Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι απάτη ρε σεις? Η κοπέλα μέχρι και προφίλ στο fb έχει
 Link.png Site: facebookprofile

btw ο σταυρός και η μπλούζα στη photo κερδισμένα δώρα από διαγωνισμούς είναι...
Tώρα πέρα από τη πλάκα το συγκεκριμένο προφίλ δημιουργήθηκε σίγουρα μέσα στο 16', τι φάση θέλησαν να το κάνουν τόσο πιστευτώ? 

• Moderators
Δημοσ.

..

Tώρα πέρα από τη πλάκα το συγκεκριμένο προφίλ δημιουργήθηκε σίγουρα μέσα στο 16', τι φάση θέλησαν να το κάνουν τόσο πιστευτώ? 

https://www.facebook.com/%CE%91%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%9D%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85-859706844155805/

• Like 2
Δημοσ.

Η απάντηση των καναλιών και των εταιρειών που κάνουν τους διαγωνισμούς πάντως είναι ότι συνήθως αυτοί που κερδίζουν συχνά στέλνουν και πολλές συμμετοχές, άρα έχουν πολλές πιθανότητες (το οποίο σε κάποιο βαθμό πρέπει να στέκει).

Δημοσ.

θέλει πολύ μυαλό νά καταλάβει κάποιος μέτριας μόρφωσης κ μέτριας εξυπνάδας οτι ολα αυτά τά παιχνίδια στήν tv ειναι απάτη ?? εισαγγελείς - κράτος - εσρ πού ειστε κρυμμένοι ? τώρα υπάρχουν κ οι αποδείξεις χειροπιαστές πού κάνουν μπάμ , γιά ρίξτε μιά ματιά πρίν τό κατεβάσουν , το ξαναγράφω οι εισαγγελείς -εσρ  πού ειναι ???

http://www.makeleio.gr/?p=535934 

Χαίρομαι που (έστω και λίγο αργά) το πήρες είδηση. Αν θες να βγάλεις αλλη μια απάτη από τη ζωή σου, σταμάτα να βλέπεις χιο και να διαβάζεις μακελιο. Ο χιος είναι ο τωρινός τριανταφυλλόπουλος, δηλαδή "άμα δεν παίρνω μίζα φωνάζω και καταγγέλω. Αμα πάρω μίζα (έστω και με τη μορφή διαφήμισης) δε λεω τίποτα". 

• Like 4
Δημοσ.

Συνεννοημένα είναι τα κανάλια να δίνουν το δώρο στην ίδια; Δε νομίζω. Απλά είναι μια που το έχει κάνει επάγγελμα να παίρνει σε εκπομπές καθημερινά τηλέφωνα για διαγωνισμούς.

Δημοσ.

Γνωρίζω προσωπικα άνθρωπο που πριν απο χρόνια τους διαγωνισμούς τους είχε κάνει επάγγελμα.

Έχει κερδίσει ότι μπορείτε να φανταστείτε π.χ αυτοκίνητα (πολλες φορές),υπολογιστές,μηχανάκια,ταξίδια.

Φυσικά αυτός ο άνθρωπος επένδυε και πολλά λεφτά σε κάθε διαγωνισμό για να έχει πολλές συμμετοχές.

Υπήρχαν βέβαια και διαγωνιςμοι που αυτός είχε επενδύσει ένα χιλιάρικο και είχε πάρει το τρίτο το μακρύτερο.

Εμένα ποιο πολύ για τζόγος μου κάνει αυτό το πράγμα και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μακροπρόθεσμα είναι κερδισμένοι.

Αυτός που ξέρω εγώ το έκανε προ κρίσης πιο πολυ που τα δώρα ήταν μεγαλύτερα.

Θυμάμαι εφημερίδα πριν απο χρόνια που έδινε μέχρι και σπιτια!

Σχεδόν όλα τα δώρα τα πουλούσε αμέσως.

Τώρα η Νταβαρινου τι μέρος του λόγου είναι δεν γνωρίζω...

Δημοσ.

θέλει πολύ μυαλό νά καταλάβει κάποιος μέτριας μόρφωσης κ μέτριας εξυπνάδας οτι ολα αυτά τά παιχνίδια στήν tv ειναι απάτη ?? εισαγγελείς - κράτος - εσρ πού ειστε κρυμμένοι ? τώρα υπάρχουν κ οι αποδείξεις χειροπιαστές πού κάνουν μπάμ , γιά ρίξτε μιά ματιά πρίν τό κατεβάσουν , το ξαναγράφω οι εισαγγελείς -εσρ  πού ειναι ???

http://www.makeleio.gr/?p=535934 

Στέφανε, εσύ;;;

• Like 2
Δημοσ.

Μικρός επι δημοτικού είχα πάρει τηλέφωνο με τον ξάδερφο μου σε μια τηλεμ@λ@κια (εκείνη που φτιάχνεις την λέξη με τα γράμματα) και είχαμε βγει με την πρώτη στην γραμμή. Θυμάμαι ήμασταν μπροστά στην τηλεόραση και μας ακούγαμε ταυτόχρονα. Για κάποιο λόγο μου ήρθε και τραγούδησα ένα τραγούδι του Ρουβα

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει σε μια εκπομπή που αφιέρωνες τραγούδια.Είχα συγκινηθεί που άκουσα την φωνή μου live και μίλησα με την παρουσιάστρια.Και είπα: αφιερώνω το υποφέρω της Βανδή στην ξαδέρφη μου.

Δημοσ.

Αν παρατηρήσετε πολλά από αυτά τα παιχνίδια δεν είναι με κλήρωση αλλά με το πόσο γρήγορος είσαι.

Παίρνεις τηλέφωνο και σου λέει ένα τυχαίο αριθμό και εσύ πρέπει να τον πληκτρολογήσεις όσο ποιο γρήγορα γίνεται. Αυτός που έχει τον μικρότερο χρόνο κερδίζει. Οπότε μου φαίνεται λογικό να κερδίζουν όλο τα ίδια άτομα.

Φαντάζομαι κάποιος με καλές γνώσεις προγραμματισμού και ένα dialup modem θα μπορούσε να cheatάρει και να φτιάξει μια εφαρμογή που θα αναγνωρίζει τα νούμερα από τη φωνή και να τα πληκτρολογεί ακαριαία :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Αν παρατηρήσετε πολλά από αυτά τα παιχνίδια δεν είναι με κλήρωση αλλά με το πόσο γρήγορος είσαι.

Παίρνεις τηλέφωνο και σου λέει ένα τυχαίο αριθμό και εσύ πρέπει να τον πληκτρολογήσεις όσο ποιο γρήγορα γίνεται. Αυτός που έχει τον μικρότερο χρόνο κερδίζει. Οπότε μου φαίνεται λογικό να κερδίζουν όλο τα ίδια άτομα.

Φαντάζομαι κάποιος με καλές γνώσεις προγραμματισμού και ένα dialup modem θα μπορούσε να cheatάρει και να φτιάξει μια εφαρμογή που θα αναγνωρίζει τα νούμερα από τη φωνή και να τα πληκτρολογεί ακαριαία :devil:

Σιγά μην το έχει κάνει αυτό η Νταβαρίνου...:P

• Like 2
Δημοσ.

Σιγά μην το έχει κάνει αυτό η Νταβαρίνου... :P

Δεν είπα ότι το έχει κάνει, απλά έδωσα μια ιδέα για το πως θα μπορούσες να γίνεις η νέα Νταβαρίνου

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είπα ότι το έχει κάνει, απλά έδωσα μια ιδέα για το πως θα μπορούσες να γίνεις η νέα Νταβαρίνου

Ναι ρε συ, πλάκα έκανα :)

Και οι πολλές συμμετοχές βοηθάνε σίγουρα σε όσα είναι με κλήρωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...