thelos257 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα σας παιδια εχω επιτελους αναβαθμιση το θυριο μου που ελεγα καποτε θυμαστε που ηθελα αλλο τροφοδοτικο και μια νεα καρτα γραφικων ; Ε τωρα ειπα να του βαλω ενα νεο τροφοδοτικο το παρακατω που βλεπετε μαζι με αυτη την καρτα γραφικων η οποια γινεται και overclock και παιζει τα παντα απο παιχνιδια.Βλεπετε εικονες παρακατω:
Andreasgarb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Η 460 με ποια ακριβώς αναβαθμίστηκε; Καμία x3100; 1
thelos257 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Η 460 με ποια ακριβώς αναβαθμίστηκε; Καμία x3100; Απο την Nvidia GT210. Και το τροφοδοτικο απο 320W.
Andreasgarb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μεταχειρισμένη αγοράστηκε προφανώς; Αν ναι, πόσο; Μιλάμε για κάρτα 5ετίας. 1
thelos257 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μεταχειρισμένη αγοράστηκε προφανώς; Αν ναι, πόσο; Μιλάμε για κάρτα 5ετίας. Ναι στα 75ευρω την πειρα.
conkal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 με γεια σου!αλλα (για ελλαδα ) τα 75 ειναι πολλα Παντως πολυ τιμια καρτα και τρελο vfm οταν ειχε βγει. 1
thelos257 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 με γεια σου! αλλα (για ελλαδα ) τα 75 ειναι πολλα Παντως πολυ τιμια καρτα και τρελο vfm οταν ειχε βγει. Καλημερα στα 75 την πειρα μεταχειριμενη απο ενα ξαδερφο μου. Ευχομαι να παιζει το Grand theft auto V.
WalkerSW Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Κακή επιλογή τροφοδοτικού, κακή επιλογή κάρτας! ΜεΓειά σου κατά τα άλλα! 6
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή δεν βλέπω καλά μάλλον για πιο λόγο 1200 w τροφοδοτικό? Επίσης νομίζω την αγόρασες λίγο τσιμπιμενα την κάρτα γραφικών υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε αυτό τα λεφτά 1
chicken32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το παιδί είναι Κύπρο, μπορεί να έχουν χειρότερες τιμές κι από εμάς στο hardware. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει ότι η κάρτα γραφικών είναι παλιά και το τροφοδοτικό overkill. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το παιδί είναι Κύπρο, μπορεί να έχουν χειρότερες τιμές κι από εμάς στο hardware. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει ότι η κάρτα γραφικών είναι παλιά και το τροφοδοτικό overkill. Έτσι πάω πάσο ξέρω από γνωστό ότι εκεί και λίγα καταστήματα έχουν υπολογιστών αλλά και γενικότερα είναι πιο ακριβά από εδώ (πολλές φορές λέει ως και το πλαίσιο έχει φθηνότερες τιμές από τα δικά τους καταστήματα 1
thelos257 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το παιδί είναι Κύπρο, μπορεί να έχουν χειρότερες τιμές κι από εμάς στο hardware. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει ότι η κάρτα γραφικών είναι παλιά και το τροφοδοτικό overkill. Καλημερα τι εννοεις ειναι παλια η καρτα γραφικων και το τροφοδοτικο overkill που συμενει ; Για εξγησε μου τα λιγο αυτα επειδη δεν τα πολυ καταλαβα. Τρεχω τωρα το G.t.a.V και πεταει με αυτη την καρτα ουτε κολλαει ουτε τιποτα η οποια γινεται και overclock αλλα δεν ξερω πως να το ενεργοποιησω. Κακή επιλογή τροφοδοτικού, κακή επιλογή κάρτας! ΜεΓειά σου κατά τα άλλα! Γιατι κακη επιλογη ;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα τι εννοεις ειναι παλια η καρτα γραφικων και το τροφοδοτικο overkill που συμενει ; Για εξγησε μου τα λιγο αυτα επειδη δεν τα πολυ καταλαβα. Τρεχω τωρα το G.t.a.V και πεταει με αυτη την καρτα ουτε κολλαει ουτε τιποτα η οποια γινεται και overclock αλλα δεν ξερω πως να το ενεργοποιησω. Γιατι κακη επιλογη ; Γιατί ένα τέτοιο σύστημα με μια κάρτα (μεσαία) δεν θέλει πάνω από 500 w τροφοδοτικό αντε 600 Η κάρτα είναι παλιά όπως και να το δεις ότι παίζεις δεν την κάνει καινούργια
cabdik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα τι εννοεις ειναι παλια η καρτα γραφικων και το τροφοδοτικο overkill που συμενει ; Για εξγησε μου τα λιγο αυτα επειδη δεν τα πολυ καταλαβα. Τρεχω τωρα το G.t.a.V και πεταει με αυτη την καρτα ουτε κολλαει ουτε τιποτα η οποια γινεται και overclock αλλα δεν ξερω πως να το ενεργοποιησω. Γιατι κακη επιλογη ; εν ολιγοις ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: 1. παρα πολλα τα W για ενα συστημα που καταναλωνει καμια 300αρια W ΜΑΧ.....! 2. μπορουσες να παρεις καλυτερη μαρκα (=καλυτερη ποιοτητα) εκτος και αν εχεις υποψη σου να βαλεις 3-4 καρτες γραφικων επανω (που δεν νομιζω...!!!) ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ. ενα και μοναδικο μειονεκτημα, το οποιο υπερκαλυπτει ολα τα αλλα (παλιος πυρηνας-λιγη μνημη-μη υποστηριξη νεοτερων τεχνολογιων...), ειναι οτι πηρες το 2016. μια καρτα 4 γενιες παλιοτερη...... που βγηκε το 2010....!!!!!!! 1
thelos257 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 εν ολιγοις ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: 1. παρα πολλα τα W για ενα συστημα που καταναλωνει καμια 300αρια W ΜΑΧ.....! 2. μπορουσες να παρεις καλυτερη μαρκα (=καλυτερη ποιοτητα) εκτος και αν εχεις υποψη σου να βαλεις 3-4 καρτες γραφικων επανω (που δεν νομιζω...!!!) ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ. ενα και μοναδικο μειονεκτημα, το οποιο υπερκαλυπτει ολα τα αλλα (παλιος πυρηνας-λιγη μνημη-μη υποστηριξη νεοτερων τεχνολογιων...), ειναι οτι πηρες το 2016. μια καρτα 4 γενιες παλιοτερη...... που βγηκε το 2010....!!!!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ. Για μενα ειναι μια χαρα η επιλογη μου. Το τροφοδοτικο που ειχε πανω ηταν 350W οποτε αν εβαλα αυτη την καρτα με το τοτε τροφοδοτικο τοτε θα το εγκρουζα σιγουρα ετσι δεν το ρισκαρα. Επισης ο επεξεργαστης του i7 870 ειναι μια χαρα για gaming και η καρτα γραφικων του επισης κανω την δουλεια μου. και παιζω μονο το gta v.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα