Vapir Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 είχα σκεφτεί να πάω στο x-factor παλιότερα αλλα πιστεύω πως η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για ένα μεγάλο νέο καλλιτέχνη Απο τότε έχω στείλει email σε talent shows άλλων χωρών όπως ΗΠΑ/Βρετανία κλπ αλλα δεν με έχουν καλέσει. Μια φορά χτύπησε το κινητό μου κ ήταν ένας Κινέζος αλλα δεν νομίζω να ήταν απο εκεί , αν και δεν καταλάβαινα τι έλεγε , σίγουρα δεν είχα δηλώσει συμμετοχή σε κάποιο δικό τους. 5
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 είχα σκεφτεί να πάω στο x-factor παλιότερα αλλα πιστεύω πως η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για ένα μεγάλο νέο καλλιτέχνη Απο τότε έχω στείλει email σε talent shows άλλων χωρών όπως ΗΠΑ/Βρετανία κλπ αλλα δεν με έχουν καλέσει. Μια φορά χτύπησε το κινητό μου κ ήταν ένας Κινέζος αλλα δεν νομίζω να ήταν απο εκεί , αν και δεν καταλάβαινα τι έλεγε , σίγουρα δεν είχα δηλώσει συμμετοχή σε κάποιο δικό τους. Έχασες την ευκαιρία της ζωής σου!
Vapir Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Έχασες την ευκαιρία της ζωής σου! λες να πούλαγε adibas με έκπτωση ? 1
alxlightning Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 είχα σκεφτεί να πάω στο x-factor παλιότερα αλλα πιστεύω πως η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για ένα μεγάλο νέο καλλιτέχνη Απο τότε έχω στείλει email σε talent shows άλλων χωρών όπως ΗΠΑ/Βρετανία κλπ αλλα δεν με έχουν καλέσει. Μια φορά χτύπησε το κινητό μου κ ήταν ένας Κινέζος αλλα δεν νομίζω να ήταν απο εκεί , αν και δεν καταλάβαινα τι έλεγε , σίγουρα δεν είχα δηλώσει συμμετοχή σε κάποιο δικό τους. εβγαινα με κοσμο που ειχε συμμετασχει σε τετοια στην Ελλαδα. Αν οντως θες να κανεις μουσικη, μην πας. Στα συμβολαια που υπογραφεις με τη δηλωση συμμετοχης τους πουλας τα δικαιωματα σου για καμποσα χρονια για ψιχουλα. σαουντκλαουντ και τρεξ'το μονος σου, προτεινω.
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 λες να πούλαγε adibas με έκπτωση ? Θα γινόσουν φίρμα σε 1.5 δις ανθρώπους! 1
alxlightning Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Θα γινόσουν φίρμα σε 1.5 δις ανθρώπους! με την αγοραστικη δυναμη ενος Ελληνικου τουριστικου νησιου. Χμ.
Vapir Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 σαουντκλαουντ και τρεξ'το μονος σου, προτεινω. αυτό θα κάνω ! 1
cosmos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 οχι απλα ντρογκια, και δουλεια με μισθο. σιγουρα προτιμοτερο απο το οχταωρο που εχω τωρα και στο οποιο για να την παλεψω πρεπει μονος μου να αγοραζω το κατιτις μου. οχι, νομιζω οτι παιρνουν τηλεφωνο ανθρωπους που μπορουν να κανουν τηλεθεαση, δε νομιζω οτι εχει να κανει με ταλεντο αλλα με ευκολα μαρκεταρισιμες περσονες Εσύ πώς μπορείς να κάνεις τηλεθέαση ?
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εσύ πώς μπορείς να κάνεις τηλεθέαση ? Μέσω της πρόκλησης πιστεύω. 1
cosmos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τί να προκαλεί?Τα πάθη και τους πόθους?Αφού υπάρχει συγκεκριμένο κόνσεπτ ...
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τί να προκαλεί?Τα πάθη και τους πόθους?Αφού υπάρχει συγκεκριμένο κόνσεπτ ... Πιο πολύ για το πανελίστας σε πρωινάδικο πήγαινε η απάντηση... 1
cosmos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Α οκ...μιλάς για ανεβασμένο επίπεδο εσύ!!! 1
alxlightning Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τί να προκαλεί?Τα πάθη και τους πόθους?Αφού υπάρχει συγκεκριμένο κόνσεπτ ... το κομματι του τραγουδιου ειναι απλα δικαιολογια για την υπαρξη εκπομπης, εχεις ενα καρο ανθρωπους και πρεπει να τους βαζεις τασκς, αυτο ειναι κλασικο κονσεπτ εκπομπης. αλλα ας ειμαστε ειλικρινεις, πουλας και χαρακτηρα περα απο τραγουδι. Η καλομοιρα σιγουρα δε νικησε για τις φωνητικες της ικανοτητες.
cosmos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Οι δικές σου οι ικανότητες για να πουλήσεις ποιές είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις