Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγα να κανω μια αγορα κινητου και δεν με αφηνει με καρτα της eurobank?ξερει κανεις γιατι?τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.
Δημοσ.

γεια χαρα παιδια κι απο μενα, λοιπον σχετικα με αυτο το μεγαλο προβλημα online αγορων που εχει δημιουργηθει να σας πω κι εγω την εμπειρια μου και τη λυση που βρηκα.

αν εισαι κατοχος χρεωστικης (prepaid) καρτας και επιχειρεις αγορες με paypal ο μονος τροπος για να μπουν χρηματα στην καρτα και να τα αναγνωρισει η υπηρεσια paypal ειναι απο μεταφορα ειτε λογαριασμου ειτε απο αλλη καρτα. που σημαινει οτι αν πας και τη φορτησεις

σε υποκαταστημα τραπεζας δε θα το "δει" το paypal.  εγω μπορεσα να κανω αγορα απο ebay & amazon μονο με μεταφορα απο το λογαριασμο μου(ή αλλη πιστωτικη καρτα) στη χρεωστικη μου.

φιλος μου επισης κανει αγορες με την πιστωτικη του χωρις προβλημα.

Δημοσ.

εγω εβαλα σημερα μεσω ατμ καποια χρηματα στο λογαριασμο μου αλλα την καταθεση μου την δειχνει οτι εχει γινει 1/2/16 στο e banking..μηπως παιζει ρολο οτι η τραπεζα ειναι κλειστη και ετσι θα περαστει την δευτερα?μηπως γιαυτο δεν με αφηνει να κανω την αγορα?

Δημοσ.

εγω εβαλα σημερα μεσω ατμ καποια χρηματα στο λογαριασμο μου αλλα την καταθεση μου την δειχνει οτι εχει γινει 1/2/16 στο e banking..μηπως παιζει ρολο οτι η τραπεζα ειναι κλειστη και ετσι θα περαστει την δευτερα?μηπως γιαυτο δεν με αφηνει να κανω την αγορα?

με αυτον τον τροπο συνηθως οι τραπεζες τα βλεπουν στις 3-4 μερες, ομως ξαναλεω οτι αν εχεις χρεωστικη και θελεις να κανεις αγορες μεσω paypal, ο μονος τροπος να αναγνωρισει το paypal οτι υπαρχουν χρηματα στη τραπεζα ειναι με μεταφορα.

Δημοσ.

με αυτον τον τροπο συνηθως οι τραπεζες τα βλεπουν στις 3-4 μερες, ομως ξαναλεω οτι αν εχεις χρεωστικη και θελεις να κανεις αγορες μεσω paypal, ο μονος τροπος να αναγνωρισει το paypal οτι υπαρχουν χρηματα στη τραπεζα ειναι με μεταφορα.

και πως κανω μεταφορα στη χρεωστικη μου?ξερεις?
Δημοσ.

μπορεις να κανεις μεταφορα απο το λογαριασμο σου και επισης απο αλλη πιστωτικη καρτα.

αν εχεις ενεργοποιησει υπηρεσιες web banking, ebanking ειναι και ο πιο ευκολος τροπος.

Δημοσ.

Στο vickmal περνάει κανονικά οποία κάρτα και αν έχεις συνδεδεμενη

η αγορα θα γινει απο honorbuy..

μπορεις να κανεις μεταφορα απο το λογαριασμο σου και επισης απο αλλη πιστωτικη καρτα.

αν εχεις ενεργοποιησει υπηρεσιες web banking, ebanking ειναι και ο πιο ευκολος τροπος.

δηλαδη κανω μεταφορα απο τον λογαριασμο μου στην χρεωστικη που ειναι συνδεδεμενος?

Δημοσ.

εκανα αγορα απο ebay αξιας 0,70 λεπτα με καρτα της euro που εχω στο paypal και μου κρατησε προμηθεια 2,50 ευρω, αν ειναι δυνατον, κανω κατι λαθος; η καρτα ειναι χρεωστικη

Δημοσ.

Μήπως οταν αγορασές εβαλες την τράπεζα να κανει την μετατροπή?

Νομίζω ότι ή eurobank κρατάει προμήθεια 2,5 για αλλαγή συναλλάγματος ασχετως ποσου

21. Προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος (ATM / POS) 2,50 €

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πράξεις που γίνονται σε ΑΤΜ το ΣΚ περνάνε λογιστικά τη ΔΕ.

Οι πληρωμές λογαριασμών κλπ μέσω e-banking εμφανίζονται τη ΔΕ ενώ μεταφορές μεταξύ λογαριασμών σου εμφανίζονται αμέσως.

εκανα αγορα απο ebay αξιας 0,70 λεπτα με καρτα της euro που εχω στο paypal και μου κρατησε προμηθεια 2,50 ευρω, αν ειναι δυνατον, κανω κατι λαθος; η καρτα ειναι χρεωστικη

Όλες οι τράπεζες, εκτός ΕΤΕ, χρεώνουν προμήθεια στις συναλλαγές σε συνάλλαγμα.

Γι΄αυτό, καλό είναι να ενημερωνόμαστε, για τις προμήθειες κάθε τράπεζας (Τιμολόγιο Βασικών Εργασιών), πριν κάνουμε την αγορά σε συνάλλαγμα (στον επικαιροποιημένο οδηγό της υπογραφής μου υπάρχουν links για τα τελευταία ισχύοντα τιμολόγια των τραπεζών).

Επίσης, ένα στοιχείο που πρέπει να προσέχουμε, όταν πληρώνουμε με paypal, είναι το ποιος θα κάνει τη μετατροπή του συναλλάγματος, δεδομένου ότι 1) το paypal έχει εξ ορισμού τη ρύθμιση να την κάνει αυτό και 2) έχει την πιο δυσμενή ισοτιμία για τον αγοραστή. Μπορούμε, λοιπόν, να αλλάξουμε τη ρύθμιση του paypal επιλέγοντας από το γρανάζι (πάνω δεξιά) στην ενότητα Payments settings/Preapproved payments/ στο πινακάκι Set Available Funding Sources και σε κάθε κάρτα που έχουμε το Conversion Options και στη νέα καρτέλα το Bill me ...

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

Οι πράξεις που γίνονται σε ΑΤΜ το ΣΚ περνάνε λογιστικά τη ΔΕ.

Οι πληρωμές λογαριασμών κλπ μέσω e-banking εμφανίζονται τη ΔΕ ενώ μεταφορές μεταξύ λογαριασμών σου εμφανίζονται αμέσως.

Όλες οι τράπεζες, εκτός ΕΤΕ, χρεώνουν προμήθεια στις συναλλαγές σε συνάλλαγμα.

Γι΄αυτό, καλό είναι να ενημερωνόμαστε, για τις προμήθειες κάθε τράπεζας (Τιμολόγιο Βασικών Εργασιών), πριν κάνουμε την αγορά σε συνάλλαγμα (στον επικαιροποιημένο οδηγό της υπογραφής μου υπάρχουν links για τα τελευταία ισχύοντα τιμολόγια των τραπεζών).

Επίσης, ένα στοιχείο που πρέπει να προσέχουμε, όταν πληρώνουμε με paypal, είναι το ποιος θα κάνει τη μετατροπή του συναλλάγματος, δεδομένου ότι 1) το paypal έχει εξ ορισμού τη ρύθμιση να την κάνει αυτό και 2) έχει την πιο δυσμενή ισοτιμία για τον αγοραστή. Μπορούμε, λοιπόν, να αλλάξουμε τη ρύθμιση του paypal επιλέγοντας από το γρανάζι (πάνω δεξιά) στην ενότητα Payments settings/Preapproved payments/ στο πινακάκι Set Available Funding Sources και σε κάθε κάρτα που έχουμε το Conversion Options και στη νέα καρτέλα το Bill me ...

δηλαδη παιζει να φταιει επειδη δεν εχει περαστει λογιστικα το ποσο?και γιαυτο να μην μπορω να κανω την αγορα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...