Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δε θα φορουσα με κοστουμι κατι αλλο εκτος απο καπαρντινα, παλτο ή δερματινο (ημι)παλτο.

Kατατα, τα Notos Galleries εχουν Esprit επειδη το ανεφερες.

• Like 4
Δημοσ.

Δε θα φορουσα με κοστουμι κατι αλλο εκτος απο καπαρντινα, παλτο ή δερματινο (ημι)παλτο.

Εχουν ESPRIT με κουκούλα?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω για να ειμαι ειλικρινής, αλλα διαβασα το πρώτο ποστ που λες πως εχεις ενα και φαντάστηκα πως θα προτιμας την εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ.

Αμφιβαλλω αν υπαρχουν τα Esprit πλεον στην ελλαδα. Ειχε 1 μεσα στο χοντος απολλωνια πολιτεια, 1 στη τσιμισκη και 1 στην Αγιας Σοφιας. Πλεον στη Θεσσαλονικη τουλαχιστον δεν εχει.

Δημοσ.

Ημουν στα Νότος (Αθήνα) το Σάββατο που μας πέρασε. Η σειρά EDC της ESPRIT δεν είναι; Είχε ένα με κουκούλα και αποσπώμενη επένδυση. Οχι αδιάβροχο πάντως.

Και για να γκρινιάξω λίγο... Πολύ μου την δίνει που στα ESPRIT, κατά παράβαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, δεν αναγράφεται η χώρα κατασκευής τους.

Και με την ευκαιρια:

^^^ Συμφωνώ κι' επαυξάνω.

• Moderators
Δημοσ.

Αμφιβαλλω αν υπαρχουν τα Esprit πλεον στην ελλαδα. Ειχε 1 μεσα στο χοντος απολλωνια πολιτεια, 1 στη τσιμισκη και 1 στην Αγιας Σοφιας. Πλεον στη Θεσσαλονικη τουλαχιστον δεν εχει.

Κι ομως εχει στην Αθηνα. Και μου ειχε κανει κι εμενα εντυπωση γιατι ειχα να τη δω καιρο.

Οπως λεει ο φιρικι, οντως δε γραφουν χωρα κατασκευης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...