όλη η κουζίνα.

• Like 1
Δημοσ.

Δυσκολο να ηταν γκαζακι.

• Like 2
Δημοσ.

Αγιους να σωζουν τοιχους πρωτη φορα ακουω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...