Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και καλή βδομάδα. Εχω εναν επίτοιχο λέβητα φυσικού αεριού συμπήκωνσης. Λόγω ενός θέματος που προέκυψε θέλω η απόσταση της καμινάδας μου από το πάνω μπαλκόνι να κατεβεί 3 εκατοστά. Θα πρέπει να κατεβει όλος ο λεβήτας ή μπορώ να δώσω μία κλίση προς τα κάτω στην καμινάδα. Φοβάμαι μήπως δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. 

Δημοσ.

Κάπου διάβασα πως οι καμινάδες λεβητα συμπικνωμάτων πρέπει να έχουν μία ελαφριά κλίση προς τα πάνω έτσι ώστε να γυρνούν τα συμπηκνώματα πίσω. 

Δημοσ.

Άκυρο.

Δικό μου λάθος. Καλύτερα να έχει κλίση προς τα πάνω... είδα κάποιο εγχειρίδιο εγκατάστασης.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο συντηρητής μου το έβαλα ανάποδα...

... πάντως μέχρις στιγμής δεν είχα κάποιο θέμα.

Ερώτηση: Τα 3εκ. πως προέκυψαν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από καταγγελία του γείτονα μου... Ηρθαν από την εταιρία αερίου και μου είπαν πως η απόσταση της καμινάδας από το πάνω μπαλκόνι πρέπει να είναι 40εκ, εμένα είναι 37.....

Εγώ θέλω να είμαι νόμιμος και να συμορφωθώ. Κάποιοι μου είπαν όμως πως θα μου προκαλέσει πρόβλημα και πως θα πρέπει να κατεβεί ολόληρος ο λέβητας 3εκ. Πράγμα το οποίο κοστίζει 100 ευρώ....

Επεξ/σία από cons1985
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα ρωτησω εδω σχετικη απορια με καμιναδα επιτοιχιου λεβητα

ο διπλανος μου εχει επιτοιχιο λεβητα και ειναι κοντα στον διαχωρισμο της βεραντας σε δικη μου πλευρα και δικη του

επεσε μια σακουλα με πραγματα απο τον τριτο και πιαστηκε στην ακρη της καμιναδας του λεβητα με αποτελεσμα να τραβηξει την ακρη προς τα κατω και να ξεκουμπωθει απο εκει που κουμπωνει στον λεβητα πανω

πηγα του το εχω πει 2 φορες και ειδα οτι δε το εχει φταξει ακομη, απλα εβγαλε το βαρος της σακουλας και το εχει ψευτο-κουμπωσει, το βλεπω που μπαλαντζαρει ο σωληνας της καμιναδας και τα αερια φευγουν απλα απο την τρυπα. τι να κανω δλδ για να χαμπαριασει ο παππους? υπαρχει καποιος κινδυνος απο αυτο η κλαιν?

Επεξ/σία από nipoa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...