Μπουζ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Απο χτες τ βραδυ προσπαθουσα να ανοιξω το Crome, δοκιμασα να το ανοιξω ως διαχειριστης και κανονικα αλλα τιποτα. Δε ξεκιναει, δεν ανοιγει. Βοηθηστε με το συντομοτερο δε ξερω τι να κανω. Υ.Γ.: Δε θελω να κανω uninstall & reinstall γιατι εχω αποθηκευμενους κωδικους, bookmarks, ιστορικο, κτλπ..
corsair04 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Απο χτες τ βραδυ προσπαθουσα να ανοιξω το Crome, δοκιμασα να το ανοιξω ως διαχειριστης και κανονικα αλλα τιποτα. Δε ξεκιναει, δεν ανοιγει. Βοηθηστε με το συντομοτερο δε ξερω τι να κανω. Υ.Γ.: Δε θελω να κανω uninstall & reinstall γιατι εχω αποθηκευμενους κωδικους, bookmarks, ιστορικο, κτλπ.. βρες τούς φακέλους σώσε αυτά που θες και μετά unistall
Μπουζ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δε βοηθάει αυτο, γιατι στους φακέλους δε μπορω να βρω κατι απο αυτά που ανέφερα επάνω ότι θέλω να κρατήσω.
corsair04 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δε βοηθάει αυτο, γιατι στους φακέλους δε μπορω να βρω κατι απο αυτά που ανέφερα επάνω ότι θέλω να κρατήσω. που εψαξες? να φανταστώ στο programm files?
Μπουζ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 που εψαξες? να φανταστώ στο programm files? πατησα δεξι κλικ στο εικονιδιο(συντομευση) και ανοιγα θεσης αρχειου. Απο εκει δε βρηκα κατι
corsair04 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 C:\Users\Admin\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default εκεί που εγώ έχω admin είναι το όνομα χρήστη του υπολογιστή
Μπουζ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 C:\Users\Admin\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default εκεί που εγώ έχω admin είναι το όνομα χρήστη του υπολογιστή Ωραια και μετα τι θα κανω? Θα κανω copy τον Default και υστερα θα κανω reinstall το Crome, και paste το Default ξανα στο ιδιο μερος?
corsair04 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ωραια και μετα τι θα κανω? Θα κανω copy τον Default και υστερα θα κανω reinstall το Crome, και paste το Default ξανα στο ιδιο μερος? ναι
Μπουζ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 τα εκανα ολα φιλε, αλλα δε δουλευει και παλι. Το κανω διπλο κλικ, και κανει ενα γρηγορο load(το κυκλακι φορτωσης) αλλα δεν ανοιγει τιποτα....
corsair04 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 τα εκανα ολα φιλε, αλλα δε δουλευει και παλι. Το κανω διπλο κλικ, και κανει ενα γρηγορο load(το κυκλακι φορτωσης) αλλα δεν ανοιγει τιποτα.... για κανε copy τον φάκελο τον default και μετά διέγραψε τον και δημιούργησε έναν κενό
molot12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Aν βρει καποιος τη λυση μπραβο του! Εχω το ιδιο θεμα σε Η/Υ στη δουλεια οπου ειτε κανεις update ειτε κανεις uninstall και ξανα εγκατασταση (ακομα και απο format) τα ιδια κρασαρει@#@# Στο τελος αγανακτησα και χρησιμοποιω firefox,opera,chromodo (παραλλαγη του chrome). Υποψιαζομαι bug του chrome για ασυμβατοτητα με καποιο αλλο προγραμμα
sahanaki4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μια φορα που ειχα το προβλημα, δεν μπορεσα να φορτωσω ξανα τους σωσμενους σελιδοδεικτες. Εχασα τα παντα μετα απο απεγκατασταση και επανεγκατασταση του chrome.
corsair04 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 εγώ μετά από αυτό το θέμα πήρα back up από τούς σελιδοδεικτες μου
molot12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μετά απο προσπάθειες μηνών... πρόβλημα κρασαρίσματος chrome τέλος Το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιο malware javascript για browsers που προκαλεί το κρασάρισμα του Chrome αλλά και του Firefox ! Η λύση είναι να κάνετε ενα σκανάρισμα και καθάρισμα με adwcleaner https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/ και στη συνέχεια επανεκκίνηση. Στη συνέχεια ο φυλλομετρητής δουλεύει κανονικά (ίσως χρειαστεί να τον ξανα εγκαταστήσετε). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα