solidsnake222 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, Προσπαθώ να συνδέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό στην paypal αλλά δν γίνεται λόγο cc κπλ επικοινώνησα μαζί τους και μου ζητάνε να τους ανεβάζω μια photo id και το βιβλιάριο για να φαίνεται το iban, αυτό που δν κατάλαβα είναι η photo id τι ακριβώς είναι ? ταυτότητα, διαβατήριο? ορίστε και ακριβώς όπως μου το έγραψαν 'In order to add the bank to your PayPal account, in your own time can you please upload a photograph of your Bank statement with your IBAN present and a photograph of your Photo ID. You can upload the document via the link below.'
makfil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αυτά που σου ζητάνε είναι 1) το αντίγραφο του λογαριασμού που θέλεις να συνδέσεις (να φαίνεται ο ΙΒΑΝ) και 2) φωτο της ταυτότητάς σου (νομίζω ότι αν δεν έχεις με λατινικά στοιχεία μπορείς να βάλεις δίπλωμα ή κάτι άλλο για ταυτοπροσωπεία).
solidsnake222 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 kk δηλαδη θα τα βγάλω photo με το κινητό και τα ανεβάζω σε ένα link που μου έδωσαν αυτοί σωστά? ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
makfil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το αντίγραφο μπορείς να το βγάλεις σε pdf από το e-banking, αν έχεις.
solidsnake222 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 έχω ebanking εθνικής αλλά δν βρίσκω αυτήν την επιλογή θα βγάλω φωτογραφίες και το βιβλιάριο και την ταυτότητα να τελειώνουμε
makfil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι επιλογή. Πριν μπεις, θα αλλάξεις τη γλώσσα σε αγγλικά (αρχική σελίδα, πάνω δεξιά, ΕΝ), θα ανοίξεις το λογαριασμό που θα συνδέσεις και με την "εκτύπωση" του browser θα βγάλεις το pdf, αφού ελέγξεις ότι όλα είναι στα αγγλικά, εκτός από το όνομα και το "ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ", που δεν έχουν σημασία.
solidsnake222 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 τους έστειλα photo από το βιβλιάριο και την ταυτότητα (μπροστά πίσω) μου απάντησαν μόλις τώρα, οτι το αίτημα μου προωθήθηκε θα εξετάσουν κ μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα με ενημερώσουν φίλε makfil ευχαριστώ για το χρόνο σου και την βοήθεια σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα