Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Πριν απο λιγες μερες πηρα εναν HD(χθες μου ηρθε η ειδοποιηση σημερα πηγα και τον πηρα) που ηταν σε πωληση απο ενα μελος εδω στο insomnia.

Η αγγελια ελεγε οτι ηταν 3ΤΒ αλλα αποδειχθηκε οτι ηταν 500GB!!

Τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση..??

Δημοσ.

Καταρχην νομιζω πως εισαι στη λαθος ενοτητα.Κατα δευτερον, εκτος απο φωτογραφιες που αντε οκ μπορει να σου εδωσε ψευτικες, δεν ελεγξες το σκληρο απο κατω να δεις τι γραφει κλπ?

Περα απο ενα report στο φορουμ δε νομιζω να μπορεις να κανεις και κατι αλλο, εκτος και αν εχεις πραγματικα του στοιχεια και θελεις να το κυνηγησεις.

Δημοσ.

Οκ μπορει να ειμαι σε λαθος ενοτητα αλλα δεν ηξερα που να γραψω.

Οι admin ή οι Mod δεν μπορουν να κανουν κατι..??

Δημοσ.

Οι mods δεν επεμβαίνουν σε συναλλαγές. Αν έχεις τα στοιχεία του μπορείς να δράσεις μόνος σου, και εδώ να του αφήσεις αρνητική αξιολόγηση.

Προσοχή στις επόμενες συναλλαγές λοιπόν.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ..Απλα δεν ξανα αγοραζω κατι εκτος αττικης!!

Ειναι η πρωτη και η τελευταια φορα που την παταω!!

Την αγγελια μπορουν να την βρουν και να μου την στειλουν? Γιατι το μελος την εχει "κατεβασει"

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Οκ..Απλα δεν ξανα αγοραζω κατι εκτος αττικης!!

Ειναι η πρωτη και η τελευταια φορα που την παταω!!

Την αγγελια μπορουν να την βρουν και να μου την στειλουν? Γιατι το μελος την εχει "κατεβασει"

Ευχαριστω.

Δεν έχει να κάνει το από που αγοράζεις, αλλά από ποιον. Μέλος με αρκετές κριτικές (που ασχολείται με τις αγγελίες) δύσκολα θα χαλάσει τη φήμη του για λίγα ευρώ. 

Πρόσεχε τις κριτκές την επόμενη φορά. 

Δημοσ.

Μηνυση για απατη κανε απλα τα πραγματα.

Πέρα από ηθική ικανοποίηση μάλλον δεν θα κερδίσει κάτι. Πρακτικά δεν αξίζει τον κόπο δηλαδή...άσε που μάλλον δεν θα μπορεί να το αποδείξει αν χρειαστεί.

Δημοσ.

Πέρα από ηθική ικανοποίηση μάλλον δεν θα κερδίσει κάτι. Πρακτικά δεν αξίζει τον κόπο δηλαδή...άσε που μάλλον δεν θα μπορεί να το αποδείξει αν χρειαστεί.

να το αποδειξει θα μπορει αν εχει τις συζητησεις που αλλα του ελεγε και τελικα αλλο του εστειλε.

Δημοσ.

να το αποδειξει θα μπορει αν εχει τις συζητησεις που αλλα του ελεγε και τελικα αλλο του εστειλε.

Πως θα αποδείξει τι του έστειλε; Μόνο αν τράβαγε βίντεο όταν άνοιγε το πακέτο...

Δημοσ.

Πως θα αποδείξει τι του έστειλε; Μόνο αν τράβαγε βίντεο όταν άνοιγε το πακέτο...

Ούτε αυτό θα αποτελούσε απόδειξη. Σου φτιάχνω εγώ όσα τέτοια πλαστά videos θες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...