kleo1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 σκεφτόμαστε να πάμε κανένα για 4ήμερο για σκι στο bansko. αν και όλα τα γραφεία έχουν πακέτα αυτή την περίοδο, λέμε να πάμε με δικό μας αυτοκίνητο. πιστεύω θα έχουμε περισσότερη ευελιξία. έχει πάει κανείς; τι λέτε; μερικοί μου λένε για λόγους ασφαλείας καλύτερα να μην πάμε με δικό μας μέσο αλλά να προτιμήσουμε πχ λεωφορείο. υπάρχει κίνδυνος να πάμε και στην καλύτερη να ψάχνουμε τις ρόδες του αμαξιού; το αμάξι δεν είναι εκτός δρόμου, αλλά για να πηγαίνει λεωφορείο σημαίνει ότι πάει και νορμαλ αμάξι. από την άλλη επειδή είναι πρώτη φορά που πάμε και δεν έχουμε ιδέα, οπότε πάμε στα τυφλά, μήπως θα ήταν καλύτερο να πάμε με group; (μερικοί μου το έχουν αναφέρει και αυτό) εγώ το βλέπω σαν ταλαιπωρία αυτό και προτιμώ την άνεση του δικού μας αυτοκινήτου. ακούω συμβουλές
opera Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε από χιόνι μάλλον δε έχει πολύ,γνωστός μου πήγε Γαλλία για σκι (μένει Δράμα). Από ασφάλεια κανένα πρόβλημα, αν γίνει καμιά στραβή (μικροατύχημα) μη προκαλέσεις,ζήτα συγνώμη ακόμα και αν φταίει ο άλλος και συνέχισε.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μια χαρα ειναι. Λιγο προσοχη θελει γιατι ειναι πιο ταλιμπαν από εμας στην οδηγηση και παρα πολυ προσοχή που θα παρκαρεις, σε ms εμφανίζεται γερανός και στο σηκώνει. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2016 από Chrisxxx
mylo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Προσοχη στα μπλοκα των αγροτων στο προμαχωνα
Finn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρά είναι. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν. Ο δρόμος μέχρι προμαχώνα καλός με εξαίρεση καμιά 20χλμ, μετά την είσοδο στη Βουλγαρία ακολουθεί καινούριος αυτοκινητόδρομο έως Σανταντσκι και μετά γύρω στα 100χλμ κανονικός δρόμος έως Bansko. Κανένας φόβος κλοπής, έχει φθηνά πάρκινγκ. Χύμα μη το αφήσεις γιατί σηκώνει γερανός όπως είπε και το άλλο παιδί. Έχει να ρίξει χιόνι καιρό όμως και οι θερμοκρασίες είναι υψηλές
Baator Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Κανένα πρόβλημα με αμάξι μέχρι το Bansko. Μόνο Έλληνες θα βρεις εκεί, παντού μιλάνε Ελληνικά, ταμπέλες στα ελληνικά παντού, παραγγέλνεις φραπέ και σε ρωτάνε αν τον θες μέτριο ή γλυκό. Ελληνικά αυτοκίνητα παντού, γενικά άνετα, κανένα άγχος. Ο δρόμος είναι καλός, η απόσταση από Θεσσαλονίκη μικρή, καλά θα περάσετε, απλά όπως είπανε και οι υπόλοιποι, δεν έχει πολύ χιόνι φέτος. Εμείς με γκρουπ πήγαμε, που ουσιαστικά σημαίνει απλά πας με πούλμαν, εννοείται δεν έχει ομαδικές εκδρομές/επισκέψεις σε μουσεία κτλ. Απλά σε παίρνουν, σε αφήνουν εκεί, και σε μαζεύουν ξανά όταν είναι να φύγετε. Με 130 ευρώ 3 βράδια (4 μέρες) με πρωινό ΚΑΙ βραδυνό σε σπέσιαλ ξενοδοχείο (τσάμπα ποτά/καφέδες/αναψυκτικά κτλ. επίσης όλη μέρα μέσα στο Hotel.) Πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Η διαδρομή κανά 3-3.5 ώρες με μισάωρο διάλειμμα για καφέ/τουαλέτα.
kleo1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Προσοχη στα μπλοκα των αγροτων στο προμαχωνα αυτό με τους αγρότες είναι ένα θέμα, θα δούμε τι θα γίνει. Έχει να ρίξει χιόνι καιρό όμως και οι θερμοκρασίες είναι υψηλές για τη μεθεπόμενη εβδομάδα είναι το σχέδιο. να δούμε μέχρι τότε αν αξίζει. Εμείς με γκρουπ πήγαμε, που ουσιαστικά σημαίνει απλά πας με πούλμαν, εννοείται δεν έχει ομαδικές εκδρομές/επισκέψεις σε μουσεία κτλ. Απλά σε παίρνουν, σε αφήνουν εκεί, και σε μαζεύουν ξανά όταν είναι να φύγετε. Με 130 ευρώ 3 βράδια (4 μέρες) με πρωινό ΚΑΙ βραδυνό σε σπέσιαλ ξενοδοχείο (τσάμπα ποτά/καφέδες/αναψυκτικά κτλ. επίσης όλη μέρα μέσα στο Hotel.) Πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Η διαδρομή κανά 3-3.5 ώρες με μισάωρο διάλειμμα για καφέ/τουαλέτα. βασικά εμένα με ενδιαφέρει μόνο το σκι και τίποτα άλλο. επισκέψεις σε διάφορα μέρη δε με ενδιαφέρουν. αλλά και με group να πας αν θες απλά δεν ακολουθείς παντού. απλά με το group ίσως είναι πιο οργανωμένα, ενώ αν πας μόνος πρέπει να ψάχνεσαι λίγο. πάντα όταν πάω με το αμάξι σε μέρος που δε γνωρίζω είμαι τυπικότατος. παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. αν οι συνθήκες βοηθήσουν θα το δοκιμάσω. ελπίζω να ρίξει χιονάκι αν έχετε καμιά πρόταση-συμβουλή, σας ακούω. εννοώ φαγητό, διασκέδαση και ό,τι σκέφτεστε....
Baator Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 βασικά εμένα με ενδιαφέρει μόνο το σκι και τίποτα άλλο. επισκέψεις σε διάφορα μέρη δε με ενδιαφέρουν. αλλά και με group να πας αν θες απλά δεν ακολουθείς παντού. απλά με το group ίσως είναι πιο οργανωμένα, ενώ αν πας μόνος πρέπει να ψάχνεσαι λίγο. πάντα όταν πάω με το αμάξι σε μέρος που δε γνωρίζω είμαι τυπικότατος. Αυτό σου λέω, στο Bansko δεν έχει τίποτα άλλο να κάνεις εκτός από σκι. Καφετέριες, ταβέρνες, ξενοδοχεία και μαγαζιά με είδη σκι έχει μόνο. Και όλα είναι γύρω από το τελεφερίκ που σε πάει στις πίστες. "Γκρουπ" δεν σημαίνει τίποτα, απλά πας με πούλμαν μέχρι εκεί, ακόμα και τα άτομα με τα οποία ταξιδεύεις μαζί παίζει να μην τα ξαναδείς καθώς ο καθένας έχει κλείσει να μείνει σε διαφορετικό από τα 100άδες ξενοδοχεία που υπάρχουν. Και φυσικά δεν επιστρέφεις και με τους ίδιους, καθώς άλλος έχει κλείσει για 2 μέρες, άλλος για 3, 4, 5 κτλ. Όπως είπα, αν πας με γκρουπ απλά σε πάνε μέχρι το ξενοδοχείο σου, δεν σε ενοχλεί κανείς όσες μέρες κάτσεις, και σε ξαναμαζεύουν όταν είναι να φύγεις. Για μένα αξίζει. Γενικά είναι καλή εκδρομή και οι τιμές είναι καλές, ενοικίαση εξοπλισμού τσάμπα σχεδόν, κάρτες lift/τελεφερίκ σε λογικές τιμές. Φαγητό/καφές σε επίπεδα Ελλάδας, κανά 3ευρω ο καφές, με κανά 15ρικο τρως ταβέρνα καλά, με 3-4 ευρώ τσιμπάς σάντουιτς/πίτσες/γύρο στο πόδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα