Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ,ψαχνω για καποιο καλο και αρκετα οργανωμενο λογιστικο γραφειο στην Θεσσαλονικη , σκεφτομαστε με ενα φιλο να ανοιξουμε ενα eshop και σκεφτομαι σοβαρα μηπως και κανουμε την εταιρεια εκτος Ελλαδος τουλαχιστον για αρχη γιατι τα εξοδα με τεβε κτλ θα ειναι πολλα. Γνωριζεται καποιον λογιστη που να εχει εμπειρια επι του θεματος ? Δυστηχως για τους νεους επιχειρηματιες δεν υπαρχει καποια ευνοϊκή ρυθμιση.
Μερικοι που ηρθα σε επαφη δεν γνωρίζουν καθολου τα του εξω, μονο για Ελληνικη εταιρεια εχουν τις γνωσεις για να κανουν εναρξη. Τι λετε? περι βουλγαριας , κυπρο , αγγλια κτλ?
Ευχαριστω.

Δημοσ.

πρεπει να ρωτησεις καποιον που δραστηριοποιηται εκτος ελλαδος.αυτοι ξερουν τα δεδομενα εξω.

Ευχαριστω για την απαντηση σου , Γενικα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα κανω εταιρεια εξω. Αρχικα θελω να βρω ενα λογιστικο γραφειο που να ειναι καλο ωστε να παω να κανω μια κουβεντα , να μου πει για παραδειγμα αρχικα το τι μπορω να κανω για Ελληνικη εταιρεια και το τι δυνατοτητες εχω και μετα βλεπω και το εξω. Με λιγα λογια ας βρω καποιο καλο λογιστικο γραφειο αρχικα και θα ερθουν και τα αλλα.

Μηπως γνωριζεις καποιο καλο γιατι βλεπω πως εισαι και απο Θεσσαλονικη, καποιο που για παραδειγμα να εχεις εμπειρια εσυ ο ιδιος ή που καποιος φιλος σου να λεει καλα λογια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...