Apoll Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Στατιστικά είναι απίθανό, εκτός μόνο ένα άτομο καλεί συνέχεια. Πάντως δεδομένου της οικονομικής κατάστασης σήμερα, αν 1 στα 5 δώρα είναι μούφα, τα λεφτά που γλυτώνουν τα κανάλια είναι πολλά. Γιατί μην ξεχνάτε από το 2010 το κόστος/αγορά των διαφημήσεων έχει πέσει κατά 4/5, και θα πρέπει να συνεχίσουν να βγάζουν σκουπίδια αλλά ακόμα φτηνότερα. Ευτυχώς που έχω πουλήσει την TV από το 2010 γιατί και στην Αγγλία μην νομίζετε. 500 κανάλια τίποτα δεν έχουν. 1
star12 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 εγω παλι ειχα παρει σε ενα διαγωνισμο στη τβ που μια ξανθια παρουσιαζε ενα παιχνιδι και εδινε δωρα, και τελοσπαντως πηρα για πλακα και φυσικα τα παπα @#@ κερδισα,, αλλα αυτο που μου εμεινε ηταν οταν της μιλουσες ,καποιος της μετεφερε αυτο που τις ελεγες γιατι δε το καλαβαινε με την μια και ενας αλλος διαγ οταν ειχαν βγει τα κινητα τυπου σαρπ νοκια πριν 13 ετεια μιλαμε και επρεπε να βρεις το σωστο νουμερο κατι τετοιο και ελεγες η το 5 η το 6 και κερδιζες το σουπερ κινητο και ακομα και να λεγες το 5 ας πουμε αυτοι σου λεγαν το 6 και καλα.Και οποιος το κερδιζε τελικα μετα απο 12 προσπ τα π@#@#@ του επαιρνεκαι μαλισα το πηγαν ακομα ποιο μακρυα ,,,οταν εκαναν και ανταλλαγες δηλ να δινες το νοκια και σου διναν το σαρπ των 600 τοτε ευρω και οχι μονο εβγαιναν στη γραμμη οι ιδιοι αλλα σε μια στιγμη γελουσαν κιο λας κρυφα γιατι ηταν απ τη παραγωγη,εννοειται το καναλι εκλεισεΟΥΦ τα πα και ξαλαφρωσα
Pseudonymo1212 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Βλέπω ότι ξυπνήσατε μερικοί... Ναι ρε συ, πλάκα έκανα Και οι πολλές συμμετοχές βοηθάνε σίγουρα σε όσα είναι με κλήρωση. Σε μερικά παιχνίδια, όσα σμσ και να στείλεις, 1 είναι η συμμετοχή σου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 δείτε εδώ για εκείνη. Να είναι απάτη; Επειδή υπάρχει και άλλος με όνομα Μηνάς Λομβάρδος που έχει κερδίσει σωρηδόν δώρα.
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Τα περισσοτερα ειναι απατη. Ειδικα καποια " ο ποιο γρήγορος κερδίζει " και λοιπές π#πες!! Το θεμα ειναι οτι στοχεύουν σε αδαείς, ατομα πανω απο 55 και οσους έχουν μείνει στην εποχή του "αφού το ειπε η τηλεόραση ειναι σωστό". Τις προάλλες πέτυχα συγγενή μου 46 ετων παρακαλώ, και του εξηγούσα τι γίνεται και του ανέφερα και την απάτη με εκείνη τη Νταβαρινου. Τοσο πλύση εγκεφαλου τους εχει κανει το σκατοκουτο που επεσε να με φαει και πιαστηκαμε στα μαχαίρια και στο τσακωμο. Η απάντηση του ηταν οτι " ναι δεν υπαρχει στοιχείο για τη κοπελα γιατι πηγε στην αστυνομια για να μη βρει μπελα και να μη τη ψαξουν, τον ειπαν στη ΧΨ εκπομπή ". Περιττό να πω το γελιο που εριξα. Απλα έφυγα. Τετοια ατομα ψηφίζουν μετα.
funbreaker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλά ρε τι ο πιο γρήγορος κερδίζει και τρίχες κατσαρές? Δηλαδή αυτό το σύστημα τι ακρίβεια έχει? Εκατοστά του δευτερολέπτου? Μήπως έχουν και photofinish? Και εκατοστά να είχαν, που δεν παίζει, θα είχαμε δεκάδες ισοβαθμίες όταν τηλεφωνούν πανελλαδικώς χιλιάδες. Και με αυτούς που ισοβαθμούν τί γίνεται? Κλήρωση? Καταλαβαίνεται πως αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβει κανείς το δούλεμα. Το θέμα είναι οι εισαγγελείς τι κάνουν για το δούλεμα που τρώνε οι γιαγιάδες και οι ανυποψίαστες νοικοκυρές. 1
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 εγω παλι ειχα παρει σε ενα διαγωνισμο στη τβ που μια ξανθια παρουσιαζε ενα παιχνιδι και εδινε δωρα, και τελοσπαντως πηρα για πλακα και φυσικα τα παπα @#@ κερδισα,, αλλα αυτο που μου εμεινε ηταν οταν της μιλουσες ,καποιος της μετεφερε αυτο που τις ελεγες γιατι δε το καλαβαινε με την μια και ενας αλλος διαγ οταν ειχαν βγει τα κινητα τυπου σαρπ νοκια πριν 13 ετεια μιλαμε και επρεπε να βρεις το σωστο νουμερο κατι τετοιο και ελεγες η το 5 η το 6 και κερδιζες το σουπερ κινητο και ακομα και να λεγες το 5 ας πουμε αυτοι σου λεγαν το 6 και καλα.Και οποιος το κερδιζε τελικα μετα απο 12 προσπ τα π@#@#@ του επαιρνε και μαλισα το πηγαν ακομα ποιο μακρυα ,,,οταν εκαναν και ανταλλαγες δηλ να δινες το νοκια και σου διναν το σαρπ των 600 τοτε ευρω και οχι μονο εβγαιναν στη γραμμη οι ιδιοι αλλα σε μια στιγμη γελουσαν κιο λας κρυφα γιατι ηταν απ τη παραγωγη, εννοειται το καναλι εκλεισε ΟΥΦ τα πα και ξαλαφρωσα Το θυμάμαι αυτό με τα κινητά που λες, δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα της εκπομπής όμως!
φραμπάλα Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 εγώ πάντως έχω κερδίσει 4-5 δώρα σε διαγωνισμούς στο φέισμπουκ κάποιοι είναι μούφα φυσικά, αλλά όχι όλοι
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ έχω κερδίσει σε penny auction site, που επίσης λέγανε ότι είναι απάτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα