Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Πούλησα κάτι ακουστικά μέσω ebay και έστειλα το δέμα στην Αγγλία με επιστολικό ταχυδρομείο Ά προτεραιότητας. Όμως εδώ και 10 μέρες είναι κολλημένο στο αεροδρόμιο..

Κατάσταση  Ημερομηνία  Ώρα  Περιοχή

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ 21-01-2016 19:37  ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Κ.Κ.)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Κ.Κ.)     22-01-201611:30   ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Κ.Κ.)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ                           22-01-201620:23   ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ                22-01-201620:53   ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Εχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο?

Δημοσ.

Γεια σας. Πούλησα κάτι ακουστικά μέσω ebay και έστειλα το δέμα στην Αγγλία με επιστολικό ταχυδρομείο Ά προτεραιότητας. Όμως εδώ και 10 μέρες είναι κολλημένο στο αεροδρόμιο..

Κατάσταση  Ημερομηνία  Ώρα  Περιοχή

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ 21-01-2016 19:37  ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Κ.Κ.)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Κ.Κ.)     22-01-201611:30   ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Κ.Κ.)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ                           22-01-201620:23   ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ                22-01-201620:53   ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Εχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο?

έχω ανάλογη εμπειρία  σε έμενα έτσι είχε κολλήσει ένα πακέτο αλλά από ότι μου είπαν από τα ΕΛΤΑ είχε πάει απλώς δεν πέρασαν ποτέ στο σύστημα  royal mail το συνηθίζουν στην Αγγλία όταν είναι μεγάλος όγκος αλληλογραφιας και μετά από αρκετούς μήνες αφού έκανα αίτηση αναζήτησης με αποζημίωσε το ΕΛΤΑ ευτυχώς ήταν περισσότερα από τα χρήματα που έχασα για να ξέρεις εάν το έστειλες χωρίς ασφάλιση ακόμα και να χάθηκε (πράγμα που δεν γίνεται απλά το παραλαμβάνει ο πελάτης χωρίς track number και εάν θέλει να στην κάνει μπορεί δηλαδή να πει ότι δεν έφτασε ποτέ 36,00 € θα πάρεις. Εγώ το έχασα τέλος Μαΐου δυο μήνες μετά έκανα την αίτηση αναζήτησης και το Οκτώβριο με κάλεσαν από τα ΕΛΤΑ και πήρα τα χρήματα οι Άγγλοι είναι μεγάλα λαμογια φυσικά ότι κάνουν κάποιοι δική μας όταν έρχεται κάποιο δέμα και δεν έχει track number και παίρνουν τα χρήματα πίσω και το δέμα φυσικά.

Μακάρι να είναι κάποια καθυστέρηση και να  μην έγινε το ίδιο γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ από γραφείο σε γραφείο για να βγάλω άκρη τουλάχιστον πήρα τα χρήματα μου πίσω     

Δημοσ.

Σε διάφορα πραγματάκια που έχω πουλήσει ebay, ένα από αυτά πήγαινε Αγγλία. Στο tracking number φαίνεται ότι είναι ακόμα σε μεταφορά, ενώ ο αγοραστής μου είπε ότι παρέλαβε εδώ και μέρες. Άρα όντως συμβαίνει η royal mail να μην 'τσεκάρει' το τελευταίο βήμα του 'delivered'. 

Δημοσ.

Εχω το ίδιο θέμα φίλε Theo.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ 21-01-2016 12:44 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 21-01-2016 13:52 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 21-01-2016 14:55 Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 21-01-2016 16:44 Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 21-01-2016 16:55 Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 21-01-2016 17:16 Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 21-01-2016 19:27 Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 21-01-2016 22:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 21-01-2016 23:22 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Δεμα προς Αμερική και ακόμα δεν άλλαξε το Status.

Ανησυχώ γιατί δεν το χω ασφαλίσει και ο αγοραστής μου στειλε σήμερα μήνυμα οτι ακομα περιμενει ,αλλα ελπίζω να φτάσει.. :(

Δημοσ.

Λογικά το tracking χάνεται όταν βγει εκτός Ελλάδας.

Το tracking δεν χάνεται. Απλά δεν είναι αναλυτικό. Το τελευταίο βήμα "delivered" γίνεται πάντα ανανέωση.

Δημοσ.

Απλα ενημερωνω οτι σημερα καλεσα τα ΕΛΤΑ και μου ειπαν οτι εχει φυγει απο τις 22/1 .Μετα απο κανα 4ωρο το στατους αλλαξε και πλεον φαινεται στη Νεα Υορκη ! :D

ΕΛΤΑ  και τωρα  USPS (Priority mail international )

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,ειπα να μην ανοιξω καινουργιο θεμα αφου ο τιτλος περιγραφει αυτο που θελω ακριβως.

Θελω να αρχισω να πουλαω στο ebay,καθως εχω μαζεψει αρκετα πραματα απο  ανταλλακτικα για λαπτοπ/σταθερους/ps3.

Επειδη εδω τελευταια μου σπανε λιγο τα νευρα με τις 1000 ερωτησεις και τα παζαρια,προτιμω να ασχοληθω με το ebay,καθως εχει μεγαλο κοινο και μια πολυ κατατοπιστικη φορμα που ξεκαθαριζει πολλα πραματα,αποτρεποντας τις πολλες ερωτησεις.

Ψαχνοντας ομως στη σελιδα του ελληνικου αργοδρομειου ειδα οτι τα μεταφορικα για να στειλω ΠΧ ενα δεμα ενος κιλου στην Αγγλια ξεφευγουν λιγο.

Κανω κατι λαθος,η οντως βγαινει γυρω στα 25 ευρω?

Η μηπως μπορω να στειλω ενα δεμα σαν επιστολη?

Δημοσ.

Το στελνεις σαν ακανονιστο εαν ειναι εως 2κιλα (με την συσκευασια ) και πληρωνεις 16.5€ με tracking . (Χρεωση για Ευρωπαικη Ενωση)

Εως 1 κιλο , ακανονιστο , ειναι 11.2€ tracked , για Ευρωπαικη Ενωση

• Like 1
Δημοσ.

Το στελνεις σαν ακανονιστο εαν ειναι εως 2κιλα (με την συσκευασια ) και πληρωνεις 16.5€ με tracking . (Χρεωση για Ευρωπαικη Ενωση)

Εως 1 κιλο , ακανονιστο , ειναι 11.2€ tracked , για Ευρωπαικη Ενωση

Αυτη η επιλογη δεν υπαρχει στη σελιδα των ελτα ετσι?

Δημοσ.

Μέχρι τα 2 κιλά το στέλνεις σαν επιστολή γιατί το δέμα δεν συμφέρει. Το ακανόνιστο που ανέφερε ο Blacktan παραπάνω είναι κατηγορία για επιστολικό ταχυδρομείο: http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/13_07_2017_%20site_epistoliko.pdf

Πολυ χρησιμη σελιδα,την καρφιτσωνω στη γραμμη σελιδοδεικτων :)

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Προσοχη πλεον παιδια στα ελτα εχει αλλαξει εδω και καιρο ο τιμοκαταλογος και τσουζει το δεμα...

Πανε οι παλιες καλες μερες 3 κιλα 1.5 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε ακυρωνουμε το ποστ του LF21.

Πως μπορουμε να υπολογισουμε τοτε τα μεταφορικα?

Υποθετω οτι ο μονος σιγουρος τροπος ειναι να παω στο ταχυδομειο και να ρωτησω.

Δεν εχω σκοπο να στειλω ογκωδη αντικειμενα,κατα κυριο λογο θα ειναι bluray drivers,τροφοδοτικα κτλ που δε θα φτανουν ουτε το κιλο.
Κονσολα ας πουμε δεν υπαρχει λογος να πουλησω στο ebay,καθως δε θα συμφερει τον αγοραστη να δωσει 25 ευρω για μεταφορικα,ουτε εμενα να πληρωσω ενα μερος.Ασε που ειναι μεγαλο το ρισκο για πιο βαρια αντικειμενα,καθως μπορει να παθει κατι η κονσολα στο ταξιδι και μετα να τρεχουμε για επιστροφες κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...