Προς το περιεχόμενο

xfactor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια με πηραν τηλεφωνο απο τον ΣΚΑΙ προχθες να με ρωτησουν αν θελω να λαβω μερος στο εξφακτορ. Μου ειπαν οτι ξεκιναν δοκιμαστικα το Μαρτιο, επισης η κοπελα με την οποια μιλησα δεν ηξερε απο που εχουν τον αριθμο μου. Εγω ποτε δεν εχω συνεργαστει με τον ΣΚΑΙ παντως.
Σκεφτομαι να παω.

Δημοσ.

Αντε να αρχίσει να γελασει λιγο το χειλακι μας. Τοσο καιρο εχω μαθει απεξω απαντα στο youtube τα παρεμφερή

• Like 8
Δημοσ.

Παιδια με πηραν τηλεφωνο απο τον ΣΚΑΙ προχθες να με ρωτησουν αν θελω να λαβω μερος στο εξφακτορ. Μου ειπαν οτι ξεκιναν δοκιμαστικα το Μαρτιο, επισης η κοπελα με την οποια μιλησα δεν ηξερε απο που εχουν τον αριθμο μου. Εγω ποτε δεν εχω συνεργαστει με τον ΣΚΑΙ παντως.

Σκεφτομαι να παω.

Για το τηλέφωνό σου που λες πάντως, αν έχεις δηλώσει συμμετοχή σε οποιοδήποτε άλλο show ή τηλεπαιχνίδι μάλλον από κει το έχουν.

Δημοσ.

Για το τηλέφωνό σου που λες πάντως, αν έχεις δηλώσει συμμετοχή σε οποιοδήποτε άλλο show ή τηλεπαιχνίδι μάλλον από κει το έχουν.

α) σε ΣΚΑΙ σιγουρα οχι

β) τον αριθμο μου τον εδινα προσωπικα σε δημοσιογραφους ανα φασεις για δουλειες ασχετες με αυτο

Τραγουδάς;

ναι, αν και εχω να το κανω επαγγελματικα καμποσα χρονια. 

Δημοσ.

Πρεπει να εχουν πολλες συμμετοχες για να παιρνουν οι ιδιοι τηλ και να ψαχνουν υποψηφιους!

• Like 9
Δημοσ.

α) σε ΣΚΑΙ σιγουρα οχι

β) τον αριθμο μου τον εδινα προσωπικα σε δημοσιογραφους ανα φασεις για δουλειες ασχετες με αυτο

ναι, αν και εχω να το κανω επαγγελματικα καμποσα χρονια. 

Μήπως συνεργάζονται και με άλλα κανάλια δεν ξέρω. Τι είδος τραγουδάς;

Η ερώτηση ποια είναι?

Που βρήκαν το τηλέφωνο και να πάει ή όχι :)

Πρεπει να εχουν πολλες συμμετοχες για να παιρνουν οι ιδιοι τηλ και να ψαχνουν υποψηφιους!

Σιγά μη δεν έχουν συμμετοχές....

Δημοσ.

It's actually a fact(or), δες το YouTube.

ραδιοαρβυλα προνταξιονζ, τσεκαρα μολις.

δε στηριζω αυτην την πτυχη των "talent shows" που εκμεταλλευονται την αφελεια ανθρωπων. δηλαδη οκ, δεν εχει αυτοσυνειδηση ο αλλος, θεωρει οτι την παλευει και του φουσκωνουν τα μυαλα οτι θα παει καλα μονο και μονο για να τον ξεφτιλισουν. ανθρωπινο τσιρκο λιγο, δε με διασκεδαζει.

Η ερώτηση ποια είναι?

δεν υπηρξε ερωτηση, θεμα προς συζητηση ειναι.

Δημοσ.

Ελα ρε σιγα...εκτος απο ορισμενους αμεα που ξεφυγαν ,τους αλλους δεν τους λυπαμαι. Εξαλλου οπως εχουμε δει τα μεγαλα νουμερα μετα τις εμφανησεις εκει τα αρπαζουν τα καναλια και τους κανουν διασημους εστω για κακο σκοπο εστω για λιγο.

Δημοσ.

Ελα ρε σιγα...εκτος απο ορισμενους αμεα που ξεφυγαν ,τους αλλους δεν τους λυπαμαι. Εξαλλου οπως εχουμε δει τα μεγαλα νουμερα μετα τις εμφανησεις εκει τα αρπαζουν τα καναλια και τους κανουν διασημους εστω για κακο σκοπο εστω για λιγο.

μα αυτο ακριβως ειναι το προβληματικο της υποθεσης

κι εγω δηλαδη δεν μπαινω για καριερα στη μουσικη, με τα συμβολαια που υπογραφεις δε συμφερει να ασχοληθεις με μουσικη μετα απο ταλεντ σωου, οσους ξερω που να πηγαν μου εχουν πει τα χειροτερα. Λιγο να ξανασυζητηθει το ονομα μου θελω μπας και μπω κανα πανελ πρωιναδικου του χρονου η τιποτα τετοιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...