zio10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 δεν εχω επικοινωνήσει ακομα δεν εχω δει ακομα τι εχει η καρτα, θα παρω συμβουλη από το πλαισιο, παντως από insomnia ποτε ξανα απατεωνες είναι. Μεταχειρισμένο αγοράζεις άρα έχει ρίσκο, από όπου κι αν το πάρεις. Εκτός αν πάρεις μεταχειρισμένο από κατάστημα με εγγύηση. 2
DigitalElf Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 δεν εχω επικοινωνήσει ακομα δεν εχω δει ακομα τι εχει η καρτα, θα παρω συμβουλη από το πλαισιο, παντως από insomnia ποτε ξανα απατεωνες είναι. κάνεις μεγάλο λάθος, εσύ επέλεξες να κάνεις αγορά από άτομο με 0 αξιολογήσεις. και τώρα τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι επειδή βγήκες χαμένος. να σου πω την αλήθεια δεν μας τα λες καλά... 3
corsair04 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 επίσης δεν είναι λύση να βάζεις φίλου σου να αφήνουν αρνητικές αξιολογήσεις θα χάσεις το δίκαιο σου 1
bananakos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Και που το ξερουμε ρε φιλαρακι οτι δεν την εκαψες εσυ?????????? Και δικιο να εχεις δεν θα το βρεις (δοκιμαζουμε πρωτα,τρεχουμε και κανα τεστ)και μετα βαζουμε το χερι στην τσεπη!!! 1
giwrgakis123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 δεν μπορω να σας καταλαβω εσεις κοιτατε αξιολογησεις, εχω παρει απο το insomnia 4790k με 300 αξιολογήσεις και ο τυπος εχει εξαφανιστεί, πως να την εκαψα φιλε αφου δεν ειχα οθονη dvi-d οι φιλοι μου μονοι τους αποφασισαν να βαλουν αξιολογηση
zio10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 δεν μπορω να σας καταλαβω εσεις κοιτατε αξιολογησεις, εχω παρει απο το insomnia 4790k με 300 αξιολογήσεις και ο τυπος εχει εξαφανιστεί, πως να την εκαψα φιλε αφου δεν ειχα οθονη dvi-d οι φιλοι μου μονοι τους αποφασισαν να βαλουν αξιολογηση Για να βάλουν αξιολόγηση πρέπει να έχουν αγοράσει κάτι, διαφορετικά θα σβηστούν.
corsair04 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 δεν μπορω να σας καταλαβω εσεις κοιτατε αξιολογησεις, εχω παρει απο το insomnia 4790k με 300 αξιολογήσεις και ο τυπος εχει εξαφανιστεί, πως να την εκαψα φιλε αφου δεν ειχα οθονη dvi-d οι φιλοι μου μονοι τους αποφασισαν να βαλουν αξιολογηση και ο επεξεργαστής χαλασμένος ήταν ? πες τους φίλους σου να κάνουν αναφορά τις αξιολογήσεις και να τις σβήσουν γιατί μπορεί να αποκλειστούν από το forum
SakafliaC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Όλοι ίδιοι είναι φίλε σαν τους άντρες. Γι αυτό εγώ πχ έχω 40/40..
corsair04 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Όλοι ίδιοι είναι φίλε σαν τους άντρες. Γι αυτό εγώ πχ έχω 40/40.. τι εννοεί ο ποιητής 1
bananakos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 δεν μπορω να σας καταλαβω εσεις κοιτατε αξιολογησεις, εχω παρει απο το insomnia 4790k με 300 αξιολογήσεις και ο τυπος εχει εξαφανιστεί, πως να την εκαψα φιλε αφου δεν ειχα οθονη dvi-d οι φιλοι μου μονοι τους αποφασισαν να βαλουν αξιολογηση Μπορεις να το αποδειξης οτι δεν την πηρες καμενη η οτι δεν την εκαψες εσυ ή οτι δεν σου επεσε κατι πανω κ.λ.π?? Δεν νομιζω να μπορεις . Αλλα και να ειναι ετσι οπως τα λες δεν μπορεις να κανεις κατι.
corsair04 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια! έχεις μπερδέψει το insomnia με άλλου είδους forum και εκτός αυτού άντρας είσαι τουλάχιστον έτσι λέει το προφίλ σου τι είναι αυτά που λες εκτός θέματος 1
giannisag17 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 έχεις μπερδέψει το insomnia με άλλου είδους forum και εκτός αυτού άντρας είσαι τουλάχιστον έτσι λέει το προφίλ σου τι είναι αυτά που λες εκτός θέματος Πλακα κανω ρε corsair04!Εδω ο αλλος κατηγορει οτι οσες αξιολογησεις θετικες και να εχει ο αλλος ειναι απατεωνας! 1
giwrgakis123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ο επεξεργαστης δεν ηατν καμενος ενταξει εχω καλυψη απο την intel αλλα δεν ξερω πως να βρω σε ποιο μαγαζι ειναι η καρτα εστω αυτο ψαχνω αληθεια είναι εχω δει απατεωνες με αξιολογήσεις και να εξαφανίζονται πχ τα windows 10 που πουλανε 1
giannisag17 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ο επεξεργαστης δεν ηατν καμενος ενταξει εχω καλυψη απο την intel αλλα δεν ξερω πως να βρω σε ποιο μαγαζι ειναι η καρτα εστω αυτο ψαχνω αληθεια είναι εχω δει απατεωνες με αξιολογήσεις και να εξαφανίζονται πχ τα windows 10 που πουλανε Συγνωμη αλλα 290 ευρω σε εναν ανθρωπο με 0 αξιολογησεις και με την δικαιολογια οτι ειναι δωρο απο την εταιρια δεν θα εδινα!Τωρα αντε να αποδειξεις πως δεν εισαι ελεφαντας!Αυτο ειναι αφελεια! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις