Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας ένας απατεωνας στο insomnia μου πουλησε καμμενη καρτα γραφηκων sapphire r9 390 χωρις εγγυηση http://www.insomnia.gr/user/242240-fastgiorgos/ τα στοιχεια όλα τα εχει το πλαισιο τι μπορω να κανω? το να διαγραφτει από το insomnia δεν είναι λυση

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα, μυνηση δεν νομιζω να δουλεψει,αλλα ναι οταν κανεις αγορες εδω πρεπει να βεβαιωθεις οτι ειναι αξιοπιστος ο αλλος και να προσεχεις την αλλη φορα....

• Moderators
Δημοσ.

για σας ένας απατεωνας στο insomnia μου πουλησε καμμενη καρτα γραφηκων sapphire r9 390 χωρις εγγυηση http://www.insomnia.gr/user/242240-fastgiorgos/ τα στοιχεια όλα τα εχει το πλαισιο τι μπορω να κανω? το να διαγραφτει από το insomnia δεν είναι λυση

πως γίνεται να μην έχει εγγύηση? Δεν σου έδωσε απόδειξη?
Δημοσ.

για σας ένας απατεωνας στο insomnia μου πουλησε καμμενη καρτα γραφηκων sapphire r9 390 χωρις εγγυηση http://www.insomnia.gr/user/242240-fastgiorgos/ τα στοιχεια όλα τα εχει το πλαισιο τι μπορω να κανω? το να διαγραφτει από το insomnia δεν είναι λυση

Δυστυχώς τα μεταχειρισμένα είναι ρίσκο δεν ξέρεις τι θα αγοράσεις και τι θα σου στείλουν άφησε του αρνητική αξιολόγηση απλά αλλά θα σου αφήσει και αυτός και γενικά αγοράζουμε από μέλη με πολλές θετικές αξιολογήσεις είναι δυσκολότερο μα την πατήσεις  

• Like 1
Δημοσ.

μου ειπε ότι ηταν δωρο από εταιρια, τωρα είναι στο πλαισιο για ελενχο, το καλο είναι το πλαισιο εχει τα στοιχεια του μεσω του τηλεφωνου αλλα δεν ξερω πως να πραξω νομικα

Δημοσ.

δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απλά εκείνος θα λέει ότι δούλευε και ότι την χάλασες εσύ  και εσύ ότι είναι καμμένη εάν έχεις χρόνο και χρήμα για χάσιμο μπορείς να του κάνεις μήνυση αν και δεν θα βγει κάτι. Πόσα χρήματα έχασες ;

Δημοσ.

290 ευρω εδωσα, μπορει και να είναι κλεμμενη

σε λογαριασμό ή στο χέρι διασταύρωση στοιχείων δεν έκανες με τα στοιχειά που έχει το πλαίσιο ζητά να σου εκδώσουν μια απόδειξη και προσπάθησε να επικοινωνησεις μαζί του  

Δημοσ.

μου ειπε ότι ηταν δωρο από εταιρια, τωρα είναι στο πλαισιο για ελενχο, το καλο είναι το πλαισιο εχει τα στοιχεια του μεσω του τηλεφωνου αλλα δεν ξερω πως να πραξω νομικα

Το πλαίσιο τι σου είπε για την εγγύηση; Γι'αυτό που ρωτάς νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι, πως θα αποδείξεις ότι ήταν καμένη;

• Like 1
Δημοσ.

Αν λοιπόν δεν την δοκιμάσουμε πρώτα ( οχι απλά να την πάρουμε στο χέρι αλλά να την βάλουμε πάνω στο μηχάνημά μας) τότε καλύτερα ΟΧΙ INSOMNIAαλλά κατ ευθείαν στο Πλαίσιο.

• Like 2
Δημοσ.

αφου το εβαλα στο υπολογιστη μου και δεν λειτουργει αλλαξα και τροφοδοτικο, χερι με χερι εγινε η συνναλαγη, κυψελη μενει

επικοινωνησες μαζί του ?

Δημοσ.

Αν λοιπόν δεν την δοκιμάσουμε πρώτα ( οχι απλά να την πάρουμε στο χέρι αλλά να την βάλουμε πάνω στο μηχάνημά μας) τότε καλύτερα ΟΧΙ INSOMNIAαλλά κατ ευθείαν στο Πλαίσιο.

ειπες την σωστη κουβεντα , απο λαμογια να φανε και οι κοτες εδω μεσα

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχω επικοινωνήσει ακομα δεν εχω δει ακομα τι εχει η καρτα, θα παρω συμβουλη από το πλαισιο, παντως από insomnia ποτε ξανα απατεωνες είναι.

Δημοσ.

μην τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι φιλε.σεβομαι αυτο που σου ετυχε απλα απο δω και στο εξης να προτιμας πωλητες με καλες αξιολογησεις

• Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...