Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσσα wat είναι ο καθενας και ποσσες ωρες λειτουργιας χρειαζονται για να ζεστανουν ένα σπιτι ;

Παλια η ΔΕΗ για νυχτερινο τιμολογιο ζηταγε, αλλα όχι πια ,ένα καλωδιο 3 χιλιοστων από τον πινακα μεχρι τον μετρητη για να δινει "σημα" να αναβουν μονοι τους όταν εχε νυχτερινο τιμολογιο.

Δημοσ.

Αν υπαρξει σκεψη για σομπα,θα παω σε τζακοσομπα,το a/c προσωρινα απορριπτεται λογω ακριβειας,οπως και καθε αλλο νεο μεσο θερμανσης που θα πρεπει να μπει στο σπιτι(εκτος απο κατι πολυ φθηνο,π.χ θερμοπομπο),γιατι οπως και να εχει,θα πρεπει να το επιβαρυνθω εγω(και ας αφαιρεθει απο τα ενοικια),και δυστυψως τα κουκια ειναι μετρημενα ενα προς ενα...

Δοξα το Θεο,δε κανει πολυ κρυο,οποτε για φετος θα τη γλυτωσω σχετικα φθηνα.

Παρ'ολα αυτα θα δοκιμασω τους συσσωρευτες στη χαμηλη σκαλα,και αναλογως το λογαριασμο,θα παρθει η αποφαση για τον επομενο χειμωνα!

Σας ευχαριστω ολους για τις χρησιμες απαντησεις!Βοηθησατε πολυ!

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε μια μικρή σόμπα πελετ και είσαι άρχοντας.

Δεν είναι εύκολο να βάλεις σόμπα σε διαμέρισμα, άσε που είναι και ακριβές όπως είπε και ο Γιάννης.

Εγώ θα έλεγα στον ts να ζεσταθεί με τους θερμοσυσσωρευτές. Ό,τι άλλο και να κάνεις θέλει αρκετά λεφτά και δεν ξέρεις πόσο καιρό θα μείνεις εκεί κι αν θα προλάβεις να κάνεις απόσβεση.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι εύκολο να βάλεις σόμπα σε διαμέρισμα, άσε που είναι και ακριβές όπως είπε και ο Γιάννης.

Εγώ θα έλεγα στον ts να ζεσταθεί με τους θερμοσυσσωρευτές. Ό,τι άλλο και να κάνεις θέλει αρκετά λεφτά και δεν ξέρεις πόσο καιρό θα μείνεις εκεί κι αν θα προλάβεις να κάνεις απόσβεση.

Μια ετοιμη λυση παντα αξιζει μια δοκιμη !!!

• Like 1
Δημοσ.

Μια ετοιμη λυση παντα αξιζει μια δοκιμη !!!

Πιστεύω ό,τι άλλο κι αν αγοράσει από αυτά που γράφτηκαν θα κοστίσει πιο πολύ από το ρεύμα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...