Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα 

πριν πέντε μήνες περίπου στο crazy sunday είχα αγοράσει μια κουρευτική μηχανή aeg σχετικά με την μηχανή έχω μείνει ευχαριστημένος αλλά μετά από κάποια χρήση κάνει θόρυβο πολύ και όταν την χρησιμοποιώ στα γενιά/μούσι αισθάνομαι ότι τα τραβαει  πιστεύω ότι θέλει κάποιο είδος λίπανσης θα ήθελα εάν κάποιος γνωρίζει να μου προτείνει κάτι για να δουλεύει όπως πριν ίσως φταίει που την καθαρίζω συνέχεια  .

ευχαριστώ 

Δημοσ.

Δε φταινε οι λεπιδες αν τραβαει? Να εχουν φαγωθει εννοω.

δεν νομίζω επειδή στις πρώτες χρήσεις δεν έκανε θόρυβο και επειδή την καθάριζα με οινόπνευμα λέω μήπως είχε κάποιο λιπαντικό και έφυγε με το καθάρισμα 

Δημοσ.

Παντως την philips μου και γω με οινοπνευμα την καθαριζω εδω και 1 χρονο και δεν εχει βγαλει καποιο θεμα.

Δημοσ.

Αγόρασε λάδι ραπτομηχανής. Ρίξε μερικές σταγόνες στην κεφαλή, βάλε τη μηχανή να δουλέψει για λίγο, σκούπισε ότι περισσεύει και θα σαι οκ λογικά, εκτός αν στόμωσαν τα δοντάκια, τότε το λάδι δε θα βοηθήσει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι δεν αναγνωνεις το μανουαλ;

eshop είπαμε να κάνουν παρεισαγωγή αλλά αυτοί το έχουν παρακάνει όλα τα manual είναι στα βουλγάρικα  μέσα στο internet βρήκα το manual λέει για ένα λαδάκι σε μπουκαλάκι αλλά μέσα δεν υπήρχε τίποτα έκτος από ένα βουρτσάκι και την βάση φόρτισης 

Επεξ/σία από corsair04

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...