evabb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Όσοι λέτε ότι ακόμα και με 8ωρο ύπνο νυσταζετε έχετε χρόνια έλλειψη ύπνου. Οι οθόνες το βράδυ καταστρέφουν τον ύπνο. Επίσης οι ορμόνες του ύπνου εκρινονται ανάμεσα στις 10 με 11 το βράδυ. Κόψτε τις μαλακιες και πέστε για ύπνο μια νορμάλ ώρα. Όλα μια ιδέα είναι. Κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν βγαίνει βόλτες καθημερινά μέχρι αργά. 4
Mikeasdf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικα απο την πρωτη δημοτικου εως και την 3η λυκειου τα σχολεια μου ηταν πρωι-απογευμα οποτε ηταν σιγουρο για μενα το ξενυχτι, τουλαχιστον τη μια εβδομαδα που ημασταν απογευμα, και καποιες μερες οταν ημασταν πρωι. Μετα ηρθε ο στρατος, με εφτιαξε μπορω να πω στο θεμα υπνου μιας και ειχα τεραστιους μαυρους κυκλους λογω ξενυχτιων και στο κεντρο απλα κοιμομουν 15 ωρες τη μερα (πραγμα αφυσικο για μενα) αλλα αφου απολυθηκα και υστερα, αντεξα για 1-2 μηνες να κοιμαμαι νωρις και μετα κυλησα ξανα Δε ξερω, νιωθω πως αν κοιμηθω πολυ νωρις χανω τη μιση μου μερα.Το βραδυ νιωθω 1000% ενεργός και πως μπορω να κανω τα παντα, ενω τη μερα το αντιθετο. Επισης τρελαινομαι να βγαινω βολτες το βραδυ, ειτε με ποδηλατο ειτε με τα ποδια.Γενικα αγαπαω τη νυχτα. 1
the other one Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πιστευώ πως είναι όπως συνηθίσει κανείς. Προσωπικά πχ για πολύ καιρό κυρίως έχω συνηθίσει να κοιμάμαι 6-8 το πρωί. Αν μια μέρα το πάρω σερί και πέσω ξερός και ξυπνήσω στις 5 το πρωί ας πούμε, μετά από 2-3 ώρες που άλλες μέρες θα έπεφτε για ύπνο με πιάνει μια ξαφνική νύστα ακόμη κι αν μόλις έχω ξυπνήσει από full ύπνο. Ας το δοκιμάσει όποιος άλλος θέλει αν κοιμάστε κάθε μέρα 12 τα μεσάνυχτα και μια μέρα δε κοιμηθείτε μετά ό,τι ώρα και να ξυπνήσετε 12 η ώρα θα σας πιάσει νύστα.
Lanike71 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Σόρρυ αν στενοχωρήσω μερικούς, αλλά 6 και 7 το πρωί δε θεωρείται πρωινό ξύπνημα... Αν λέγαμε για 4-5 το πρωί, να το καταλάβω.Τέλος πάντων, όπως είπε ο φίλος παραπάνω : θέμα συνήθειας του οργανισμού.Επίσης, καλό είναι να μην κάνετε αλλαλούμ το πρόγραμμά σας πολύ συχνά γιατί παθαίνει πλάκα το σύστημα και δεν ξέρει τι να κάνει, να σε στείλει για ύπνο ή να σε κρατήσει ξάγρυπνο.
Lilith19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 http://www.doctv.gr/page.aspx?itemid=spg9406 Άντε να περνάμε και στην πράξη σιγά σιγά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα