Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο χτες τ βραδυ προσπαθουσα να ανοιξω το Crome, δοκιμασα να το ανοιξω ως διαχειριστης και κανονικα αλλα τιποτα. Δε ξεκιναει, δεν ανοιγει. Βοηθηστε με το συντομοτερο δε ξερω τι να κανω.

Υ.Γ.: Δε θελω να κανω uninstall & reinstall γιατι εχω αποθηκευμενους κωδικους, bookmarks, ιστορικο, κτλπ..

Δημοσ.

Απο χτες τ βραδυ προσπαθουσα να ανοιξω το Crome, δοκιμασα να το ανοιξω ως διαχειριστης και κανονικα αλλα τιποτα. Δε ξεκιναει, δεν ανοιγει. Βοηθηστε με το συντομοτερο δε ξερω τι να κανω.

Υ.Γ.: Δε θελω να κανω uninstall & reinstall γιατι εχω αποθηκευμενους κωδικους, bookmarks, ιστορικο, κτλπ..

βρες τούς φακέλους σώσε αυτά που θες και μετά unistall

Δημοσ.

Δε βοηθάει αυτο, γιατι στους φακέλους δε μπορω να βρω κατι απο αυτά που ανέφερα επάνω ότι θέλω να κρατήσω.

που εψαξες? να φανταστώ στο programm files?

Δημοσ.

που εψαξες? να φανταστώ στο programm files?

πατησα δεξι κλικ στο εικονιδιο(συντομευση) και ανοιγα θεσης αρχειου. Απο εκει δε βρηκα κατι

Δημοσ.

C:\Users\Admin\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default

εκεί που εγώ έχω admin είναι το όνομα χρήστη του υπολογιστή 

Ωραια και μετα τι θα κανω? Θα κανω copy τον Default και υστερα θα κανω reinstall το Crome, και paste το Default ξανα στο ιδιο μερος?

Δημοσ.

Ωραια και μετα τι θα κανω? Θα κανω copy τον Default και υστερα θα κανω reinstall το Crome, και paste το Default ξανα στο ιδιο μερος?

ναι

Δημοσ.

τα εκανα ολα φιλε, αλλα δε δουλευει και παλι. Το κανω διπλο κλικ, και κανει ενα γρηγορο load(το κυκλακι φορτωσης) αλλα δεν ανοιγει τιποτα....

Δημοσ.

τα εκανα ολα φιλε, αλλα δε δουλευει και παλι. Το κανω διπλο κλικ, και κανει ενα γρηγορο load(το κυκλακι φορτωσης) αλλα δεν ανοιγει τιποτα....

για κανε copy τον φάκελο τον default και μετά διέγραψε τον και δημιούργησε έναν κενό 

Δημοσ.

Aν βρει καποιος τη λυση μπραβο του! Εχω το ιδιο θεμα σε Η/Υ στη δουλεια οπου ειτε κανεις update ειτε κανεις uninstall και ξανα εγκατασταση (ακομα και απο format) τα ιδια κρασαρει@#@# Στο τελος αγανακτησα και χρησιμοποιω firefox,opera,chromodo (παραλλαγη του chrome). Υποψιαζομαι bug του chrome για ασυμβατοτητα με καποιο αλλο προγραμμα

Δημοσ.

Μια φορα που ειχα το προβλημα, δεν μπορεσα να φορτωσω ξανα τους σωσμενους σελιδοδεικτες.

Εχασα τα παντα μετα απο απεγκατασταση και επανεγκατασταση του chrome.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά απο προσπάθειες μηνών... πρόβλημα κρασαρίσματος chrome τέλος  :-D   

Το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιο malware javascript για browsers που προκαλεί το κρασάρισμα του Chrome αλλά και του Firefox !  

Η λύση είναι να κάνετε ενα σκανάρισμα και καθάρισμα με adwcleaner  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/   και στη συνέχεια επανεκκίνηση.  

Στη συνέχεια ο φυλλομετρητής δουλεύει κανονικά (ίσως χρειαστεί να τον ξανα εγκαταστήσετε). 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...