kuaniouxos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι σε δίλημμα.. να πάρω έναν σκληρό με 60 ευρώ να κάνω τη δουλειά μου ή να σβήσω κάποια videos που έχω αποθηκευμένα; To mac μου έχει 120GB μνήμη.
Mau-Maus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αν τα βίντεο που θέλεις να σβήσεις έχουν μέσα τίποτα παράνομες γαργαλιστικές συνευρέσεις τότε μπήκες στο σωστό μέρος για να ρωτήσεις! Αν ναι πες λεπτομέρειες και προχώρα αν όχι στείλε σε κάποιον Μοντ να στο βάλει στην σωστή ενότητα!
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως δεν είναι καν θέμα για συζήτηση αυτό νομίζω...που να ξέρει κάποιος άλλος να απαντήσει αυτή την ερώτηση; Μόνο εσύ ξέρεις! 1
άδικος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως δεν είναι καν θέμα για συζήτηση αυτό νομίζω...που να ξέρει κάποιος άλλος να απαντήσει αυτή την ερώτηση; Μόνο εσύ ξέρεις! Ξέρω εγώ! Εκείνα τα βίντεα είναι άχρηστα. Σβήστα και πάρε ένα δίσκο με 60€ να κάνεις τη δουλειά σου. Έτσι κι αλλιώς λεφτά έχεις. 1
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Είναι καθαρά θέμα χρημάτως αν μπορείς να διαθέσεις χρήματα να πάρεις ενα καινούργιο δίσκο και ίσως και λίγο μεγαλύτερο εχει καλώς αν δεν περισεύουν κανεις το αλλο που ειπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα