Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα και πάλι, όσο ευθύνεται αυτός που σου πούλησε την κάρτα ευθύνεσαι και εσύ, επειδή ακριβώς προτίμησες τον συγκεκριμένο, δηλαδή ένα άτομο με 0 αξιολογήσεις. Δεν υπάρχει μία όψη σε τέτοια θέματα, φταίτε και οι δύο, όσο σκληρό και αν ακούγεται. Είναι νόμος, ποτέ δεν παίρνεις κάτι μετάχειρο από κάποιον με 0 αξιολογήσεις, κοιτάς αυτός που θα προτιμήσεις να έχει αξιολογήσεις και φυσικά θετικές και όχι αρνητικές. Τώρα όσον αφορά το παράδειγμα που λες με τον 4790k τι να πω, τυχαίνουν και εξαιρέσεις με άτομα με καλές αξιολογήσεις να φερθούν σε κάποιον όχι τίμια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανήκουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Υπάρχουν άτομα που είναι έντιμα αλλά υπάρχουν και οι απατεώνες, δεν είναι όλοι το ίδιο :).

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Eσυ ακομα δεν απαντησες πως ηξερες οτι η καρτα ηταν αγορασμενη απο πλαισιο(βλεπω 17 καταστηματα skroutz + plaisio, eshop αρα 19 καταστηματα δηλαδη ησουν τοσο τυχερος και μαντεψες με την μια απο 19 καταστηματα οτι την αγορασε απο πλαισιο ) , εφοσον απο οτι καταλαβαινω δεν πηρες αποδειξη , αν ειχες αποδειξη θα την πηγαινες service και θα τελειωνε εκει το θεμα , ΔΟκιμασε να στειλεις στην Sapphire μηπως βγαλεις ακρη με αυτους

Εγω βλεπω κατι αλλο εσυ λες την παρελαβες εσυ ο ιδιος μετα απο συναντηση γιατι δεν του ζητησες να ερθει σπιτι σου να την βαλετε να δουλεψει να δεις οτι οντως λειτουργει ?

Βεβαια οι "φιλοι" σου τα ξερουν αλλιως λενε οτι στην εστειλε

και για πιο λογο αφησαν οι φιλοι σου αρνιτικη κριτικη και δεν αφησες εσυ ακομα ?δοκιμασες να παρεις τηλεφωνο να μιλησεις με τον πωλητη ?

Δεν υποστιριζω καποιον αλλα βλεπω πολλα κενα στην ιστορια δυστηχως

• Like 4
Δημοσ.

αφου το εβαλα στο υπολογιστη μου και δεν λειτουργει αλλαξα και τροφοδοτικο, χερι με χερι εγινε η συνναλαγη, κυψελη μενει

οταν εβαλες την καρτα εβγαλες το ρευμα?

αν εβγαλες το ρευμα πατησες (on-off) κουμπη να αδιασουν τα ρευματα που κραταει το συστημα?

Δημοσ.

<p>για σας ένας απατεωνας στο insomnia μου πουλησε καμμενη καρτα γραφηκων sapphire r9 390 χωρις εγγυηση <span><span><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.insomnia.gr/user/242240-fastgiorgos/'>http://www.insomnia.gr/user/242240-fastgiorgos/</a></span></span> τα στοιχεια όλα τα εχει το πλαισιο τι μπορω να κανω? το να διαγραφτει από το insomnia δεν είναι λυση</p>

R9 390 καμμένη και να μην σου έχει εγγύηση ??? ΑΠΟΡΩ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ !!!! Απόδειξη δεν σου έδωσε? ???

• Like 1
Δημοσ.

Eσυ ακομα δεν απαντησες πως ηξερες οτι η καρτα ηταν αγορασμενη απο πλαισιο(βλεπω 17 καταστηματα skroutz + plaisio, eshop αρα 19 καταστηματα δηλαδη ησουν τοσο τυχερος και μαντεψες με την μια απο 19 καταστηματα οτι την αγορασε απο πλαισιο ) , εφοσον απο οτι καταλαβαινω δεν πηρες αποδειξη , αν ειχες αποδειξη θα την πηγαινες service και θα τελειωνε εκει το θεμα , ΔΟκιμασε να στειλεις στην Sapphire μηπως βγαλεις ακρη με αυτους

Εγω βλεπω κατι αλλο εσυ λες την παρελαβες εσυ ο ιδιος μετα απο συναντηση γιατι δεν του ζητησες να ερθει σπιτι σου να την βαλετε να δουλεψει να δεις οτι οντως λειτουργει ?

Βεβαια οι "φιλοι" σου τα ξερουν αλλιως λενε οτι στην εστειλε

και για πιο λογο αφησαν οι φιλοι σου αρνιτικη κριτικη και δεν αφησες εσυ ακομα ?δοκιμασες να παρεις τηλεφωνο να μιλησεις με τον πωλητη ?

Δεν υποστιριζω καποιον αλλα βλεπω πολλα κενα στην ιστορια δυστηχως

Κατσε περιμενε σκεφτεται τι να απαντησει!

• Like 1
Δημοσ.

δεν δουλευει καθολου τιποτα, ετυχε το πλαισιο φιλε, το μονο που δουλευει ειναι το σημα της sapphire ολα τα αλλα τιποτα, εγγυηση τιποτα φιλε παρολα που εχει ολα πανω σε θεμα serial και τα σχετικα, εστειλα μεσω facebook στην sapphire δεν απαντησε, και το support τι να βοηθησει? οπως βλεπω θα παει στα σκουπιδια

• Moderators
Δημοσ.

Aκομα και απο καποιον διαγωνισμο οποιασδηποτε σελιδας να πηρε την καρτα (απο καποια κληρωση) θα ειχε εγγυηση απ'ευθειας απο sapphire αν ηταν χωρηγια ειτε απο το καταστημα που την δωρισε

παρολα αυτα ο TS ακομα δεν μας ειπες πως ηξερε οτι η καρτα αγοραστηκε απο το πλαισιο οταν την ιδια καρτα την πουλανε 19 καταστηματα τουλαχιστον(χωρις να μετραμε περιπτωσεις αγορας απο εξωτερικο)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

δεν δουλευει καθολου τιποτα, ετυχε το πλαισιο φιλε, το μονο που δουλευει ειναι το σημα της sapphire ολα τα αλλα τιποτα, εγγυηση τιποτα φιλε παρολα που εχει ολα πανω σε θεμα serial και τα σχετικα, εστειλα μεσω facebook στην sapphire δεν απαντησε, και το support τι να βοηθησει? οπως βλεπω θα παει στα σκουπιδια

Συγνωμη κιολας δηλαδη πηρε την καρτα και λες απο ολα τα καταστηματα κατσε να την παω στο πλαισιο που ειναι και το πιο ακριβο ?

Δοκιμασε να την βαλεις πανω στο συστημα σαν δευτερη καρτα να flasharis bios μηπως ο πωλητης την brikare flasharontas λαθος bios

Οριστε οδηγος και εδω bios

Ξανα λεω αποδειξη δεν ζητησες? ειναι μια καρτα που δεν εχει κλεισει χρονο στην αγορα ειναι πρακτικα αδυνατο να μην εχει εγγυηση

• Like 2
Δημοσ.

<p>Aκομα και απο καποιον διαγωνισμο οποιασδηποτε σελιδας να πηρε την καρτα (απο καποια κληρωση) θα ειχε εγγυηση απ'ευθειας απο sapphire αν ηταν χωρηγια ειτε απο το καταστημα που την δωρισε</p>

<p> </p>

<p>παρολα αυτα ο TS ακομα δεν μας ειπες πως ηξερε οτι η καρτα αγοραστηκε απο το πλαισιο οταν την ιδια καρτα την πουλανε 19 καταστηματα τουλαχιστον(χωρις να μετραμε περιπτωσεις αγορας απο εξωτερικο)</p>

Μην το ψάχνεις και κουράζεσαι πολύ συμφορουμίτη υπάρχουν πολλές ελλείψεις στην ιστορία αυτή και νομίζω ότι κάτι άλλο παίζεται κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

• Like 2
Δημοσ.

Ts ακολούθα αυτό που είπε ο inuyasha, είμαι 1000% σίγουρος πως η κάρτα θα δουλέψει τελικά. Κάποια κουτσουκέλα είχε κάνει ο πωλητής, αλλά αν πετύχει το φλασάρισμα και δουλεύει η κάρτα τότε θα είσαι οκ.

• Moderators
Δημοσ.

Oχι ενα λακκο πολλους εχει

αν εμενα καποιος με εξαπατηση το πρωτο που θα κανω ειναι να μιλησω μαζι του (δεν θα διαλεξω ενα καταστημα στην τυχη να παω να ρωτησω μηπως κατα τυχη αγορασε την καρτα καποιος απο αυτο το καταστημα) μετα εφοσον δεν μπορω να βρω τον κυριο που μου πουλησε κατι χαλασμενο θα αφησω αρνιτικη αξιολογηση εγω και δεν θα βαλω τους φιλους μου να αφησουν αρνιτικη αξιολογηση πριν απο εμενα , επεισης εχει δεν εχει αρνιτικες ο αλλος δεν νομιζω καποιος που εφτιαξε λογαριασμο το 2012 να ξυπνησε στραβα ενα πρωι και να ειπε οτι δεν παω να κλεψω καποιον πουλωντας μια χαλασμενη καρτα που κανονικα επρεπε να εχει εγγυηση αλλα δεν εχει

ακομα δεν μας ειπε ποτε αγορασε την καρτα η αγγελια ανεβηκε Νοέ 13 2015 09:09 μμ δηλαδη εχει σχεδον 3ις μηνες που την ανεβασε ο πωλητης

• Like 3
Δημοσ.

αυτη τι στιγμη η καρτα ειναι στο πλαισιο 2 εργασιμες μερες θα κανει για να μου πουν τι εχει, φιλε αυτους τους 3 μηνες ομως εγω δεν ειχα οθονη για να λειτουργησω την καρτα τωρα αγορασα την LG 25UB55-B 2K και οι φιλοι μου δεν εχουν και το καταληλο χωρο επειδη ειναι μεγαλη η καρτα, το δοκιμασα σε 2 τροφοδοτικα, το ενα 650watt και το αλλο 700watt, το μονο που αναβει ειναι το σημα της sapphire και το βρηκα παραξενο ενω τα φανακια ειναι στη νεκρα!

Δημοσ.

δεν μπορω να σας καταλαβω εσεις κοιτατε αξιολογησεις, εχω παρει απο το insomnia 4790k με 300 αξιολογήσεις και ο τυπος εχει εξαφανιστεί, πως να την εκαψα φιλε αφου δεν ειχα οθονη dvi-d οι φιλοι μου μονοι τους αποφασισαν να βαλουν αξιολογηση

Μια την δοκιμασε μια δεν ειχε  dvi-d 

Πως την δοκιμασες????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...