userfotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Θέλω να κάνω αγορά oneplusX και δέχονται μόνο πληρωμές μέσω paypal. Έβαλα την κάρτα μου στο Paypal και μου ζήτησε verification, αυτόν τον 4ψήφιο κωδικό (η κάρτα είχε λεφτά μέσα απλά ήταν απενεργοποιημένος ο λογαριασμός, το paypal έκανε δέσμευση 1,5Ε). Έφτιαξα σήμερα winbank και ενεργοποίησα τον λογαριασμό μου στην τράπεζα πειραιώς και βλέπω 'δεσμευμένο ποσό' 1,50Ε (Λογιστικό υπόλοιπο 12Ε, Διαθέσιμο: 10,5Ε) ΑΛΛΑ δε φαίνεται στο ιστορικό συναλαγγών η κίνηση αυτή και δεν έχω κανέναν κωδικό να στείλω. Btw, η ανάληψη που έκανα σήμερα στην τράπεζα για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός φαίνεται κανονικά. Πότε περιμένει το paypal να μου χρεώσει το ποσό? :S ΥΓ: μήπως αυτή η δέσμευση δηλώνει ότι ΘΑ χρεωθεί το ποσό και δεν έχει χρεωθεί ακόμα? Ευχαριστώ!
polteris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ναι δεν έχει γίνει ακόμα η χρέωση. Πρόβλεψη είναι.
GeorgeGK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή και μένα δεν εμφανιζόταν στο winbank της πειραιώς η χρέωση και τις 2 φορές που έχω εισάγει κάρτα έχω πάρει στην εξυπηρέτηση πελατών και τους ζητάω να μου πουν τον 4ψηφιο κωδικό για να τον βάλω στο pp και μου το λένε ωστε να κάνω επιβεβαίωση. Οπότε αν δεν θες να περιμένεις πότε θα εμφανιστεί ο κωδικός απλά παρε τους τηλέφωνο. Νομίζω είναι 24ωρο οπότε δεν χρειάζεται να περιμένεις και το ποτε θα ειναι ανοιχτά. 1
userfotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή και μένα δεν εμφανιζόταν στο winbank της πειραιώς η χρέωση και τις 2 φορές που έχω εισάγει κάρτα έχω πάρει στην εξυπηρέτηση πελατών και τους ζητάω να μου πουν τον 4ψηφιο κωδικό για να τον βάλω στο pp και μου το λένε ωστε να κάνω επιβεβαίωση. Οπότε αν δεν θες να περιμένεις πότε θα εμφανιστεί ο κωδικός απλά παρε τους τηλέφωνο. Νομίζω είναι 24ωρο οπότε δεν χρειάζεται να περιμένεις και το ποτε θα ειναι ανοιχτά. Thanks! είχες απόλυτο δίκιο. πήρα τηλέφωνο και μου τον είπαν. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δε φαινόταν στο ιστορικό συναλλαγών. Όπως και να χει και πάλι ευχαριστώ
GeorgeGK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Thanks! είχες απόλυτο δίκιο. πήρα τηλέφωνο και μου τον είπαν. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δε φαινόταν στο ιστορικό συναλλαγών. Όπως και να χει και πάλι ευχαριστώ Υποθέτω ότι ίσως πρέπει να περάσουν μερικές μέρες μέχρι να φανεί. Δεν ξέρω γιατί όπως σου είπα και εγώ ποτέ δεν έχω περιμένει
letom Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Περνάνε 3-4 μέρες μέχρι να εμφανιστεί στις συναλλαγές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα