OpaDwse Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 έχω ιi3 φιλε 540 δεν βλέπω πρόβλημα , εσύ είσαι μπροστά πάρε 960GTX ότι πάρεις 4GB -8GB πάρε Είμαι μπροστά? Ούτως ή άλλως η παλιές Gtx προφανώς δεν έχουν θέμα. Αν μπορέσεις και δοκιμάσεις Gtx 970/980 με τον i3 ενημέρωσε μας.
OpaDwse Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 είσαι 90 % μπροστά παίζω ultra το gta 5 90% cpu usage έχεις? Και πόσο gpu usage? Αν έχουν ίδιο usage δεν υπάρχει bottleneck, αν είναι μεγάλες διαφορές στο usage τότε είναι bottleneck, σωστά?
johninio Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Λοιπον εχω i3 6100 και αυτη την εποχη παιζω rainbow six siege με gtx 960 με κλειστο το vsync εχω τον καθε πυρηνα 60 -70 % το καθε thread . Η καρτα ειναι μονιμα στο 99 % χωρις κανενα προβλημα . Νομιζω οτι για επιπεδου 960-380 ο i3 και ειδικα ο skylake μια χαρα ειναι. Αν συνδυαστει και μια φθηνη μητρικη μπορεις ανετα να φτιαξεις ενα ωραιο συστηματακι. 1
OpaDwse Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Λοιπον εχω i3 6100 και αυτη την εποχη παιζω rainbow six siege με gtx 960 με κλειστο το vsync εχω τον καθε πυρηνα 60 -70 % το καθε thread . Η καρτα ειναι μονιμα στο 99 % χωρις κανενα προβλημα . Νομιζω οτι για επιπεδου 960-380 ο i3 και ειδικα ο skylake μια χαρα ειναι. Αν συνδυαστει και μια φθηνη μητρικη μπορεις ανετα να φτιαξεις ενα ωραιο συστηματακι. Το θέμα φίλε μου είναι αν ο i3+970/390 είναι κομπλέ. Από bencmarks κτλπ ίδιο perfomance με i5 δίνει για αυτό. 1
OpaDwse Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 εδώ έχω ι3 540 αρχαίο και πάει σφαίρα Να ξες αν έχεις μεγάλο usage στον cpu και μικρό στην gpu, τότε φτάει ο cpu και το αντίθετο. Όταν υπάρχει χαμηλό framerate.
johninio Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Λογικα ο i3 θα κανει καποιο bottleneck σε 970/390
Ghost007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 φιλε μου δε με πειραξε τπτ εγω σου λεω πως εχουν τα πραγματα δεν λεω οτι ειναι τραγικος η οτι δε πεζει κλπ ...αλλα bottleneck υπαρχει...λιγο η πολυ ειναι αναλογως το παιχνιδι ...και οσο ανεβενουν οι απαιτησεις ξαναλεω ανεβενει και το bottleneck .. ακομα και φπς να εχεις παρομοια με αλλους δεν θα ειναι τοσο smooth οσο με ι5 θα εχεις stuttering και framedrops... Λοιπον εχω i3 6100 και αυτη την εποχη παιζω rainbow six siege με gtx 960 με κλειστο το vsync εχω τον καθε πυρηνα 60 -70 % το καθε thread . Η καρτα ειναι μονιμα στο 99 % χωρις κανενα προβλημα . Νομιζω οτι για επιπεδου 960-380 ο i3 και ειδικα ο skylake μια χαρα ειναι. Αν συνδυαστει και μια φθηνη μητρικη μπορεις ανετα να φτιαξεις ενα ωραιο συστηματακι. το rainbow six θεωρεις βαρυ παιχνιδι ? βαλε κανα division και πολλα αλλα και τα ξαναλεμε... τεσπα εγω την γνωμη μου την ειπα δεν εχει νοημα να ασχοληθω αλλο με το θεμα ....οποιος θελει το ψαχνει περαιτερο βαλτε κανα βιντεο στο utube με msi ανοιχτο και θα τα βρειτε ολα...
OpaDwse Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 φιλε μου δε με πειραξε τπτ εγω σου λεω πως εχουν τα πραγματα δεν λεω οτι ειναι τραγικος η οτι δε πεζει κλπ ...αλλα bottleneck υπαρχει...λιγο η πολυ ειναι αναλογως το παιχνιδι ...και οσο ανεβενουν οι απαιτησεις ξαναλεω ανεβενει και το bottleneck .. ακομα και φπς να εχεις παρομοια με αλλους δεν θα ειναι τοσο smooth οσο με ι5 θα εχεις stuttering και framedrops... το rainbow six θεωρεις βαρυ παιχνιδι ? βαλε κανα division και πολλα αλλα και τα ξαναλεμε... τεσπα εγω την γνωμη μου την ειπα δεν εχει νοημα να ασχοληθω αλλο με το θεμα ....οποιος θελει το ψαχνει περαιτερο βαλτε κανα βιντεο στο utube με msi ανοιχτο και θα τα βρειτε ολα... Όπως θες. Έχω κατεθεσα ένα βίντεο που δείχνει αναλυτικά τα πάντα. Και δεν έχει bottlenecking ο i3. Το HT δίνει "μπρος" και τους 4 πυρήνες στους i3. Και το division είναι broken game απλά. Υπάρχει ένα μικρό bottleneck στο Gta v που δείχνει διαφορετικό framerate μεταξύ i3-i5 για λίγα δεύτερα. 1
Ghost007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 ετσι πληροφοριακα εγω με τον ι5 4460 ειμουν 60 κολλημενος σχεδον με ultra εκτος shadows και hairworks και που να μπει στην πολη...εξω ειναι ποιο ελαφρυ σχετικα...
OpaDwse Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=f6PnlHcR1zQ ετσι πληροφοριακα εγω με τον ι5 4460 ειμουν 60 κολλημενος σχεδον με ultra εκτος shadows και hairworks και που να μπει στην πολη...εξω ειναι ποιο ελαφρυ σχετικα... Με ποια κάρτα γραφικών? Και ποτε περίπου ήσουν 60 σχεδόν? Έχει καιρό?
Ghost007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Με ποια κάρτα γραφικών? Και ποτε περίπου ήσουν 60 σχεδόν? Έχει καιρό? με 960 ...ε οταν το ειχα πεξει πριν κανα χρονο...μολις ειχα παρει την 960...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα