AccountSaver Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Όπως το λέει ο τίτλος παιδιά , Το έγραψα σαν μήνυμα αλλά καλύτερα να το ανοίξω σαν θέμα μήπως και βοηθήσω και κανέναν άνθρωπο. Αγόρασα 2 πακέτα από Κίνα,από vickmall και τα 2 αποστολή από αερολημένα Σιγκαπούρης στης 06 του μηνός. 18 περίπου παρέλαβα το 1 πακέτο ήδη, το άλλο πακέτο με το tracking number όμως ενώ αποστάλησαν μαζί ,και παραδόθηκαν μαζί . Καταλάθος του υπαλλήλλου το έβαλε αντί για GR στο GB της μεταφορικής δηλαδή λάθος, και από της 21 Ιανουαρίου έχει παραληφθεί στο Heathrow DC (Distribution Center) Arrival στην Αγγλία. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από : 4px + aftership + 17track + tracknow + elta + quantiumru + singaporepost Όλα δείχνουν ότι είναι ακόμα αγγλία ,και δεν το έχουν ελέγξει καν ότι έχει γίνει λάθος. Η Singapore ,δεν δέχεται ευθήνη ότι δεν φτάιει (ενώ φταίει) και η ετιαρία που τα διακομίζει που είναι η RoyalMail επίσης δεν έχει καμία ενημέρωση και με είπαν ούτε εγώ θα έχω στο tracking γιατί πάει σε άλλο department που είναι η παγκόσμια και καλά ένωση. Εγώ έκανα claim/ dispute και τα λεφτά θα τα πάρω γιατί έχω και αποδείξεις από συζητήσεις κτλ. Το θέμα είναι έχει συμβεί σε κανέναν σας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα