zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 μα αυτο ακριβως ειναι το προβληματικο της υποθεσης κι εγω δηλαδη δεν μπαινω για καριερα στη μουσικη, με τα συμβολαια που υπογραφεις δε συμφερει να ασχοληθεις με μουσικη μετα απο ταλεντ σωου, οσους ξερω που να πηγαν μου εχουν πει τα χειροτερα. Λιγο να ξανασυζητηθει το ονομα μου θελω μπας και μπω κανα πανελ πρωιναδικου του χρονου η τιποτα τετοιο. Παίρνουν καλά λεφτά σε αυτές τις δουλειές;
cosmos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εκτός του να σκέφτεσαι να πας....δεν σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο να σου έκανε κάποιος γνωστός σου πλάκα?? edit: Πάντως η ευκαιρία σου ακόμα και πλάκα να σου έκαναν δεν χάνεται....κάνε και μόνος σου http://www.skai.gr/xfactor/apply
theoritikos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αν πάρει μέρος η Αθανασία Δαβαρίνου, δεν έχεις ελπίδες να κερδίσεις... 5
alxlightning Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εκτός του να σκέφτεσαι να πας....δεν σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο να σου έκανε κάποιος γνωστός σου πλάκα?? edit: Πάντως η ευκαιρία σου ακόμα και πλάκα να σου έκαναν δεν χάνεται....κάνε και μόνος σου http://www.skai.gr/xfactor/apply δεν ηξερα οτι ειναι ανοιχτες οι συμμετοχες. δε μπορω να σκεφτω καποιον στον κυκλο μου που να ασχολειται με την Ελληνικη τηλεοραση, ολοι μας κανουμε κυριως ιντερνετ. Βεβαια ποσο meta το να κανεις τρολιες με συμβατικα μεσα και οχι ονλαην?! Παίρνουν καλά λεφτά σε αυτές τις δουλειές; σιγουρα δεν παιρνουν βασικο μισθο. και νομιζω οτι δε θα χρειαζεται να πληρωνω τα ντρογκια μου. οποτε με συμφερει. δε μπορω να θεωρησω σοβαρη εργασια το να εισαι πανελιστ, πιο πολυ σαν χομπυ με λεφτα.
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 δεν ηξερα οτι ειναι ανοιχτες οι συμμετοχες. δε μπορω να σκεφτω καποιον στον κυκλο μου που να ασχολειται με την Ελληνικη τηλεοραση, ολοι μας κανουμε κυριως ιντερνετ. Βεβαια ποσο meta το να κανεις τρολιες με συμβατικα μεσα και οχι ονλαην?! σιγουρα δεν παιρνουν βασικο μισθο. και νομιζω οτι δε θα χρειαζεται να πληρωνω τα ντρογκια μου. οποτε με συμφερει. δε μπορω να θεωρησω σοβαρη εργασια το να εισαι πανελιστ, πιο πολυ σαν χομπυ με λεφτα. Thanks, ψιλοχάλια το βρίσκω όλο το βρίσκω όλο το σχέδιο αλλά οκ...
alxlightning Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Thanks, ψιλοχάλια το βρίσκω όλο το βρίσκω όλο το σχέδιο αλλά οκ... δεν εχω και κατι να χασω 1
Silverage Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ξαναρχίσαν αυτές οι σκουπιδοεκπομπές πάλι;
KNSM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το μονο The X Factor που αξιζει να λεγεται ετσι ειναι αυτος ο τιτανιος δισκος των Maiden, Οτιδηποτε αλλο ειναι ιεροσυλια... 4
cosmos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 δεν ηξερα οτι ειναι ανοιχτες οι συμμετοχες. δε μπορω να σκεφτω καποιον στον κυκλο μου που να ασχολειται με την Ελληνικη τηλεοραση, ολοι μας κανουμε κυριως ιντερνετ. Βεβαια ποσο meta το να κανεις τρολιες με συμβατικα μεσα και οχι ονλαην?! σιγουρα δεν παιρνουν βασικο μισθο. και νομιζω οτι δε θα χρειαζεται να πληρωνω τα ντρογκια μου. οποτε με συμφερει. δε μπορω να θεωρησω σοβαρη εργασια το να εισαι πανελιστ, πιο πολυ σαν χομπυ με λεφτα. Γιατί ποιός νομίζεις ότι πάει εκεί?Η Μαρία Κάλλας!!!
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 δεν εχω και κατι να χασω Γενικότερα εννοούσα, δηλαδή το να κάνεις κάτι άσκοπο (όπως είπες και ο ίδιος για τους πανελίστες) για να σου εξασφαλίσει κάτι ακόμα πιο άσκοπο (ναρκωτικά) αλλά οκ, ό,τι θέλει κάνει ο καθένας...
alxlightning Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Γενικότερα εννοούσα, δηλαδή το να κάνεις κάτι άσκοπο (όπως είπες και ο ίδιος για τους πανελίστες) για να σου εξασφαλίσει κάτι ακόμα πιο άσκοπο (ναρκωτικά) αλλά οκ, ό,τι θέλει κάνει ο καθένας... οχι απλα ντρογκια, και δουλεια με μισθο. σιγουρα προτιμοτερο απο το οχταωρο που εχω τωρα και στο οποιο για να την παλεψω πρεπει μονος μου να αγοραζω το κατιτις μου. Γιατί ποιός νομίζεις ότι πάει εκεί?Η Μαρία Κάλλας!!! οχι, νομιζω οτι παιρνουν τηλεφωνο ανθρωπους που μπορουν να κανουν τηλεθεαση, δε νομιζω οτι εχει να κανει με ταλεντο αλλα με ευκολα μαρκεταρισιμες περσονες
tritonas00 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Φαινεται θα ειδαν την δουλεια σου στο YT...
alxlightning Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Φαινεται θα ειδαν την δουλεια σου στο YT... ναι, προφανως, αλλα παλι θα εχει πλακα να μαθω ποιον ρωτησαν για τον αριθμο μου και απο αλλες εκπομπες με εχουν προσεγγισει λογω ιντερνετ αλλα παντα μου στελναν στην εκαστοτε πλατφορμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις