Προς το περιεχόμενο

xfactor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα αυτο ακριβως ειναι το προβληματικο της υποθεσης

κι εγω δηλαδη δεν μπαινω για καριερα στη μουσικη, με τα συμβολαια που υπογραφεις δε συμφερει να ασχοληθεις με μουσικη μετα απο ταλεντ σωου, οσους ξερω που να πηγαν μου εχουν πει τα χειροτερα. Λιγο να ξανασυζητηθει το ονομα μου θελω μπας και μπω κανα πανελ πρωιναδικου του χρονου η τιποτα τετοιο.

Παίρνουν καλά λεφτά σε αυτές τις δουλειές;

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εκτός του να σκέφτεσαι να πας....δεν σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο να σου έκανε κάποιος γνωστός σου πλάκα??

edit: Πάντως η ευκαιρία σου ακόμα και πλάκα να σου έκαναν δεν χάνεται....κάνε και μόνος σου http://www.skai.gr/xfactor/apply

Δημοσ.

Εκτός του να σκέφτεσαι να πας....δεν σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο να σου έκανε κάποιος γνωστός σου πλάκα??

edit: Πάντως η ευκαιρία σου ακόμα και πλάκα να σου έκαναν δεν χάνεται....κάνε και μόνος σου http://www.skai.gr/xfactor/apply

δεν ηξερα οτι ειναι ανοιχτες οι συμμετοχες. δε μπορω να σκεφτω καποιον στον κυκλο μου που να ασχολειται με την Ελληνικη τηλεοραση, ολοι μας κανουμε κυριως ιντερνετ. Βεβαια ποσο meta το να κανεις τρολιες με συμβατικα μεσα και οχι ονλαην?!

Παίρνουν καλά λεφτά σε αυτές τις δουλειές;

σιγουρα δεν παιρνουν βασικο μισθο. και νομιζω οτι δε θα χρειαζεται να πληρωνω τα ντρογκια μου. οποτε με συμφερει.

δε μπορω να θεωρησω σοβαρη εργασια το να εισαι πανελιστ, πιο πολυ σαν χομπυ με λεφτα.

Δημοσ.

δεν ηξερα οτι ειναι ανοιχτες οι συμμετοχες. δε μπορω να σκεφτω καποιον στον κυκλο μου που να ασχολειται με την Ελληνικη τηλεοραση, ολοι μας κανουμε κυριως ιντερνετ. Βεβαια ποσο meta το να κανεις τρολιες με συμβατικα μεσα και οχι ονλαην?!

σιγουρα δεν παιρνουν βασικο μισθο. και νομιζω οτι δε θα χρειαζεται να πληρωνω τα ντρογκια μου. οποτε με συμφερει.

δε μπορω να θεωρησω σοβαρη εργασια το να εισαι πανελιστ, πιο πολυ σαν χομπυ με λεφτα.

Thanks, ψιλοχάλια το βρίσκω όλο το βρίσκω όλο το σχέδιο αλλά οκ...

Δημοσ.

Το μονο The X Factor που αξιζει να λεγεται ετσι ειναι αυτος ο τιτανιος δισκος των Maiden, 

Οτιδηποτε αλλο ειναι ιεροσυλια...

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί ποιός νομίζεις ότι πάει εκεί?Η Μαρία Κάλλας!!!

Δημοσ.

δεν εχω και κατι να χασω

Γενικότερα εννοούσα, δηλαδή το να κάνεις κάτι άσκοπο (όπως είπες και ο ίδιος για τους πανελίστες) για να σου εξασφαλίσει κάτι ακόμα πιο άσκοπο (ναρκωτικά) αλλά οκ, ό,τι θέλει κάνει ο καθένας...

Δημοσ.

Γενικότερα εννοούσα, δηλαδή το να κάνεις κάτι άσκοπο (όπως είπες και ο ίδιος για τους πανελίστες) για να σου εξασφαλίσει κάτι ακόμα πιο άσκοπο (ναρκωτικά) αλλά οκ, ό,τι θέλει κάνει ο καθένας...

οχι απλα ντρογκια, και δουλεια με μισθο. σιγουρα προτιμοτερο απο το οχταωρο που εχω τωρα και στο οποιο για να την παλεψω πρεπει μονος μου να αγοραζω το κατιτις μου.

Γιατί ποιός νομίζεις ότι πάει εκεί?Η Μαρία Κάλλας!!!

οχι, νομιζω οτι παιρνουν τηλεφωνο ανθρωπους που μπορουν να κανουν τηλεθεαση, δε νομιζω οτι εχει να κανει με ταλεντο αλλα με ευκολα μαρκεταρισιμες περσονες

Δημοσ.

Φαινεται θα ειδαν την δουλεια σου στο YT...

ναι, προφανως, αλλα παλι θα εχει πλακα να μαθω ποιον ρωτησαν για τον αριθμο μου :P

και απο αλλες εκπομπες με εχουν προσεγγισει λογω ιντερνετ αλλα παντα μου στελναν στην εκαστοτε πλατφορμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...