Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ... θελω να φτιαξω ενα μικρο κυκλωματακι με το οποια να φορτιζονται τα φωτιστικα του μπλαλκονιου μου    medium_20151111171758_iliako_fanaraki_ma και θα ηθελα εαν μπορεσετε να μου πειτε τι πρεπει να κανω? αναφερω οτι εαν βρεξει ...δεν καλυπτεται απο κατω.οποτε  πρεπει να φτιαξω κατι αδιαβροχο 

μην αρχισετε το τρολ/ εαν ειναι να βοηθηστε..βοθηστε εαν οχι .... μην ασχοληθειτε !!! ελεος πια !

Δημοσ.

solar panel  θελω ... τελειως οικονομικα...και τελειως αυτονομο.. ! απο τον ηλιο θα φορτιζεται...

μια χαρα τα παω απο ολα οσα ειπες

ευχαριστω για τη βοηθεια !

Δημοσ.

σωστοτατα....αλλα επειδη ειναι απο jumbo ..η αξιοπιστεια ...ειναι μικρη... αντε μολισ σκοτεινιασει να φωτιζει για μια ωρα...

Δημοσ.

Άρα το πρόβλημα σου είναι η αυτονομία της μπαταρίας και όχι η φόρτιση τους. Άνοιξε ένα από τα φωτιστικά και δες αν μπορείς να αντικαταστήσεις τη μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Θες ίδια τάση αλλά μεγαλύτερη χωρητικότητα (mAh). Στην ανάγκη κάνεις τρύπες και συνδέεις εξωτερικά την μπαταρία, αφου βέβαια τη στεγανοποιήσεις. Οτιδήποτε αλλο θα σου κοστίσει περισσότερο, απο το να αγοράσεις καλύτερα φωτιστικά. 

Δημοσ.

ξερεις πιο ειναι το θεμα...

το ξερω οτι φταει η μπαταρια..

και ειχα σκοπο ναατ ην αλλαξω...αλλα τα πανελακια...δεν νομιζω οτι φορτιζουν πληρως την μπαταρια..

.εχεις καμια ιδεα ..τι αλλ μπορω να κανω ?

Δημοσ.

..αλλα τα πανελακια...δεν νομιζω οτι φορτιζουν πληρως την μπαταρια..

τεκμηρίωσε το αυτό. Πως νομίζεις αυτό; Παλιά κράταγαν περισσότερο και πλεον οχι; Πόσο καιρό τα έχεις;

Δημοσ.

Κοίτα ..μιλάμε τώρα για φωτιστικά του 3έως 5 ευρώ...δεν ήθελα πολλά...αλλά τώρα μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω από ηλιακά πάνελ ρεύμα έτσι ώστε να μένουν όλο τα βράδυ ανοικτά κατάλαβες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...