JohnTehGreek Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, Παρακολουθώ τελευταία το συγκεκριμένο χόμπι και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά. Παρόλα αυτά όσο και αν έχω ψάξει στο internet δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό με τις τιμές. Για παράδειγμα θα ήθελα να μάθω πως ακριβώς χρεώνουν το παιχνίδι airsoft; Ας πούμε πόσα πληρώνεις για 1 παιχνίδι; Επίσης θα ήθελα να μάθω αν πρέπει να αγοράσεις και όπλο ή σου παρέχουν εκεί για αρχή; Και αν όντως σου παρέχουν και όπλο ανεβαίνει η τιμή του παιχνιδιού; Γενικά λένε ότι είναι ακριβό χόμπι ισχύει; Ευχαριστώ πολύ.
taroutatsou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δύο πολύ καλοι μου φίλοι παίζουν και μπορώ να σου πω τα παρακάτω τα οποια ισχύουν για τον δικο τους συλλογο. Δεν πληρώνεις για να παίζεις. Πληρώνεις ένα ποσό ετησίως μόνο αν θες να γίνεις μέλος του συλλόγου. Δεν χρειάζεσαι όπλο για τις πρώτες φορές. Το πόσες δεν είναι ακριβές αλλά δεν θα σου πει κανένας μην έρχεσαι αν δεν έχεις όπλο. Θέλουν άτομα. Έχουν κάποια όπλα για τους πρωτάρηδες οπότε δεν δημιουργείς πρόβλημα. Τα όπλα δεν είναι πανάκριβα και δεν χρειάζεσαι τον άπειρο εξοπλισμό για να είσαι σε θέση να παίξεις. Θέλεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μπότες και γυαλια και όλα τα άλλα (παραλλαγές κλπ) τα παίρνεις όποτε θελεις. Για τιμές όπλων κλπ δες εδω. http://www.taiwangun.com/ Αν θες να μάθεις και αλλα στειλε ΠΜ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα