Προς το περιεχόμενο

Αγορα moto x 2gen 2014.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανοντας ερευνα αγορας και βεβαια πιανοντας στα χερια το μοτο χ 2014 εντυπωσιαστηκα το ποσο ποιοτικο ειναι αλλα και ελεφρυ και μικρο παρα τα 5,2 της οθονης.στα 240 ευρω καινουργιο αραγε αξιζει?ειδα φοβερα χαρακτηριστικα . εχω βρει και την εκδοση leather καπακι με 300 ευρω αλλα πιστευω 60 παραπανω δεν αξιζει για το leather.

Ακουω γνωμες απο αυτους που το ειχαν μιας και στην Ελλαδα δεν κινηθηκε τοσο πολυ..μπορει λαθος δικο μου...

αν οχι να παω στο p8 huawei?

Ευχαριστω

Δημοσ.

P8 καπως παλιο πια και δεν θα παρει αναβαθμισεις, αντε μια το πολυ

Το μοτο χ ειναι μια χαρα στα 240, τα 300 για το leather δεν τα αξιζει, εκτος κι αν σ αρεσει τοσο πολυ πια που το θες οποσδηποτε :P

Η κανονικη εκδοση ομως ειναι vfm

Δημοσ.

Εχω μοτο χ 2013 και εχω δουλεψει αρκετα το 2014 που εχει ενας φιλος μου. Και ολος τυχαίος η αδελφη του εχει το p8 :P

Για το μοτο χ 2014 εχω να πω μονο καλα. Stock android με τα καλουδια της μοτορολα το κανουν ανεπανάληπτο! Πήρε την 6.0 ενα μηνα μετα τα nexus!!! Μονο που εχει μετρια καμερα.

Τo p8 εχει καλο σχεδιασμο λεπτο με αθλιο ui (προσωπικά απεχθάνομαι το ui του iphone). Καλη καμερα αν και οχι η καλυτερη στα λεπτα της(g4 motox play εχουνε πολυ καλυτερη) αλλα καλυτερη απο το μοτο. Επιδόσεις οχι και τοσο καλες στα παιχνιδια.

Στα 240  ειναι ευκαιρία το moto x. Το p8 εχει 310+. Οποτε σαφος και θα προτιμουσα το μοτο σε αυτα τα λεπτα.

Το σωστό ερωτημα ομως ειναι motox 2014 η lg g3 32gb?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

lg g3 με τιποτα...δεν μου αρεσει.ασε που ειναι τεραστιο στο χερι απο οτι μου εχουνε πει

ποιο τεραστιο ουτε 3 χιλιοστα διαφορα στο πλατος δεν εχουν με το μοτο χ που δεν την καταλαβαινεις λογω του παχους που εχει το μοτορολα

AH-Motorola-Moto-X-2014-vs-LG-G3.jpg

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

lg g3 καλυτερο δηλαδη?δεν ειχε  προβληματα?

Υπερθερμαίνετε και εχει αδύναμο επεξεργαστή(τον ιδιο επεξεργαστή με το μοτο) για 2κ ανάλυση. Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα. Αξίζει μονο το μοντελο με τα 32γβ/3γβ ραμ.

Δημοσ.

lg g3 καλυτερο δηλαδη?δεν ειχε  προβληματα?

αν σ ενδιαφερει μεγαλη rom-ram, καλη καμερα, ραδιο, υπερυθρες, αποσπωμενη μπαταρια παρε lg

Δημοσ.

εγινε τελικα παραγγελια το moto X 2gen στα 240 ευρω.το επιασα στο χερι και με εντυπωσιασε!

καλυτερα μοτο, καλοδουλευτο :)

Δημοσ.

3 αποριες παιδια σαν νεος κατοχος της συσκευης.

1)πως ενεργοποιω να βλεπω το ποσοστο μπαταριας στην οθονη με νουμερο.
2)εαν σε καθε μηνυμα η κληση που δεν τα βλεπω υπαρχει led που αναβοσβηνει-(εχω ακουσει οτι μαλλον αναβοσβηνει η οθονη?)
3)πως θα κλεισω ολα τα παραθυρα εφαρμογες που εχω ανοιξει με μια κινηση-γιατι τα σβηνω ενα ενα-υπαρχει τετοια επιλογη?

Δημοσ.

3 αποριες παιδια σαν νεος κατοχος της συσκευης.

1)πως ενεργοποιω να βλεπω το ποσοστο μπαταριας στην οθονη με νουμερο.

2)εαν σε καθε μηνυμα η κληση που δεν τα βλεπω υπαρχει led που αναβοσβηνει-(εχω ακουσει οτι μαλλον αναβοσβηνει η οθονη?)

3)πως θα κλεισω ολα τα παραθυρα εφαρμογες που εχω ανοιξει με μια κινηση-γιατι τα σβηνω ενα ενα-υπαρχει τετοια επιλογη?

1) http://www.techtimes.com/articles/96495/20151019/android-6-0-marshmallow-has-a-built-in-battery-percentage-indicator-heres-how-to-activate-it.htm

2) Μπες στο Moto app πήγαινε στο γρανάζι και έπειτα στο Display και επέλεξε moto display.

Το moto x δεν εχει λαμπάκι για τις ειδοποιήσεις (βσκ εχει αλλα δεν το χρησιμοποιει για αυτον τον σκοπο) γτ εχει το moto display που ειναι 100 φορες καλυτερο...

3) Γενικος αυτη η οθονη λεγετε recent apps δεν ειναι οι εφαρμογές που σου ειναι ανοιχτές ειναι οι προσφατες. Το να τις κλινεις και να της ξανανοιγεις συνεχώς ειναι δαπανηρό στην μπαταρια γτ πρεπει να ξαναφορτωνει τις εφαρμογες στην ραμ (Το να φορτώνεις/ξεφορτωνεις δεδομένα στην ραμ ειναι πιο δαπανηρό απο το να τα διατηρείς).

Τετιο κουμπι δεν εχει το stock android εκτος και αν το rootαρεις και του βαλεις το xposed.

Καλα θα κανεις να εγκαταστήσεις το Greenify. To οποιο αυτο που κανει ειναι να εμποδίζει τις εφαρμογές να περνουνε πορους απο τον cpu καθώς και να ανοίγουν μονες τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...