zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 η περσονα μου ουτως η αλλως εχει σπασει πολλες φορες το "glass wall", δε θεωρω οτι υπαρχει μεγαλη διαφοροποιηση μεταξυ του ποιος ειμαι και του ποιος δειχνω, πλεον. παραειμαι στεναχωρημενος για να ασχολουμαι τοσο. ειρωνεια και σαρκασμος, το τελευταιο οχυρο. δε θα την παλευα νομιζω εκει μεσα, θα αποτρελ. ειδικα σομπερ. απαπα τζιζ κακο. δεν κανω ριαλιτι μεχρι να μπορω να πινω ον καμερα, δηλαδη μεχρι να νομιμοποιηθει η χρηση. Από θέμα χρόνου το είπα. Στο άλλο πας λες ένα τραγούδι κι αυτό ήταν.
alxlightning Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μπεγλερι και καφες ελληνικος? θα ημουν πολυ πιο προσεκτικος στην αναπαρασταση πατριαρχικων στερεοτυπων, εστω και ειρωνικα Από θέμα χρόνου το είπα. Στο άλλο πας λες ένα τραγούδι κι αυτό ήταν. ναι μωρε, δε χρειαζεται να μιλησω εντος εκπομπης. εξ αλλου, δεν εχω και πολλα να πω. ειμαι στεναχωρημενος, ευρυτερα. ενα τραγουδι και πεντε μπουρδες να περασει η ωρα, δε θα αντεχα ουτε εγω για παραπανω. 1
katergaris79 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ναι μωρε, δε χρειαζεται να μιλησω εντος εκπομπης. εξ αλλου, δεν εχω και πολλα να πω. ειμαι στεναχωρημενος, ευρυτερα. ενα τραγουδι και πεντε μπουρδες να περασει η ωρα, δε θα αντεχα ουτε εγω για παραπανω. Εγώ τελικά δεν κατάλαβα: είσαι στεναχωρημένος και δεν θα άντεχες να μιλήσεις πάνω από 5 λεπτά αλλά το κάνεις με σκοπό να μπεις σε πρωινάδικο; στο πρωινάδικο τι θα κάνεις; δε θα μιλάς;
funbreaker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 η περσονα μου ουτως η αλλως εχει σπασει πολλες φορες το "glass wall", δε θεωρω οτι υπαρχει μεγαλη διαφοροποιηση μεταξυ του ποιος ειμαι και του ποιος δειχνω, πλεον. παραειμαι στεναχωρημενος για να ασχολουμαι τοσο. ειρωνεια και σαρκασμος, το τελευταιο οχυρο. δε θα την παλευα νομιζω εκει μεσα, θα αποτρελ. ειδικα σομπερ. απαπα τζιζ κακο. δεν κανω ριαλιτι μεχρι να μπορω να πινω ον καμερα, δηλαδη μεχρι να νομιμοποιηθει η χρηση. α γιατί είχα δει να λες, όταν σου την έλεγαν διάφοροι για το χάλι της περσόνας του youtube, πως δεν καταλαβαίνουν πως αυτό που παρουσίασες στο youtube δεν ήταν τίποτα άλλο από μια περσόνα και το έκανες είτε για λόγους σαρκασμου είτε για να τραβήξεις την προσοχή. Τελικά δεν ισχύει αυτό και αυτό που είδαμε ήταν ο ευατός σου? Ως προς την λύπη που λες, γιατί είσαι στεναχωρημένος? Ως προς την απόφασή σου να μην πας σε κάτι τέτοιο, δεν συμφωνώ καθόλου. Είσαι φτιαγμένος για κάτι τέτοιο και η διασημότητά σου θα εκτοξευτεί στα ύψη. Μέχρι τώρα σε ξέρει ένα κοινό που ασχολείται κυρίως με internet. Αν πας εκεί θα με μάθουν όλοι, ειδικά αν αυτό που προβάλεις θα είναι εξίσου φαντασμαγορικό με του youtube. Μπεγλερι και καφες ελληνικος? pop corn & coca cola 1
alxlightning Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ τελικά δεν κατάλαβα: είσαι στεναχωρημένος και δεν θα άντεχες να μιλήσεις πάνω από 5 λεπτά αλλά το κάνεις με σκοπό να μπεις σε πρωινάδικο; στο πρωινάδικο τι θα κάνεις; δε θα μιλάς; του χρονου, ισως να την παλευ. ισως να πινω πιο πολλα uppers. ισως να μην ειμαι τοσο ευαισθητος. δεν εχω συγκεκριμενο προγραμμα, ουτε συγκεκριμενη ατζεντα. δε μπορω να καν. οντως. νομιζω βεβαια δεν ενδιαφερει κανεναν σας ακριβως το πως νιωθω και συγγνωμη που καταχραζομαι ισως το χωρο του φορουμ. α γιατί είχα δει αν λες, όταν σου την έλεγαν διάφοροι για το χάλι της περσόνας του youtube, πως δεν καταλαβαίνουν πως αυτό που παρουσίασες στο youtube δεν ήταν τίποτα άλλο από μια περσόνα και το έκανες είτε για λόγους σαρκασμου είτε για να τραβήξεις την προσοχή. Τελικά δεν ισχύει αυτό και αυτό που είδαμε ήταν ο ευατός σου? δε νομιζω οτι υπαρχουν ευδιακριτα ορια. παντα υπαρχει κομματι του εαυτου μου σε ο,τι κανω. δηλαδη δε θεωρω οτι διαφωνω πολιτικα με οτιδηποτε εχω κανει. Ως προς την λύπη που λες, γιατί είσαι στεναχωρημένος? δε μου αρεσει η δουλεια μου, δεν ξερω τι θελω, βαριεμαι πολυ, δε μου αρεσει η κατασταση συνολικα του κοσμου. επισης διαβασα προσφατα οτι πεθαινει το συμπαν σιγα σιγα. γενικα, τελευταια ξυπναω και παθαινω πραγματικοτητα. Ως προς την απόφασή σου να μην πας σε κάτι τέτοιο, δεν συμφωνώ καθόλου. Είσαι φτιαγμένος για κάτι τέτοιο και η διασημότητά σου θα εκτοξευτεί στα ύψη. Μέχρι τώρα σε ξέρει ένα κοινό που ασχολείται κυρίως με internet. Αν πας εκεί θα με μάθουν όλοι, ειδικά αν αυτό που προβάλεις θα είναι εξίσου φαντασμαγορικό με του youtube. απο το ιντερνετ ξεκινησα και ιδανικα θα ηθελα να μεινω στο ιντερνετ. μεγαλωσα με μαησπεης, εκει εγινα γνωστος πρωτη φορα και εκει εμαθα σοσιομηχανικη. πιστευω ακομα στο ιντερνετ και ενοχλουμαι απο την εισβολη εταιριων μαρκετινγκ και στρατευμενων προσωπικοτητων ακομα και στο ιντερνετ. υποθετω οτι αυτο συμβαινει οταν γινεται οντως μαζικο και αρχιζουν και το χρησιμοποιουν και ανθρωποι που μεγαλωσαν χωρις αυτο. νομιζω οτι εχει χαθει η αυθεντικοτητα. αισθητικα, φετος, προσπαθω να το ζησω σαν 2006.
funbreaker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 δε νομιζω οτι υπαρχουν ευδιακριτα ορια. παντα υπαρχει κομματι του εαυτου μου σε ο,τι κανω. δηλαδη δε θεωρω οτι διαφωνω πολιτικα με οτιδηποτε εχω κανει. Αυτό είναι αυτονόητο και έχει να κάνει με το πως αντιλαμβάνεσαι και αναπαράγεις εσύ μια περσόνα. Το ερώτημα ήταν αν όντως επρόκεται για περσόνα όπως είχες πει ή αν τελικά βλέπαμε τον πραγματικό alex. δε μου αρεσει η δουλεια μου, δεν ξερω τι θελω, βαριεμαι πολυ, δε μου αρεσει η κατασταση συνολικα του κοσμου. επισης διαβασα προσφατα οτι πεθαινει το συμπαν σιγα σιγα. γενικα, τελευταια ξυπναω και παθαινω πραγματικοτητα. Τι δουλειά κάνεις? απο το ιντερνετ ξεκινησα και ιδανικα θα ηθελα να μεινω στο ιντερνετ. μεγαλωσα με μαησπεης, εκει εγινα γνωστος πρωτη φορα και εκει εμαθα σοσιομηχανικη. πιστευω ακομα στο ιντερνετ και ενοχλουμαι απο την εισβολη εταιριων μαρκετινγκ και στρατευμενων προσωπικοτητων ακομα και στο ιντερνετ. υποθετω οτι αυτο συμβαινει οταν γινεται οντως μαζικο και αρχιζουν και το χρησιμοποιουν και ανθρωποι που μεγαλωσαν χωρις αυτο. νομιζω οτι εχει χαθει η αυθεντικοτητα. αισθητικα, φετος, προσπαθω να το ζησω σαν 2006. Αν θέλεις να προχωρήσεις με το θέμα της διασημότητας στην Ελλάδα η τηλεόραση είναι μονόδρομος και πρέπει να την υποστείς για να κάνεις το μεγάλο άλμα και πρέπει να το κάνεις τώρα που γυρίζει.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δεν νομίζω πως η τηλεόραση είναι το μονο μέσω…. Απλά το ιντερνέτ στην Ελλάδα είναι σχετικά πισω..
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Οι ελληνικές φίρμες του ίντερνετ δεν είναι άτομα σαν τον mikeius και τον Κοντοπίδη; Θα μπορούσαν να είναι και στην τηλεόραση.
alxlightning Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Οι ελληνικές φίρμες του ίντερνετ δεν είναι άτομα σαν τον mikeius και τον Κοντοπίδη; Θα μπορούσαν να είναι και στην τηλεόραση. επρεπε να ειναι στην τηλεοραση εξ αρχης, νομιζω. ο μιχαλης ειχε κανει μια συμπαθητικη αρχη, τον ξερω απο webwars ακομα και πιστευα οτι ειναι οκ μεχρι που ξεπουληθηκε και ξεκινησε να λεει αυτα που θελει το κοινο και οχι αυτα που πιστευει, επιστρατευομενος μαλιστα συχνα και σεξιστικη ρητορικη. κριμα. ο κοντοπιδης θα μπορουσε να ειναι κουλ αλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ρητορικη.
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 επρεπε να ειναι στην τηλεοραση εξ αρχης, νομιζω. ο μιχαλης ειχε κανει μια συμπαθητικη αρχη, τον ξερω απο webwars ακομα και πιστευα οτι ειναι οκ μεχρι που ξεπουληθηκε και ξεκινησε να λεει αυτα που θελει το κοινο και οχι αυτα που πιστευει, επιστρατευομενος μαλιστα συχνα και σεξιστικη ρητορικη. κριμα. ο κοντοπιδης θα μπορουσε να ειναι κουλ αλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ρητορικη. Άρα ποιοι είναι οι Έλληνες εναλλακτικοί σταρ ας πούμε του ίντερνετ; Που δεν τους χωράει η τηλεόραση.
alxlightning Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό είναι αυτονόητο και έχει να κάνει με το πως αντιλαμβάνεσαι και αναπαράγεις εσύ μια περσόνα. Το ερώτημα ήταν αν όντως επρόκεται για περσόνα όπως είχες πει ή αν τελικά βλέπαμε τον πραγματικό alex. βλεπατε τον πραγματικο αλξ υπο πρισμα, προφανως. η αληθεια βρισκεται παντα στην πολλαπλοτητα, δεν ειναι ποτε μια και καθολικη. Τι δουλειά κάνεις? τεχνικη υποστηριξη για τη μαηκροσοφτ. οχταωρο, βαρετο, καμια δημιουργικοτητα, χρειαζομαι τα λεφτα. Αν θέλεις να προχωρήσεις με το θέμα της διασημότητας στην Ελλάδα η τηλεόραση είναι μονόδρομος και πρέπει να την υποστείς για να κάνεις το μεγάλο άλμα και πρέπει να το κάνεις τώρα που γυρίζει. αυτο βλεπω κι εγω και με στεναχωρει γιατι απο ελευθερη τεχνη γινεται στην καλυτερη στρατευμενο εμπορευμα.
anwnymh29 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα παντως μου αρεσει το μουτρακι του alxlighting και ετσι κανα δυο βιντεακια που ειδα μου βγαζει γελιο! Να πας βρε!! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 του χρονου, ισως να την παλευ. ισως να πινω πιο πολλα uppers. ισως να μην ειμαι τοσο ευαισθητος. δεν εχω συγκεκριμενο προγραμμα, ουτε συγκεκριμενη ατζεντα. δε μπορω να καν. οντως. νομιζω βεβαια δεν ενδιαφερει κανεναν σας ακριβως το πως νιωθω και συγγνωμη που καταχραζομαι ισως το χωρο του φορουμ. δε μου αρεσει η δουλεια μου, δεν ξερω τι θελω, βαριεμαι πολυ, δε μου αρεσει η κατασταση συνολικα του κοσμου. επισης διαβασα προσφατα οτι πεθαινει το συμπαν σιγα σιγα. γενικα, τελευταια ξυπναω και παθαινω πραγματικοτητα. Εχεις σκεφτείς να κάνεις λίγο οφφ από τα ντρόγκια;
alxlightning Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Άρα ποιοι είναι οι Έλληνες εναλλακτικοί σταρ ας πούμε του ίντερνετ; Που δεν τους χωράει η τηλεόραση. η καθε πλατφορμα εχει τους δικους της. δεν υπαρχει υποβαθρο ουτε κοινου ουτε δημιουργων για να πεις οτι εχουμε συγκεντρωτικα αυτο κι αυτο. ελαχιστα αυθεντικα πραγματα βλεπω να συμβαινουν. δεν ξερω, με εχει απογοητευσει η φαση του ιντερνετ, καποτε buzznet και myspace εβγαζαν σταρουμπες, αλλα επιστρεφουμε στο να μας πασαρει ξανα το συστημα "weblebrities", με ανθρωπους ασχετους απο ιντερνετ που απλα τους κανουν βιτρινες εταιριες σε γιουτιουμπ και ινσταγκραμ, το καναν τηλεοραση νουμερο 2. συνοδευτικα, παρτε και καρντασιανς και τζερζι σορ.
Unabomber Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Να πας, να πας....αφου το εχεις το τραγουδι..... στο 6.04''
Προτεινόμενες αναρτήσεις