zio10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μην παίζεται με τα γκαζακιααααα !!! Στην γειτονική πολυκατοικία μου εξεράγει γκαζάκι στην κουζίνα τους όπου ο τοίχος ο εξωτερικός κοιτάζει το δωμάτιο μου σε μια απόσταση 15 μέτρων και βάλε . Αποτέλεσμα ; Γκρεμίστηκε ο τοίχος της κουζίνας και μπήκε μέσα στο δωμάτιο μου μια σχάρα κουζίνας απο το παραθυρο μου (ανοιχτά παράθυρα καλοκαιριάτικα !) Αιτία διαρροή γκαζιού και η πίστη του προς τον ορθόδοξο χριστιανισμό . Έλα όμως που δεν τον έσωσε απο το κακό κανένας άγιος . Καντήλι αναμμένο στην κουζίνα Μήπως σας ρίξανε καμιά ρουκέτα;
testtesttest Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 δεν παιζει γκαζακι να γκρεμισει τοιχο. Εδω οι λοκαλ τρομοκρατες σκανε 5-6 ταυτοχρονα και απλα κανουν ενα μεγαλο μπουμ
Dare-Devil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Διευκρίνηση ο τοίχος είχε παράθυρο . Όπου γκρεμίστηκε ένα μεγάλο κομμάτι του τοίχοι περιμετρικά του παραθύρου και όλος ο άλλος τοίχος έκανε εξωτερικές ρωγμές και σκασίματα. Δεν ισοπεδώθηκε τελείως αλλά έφυγε κομμάτι του τοίχου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα