Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς έχει εμπειρία από Μάντσεστερ.

Κυρίως με ενδιαφέρει αν το αεροδρόμιο είναι μεγάλο και πόση ώρα παίρνει να περάσει κανείς τον έλεγχο με μία χειραποσκευή μόνο.

Βασικά τον Απρίλιο έχω κάποιο σεμινάριο (Oxford Road απ'οσο ξέρω). Τελειώνω 15.30. Και η πτήση μου είναι στις 17.55. Είμαι διατεθειμένος να πάρω ταξί, αλλά προλαβαίνω;

Βλέπω στο taxi fare calculator ότι είναι 25-30 λεπτά. Υπάρχει περίπτωση να κάνω 50 αν έχει κίνηση;

Εχω αγχωθεί, άδικα ελπίζω.

Δημοσ.

Αν έχει κίνηση την γ@..σες. 

Καλύτερα απο κέντρο να πάρεις τραίνο, απο manchester picadilly αεροδρόμιο.

Σε ποιο terminal είσαι όμως? Γιατί απο τράινο - terminal 2 κάνεις και κανένα μισάωρο και terminal 2 για πύλη κανενα 20 λεπτο.

Απο τραίνο - terminal 1 είναι 5 λεπτά και απο terminal 1 για πύλη  κανενα μισάωρο θα το φας σίγουρα. Ο έλεγχος τους είναι σπαστικός. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξερει κανεις αν μπορω να κοιμηθω το βραδυ στο αεροδρόμιο; Εννοω μενει ανοιχτο;

Τελικα μου αλλαξαν την αρχική πτηση απο 17.55 (που δεν προλαβαινα) σε 12.30 (που δεν προλαβαινα χειρότερα). Η αεροπορική δηλαδη. Και πηρα τηλ και με τα πολλα μου αλλαξαν το εισιτηριο για 6.10 το επόμενο πρωι. Μια που θα κατσω μιση μερα παραπανω και η πτηση ειναι πρωι πρωι, σκεφτομουν να τη βγαλω στο αεροδρομιο. Ταλαιπωρία αλλα μου εχει ξανατυχει.

Δημοσ.

3-4 τα ξημερώματα περίπου είχα βρεθεί κάποτε στο αεροδρόμιο του Manchester να περιμένω την πτήση μου και είχε μπόλικο κόσμο που είτε έπιναν το καφεδάκι τους είτε χαλαρωναν στα καθίσματα. Οπότε sure, why not.

Ντάξει, αν ξαπλωσεις με τα πόδια πάνω στα καθίσματα λογικά θα στην πουν. Οπότε κόσμια και όλα καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Το αεροδρομιο εννοειται οτι μενει ανοιχτο δε θα εχεις κανενα προβλημα με αυτο. Δεν ειναι μικρο αεροδρομιο που κλεινει το βραδυ. Εξυπηρετει σχεδον ολο το βορειο UK. Πολλες φορες εχω παρει πτηση αναλογη ωρα από (MCR προς SKG)

Αν τυχον παρεις ταξι να ξερεις οτι εχει standard κομιστρο για αεροδρομιο αναλογα απο το σημειο απο το οποιο σε φορτωνει. Δεν παει δλδ με το χλμ ή την ώρα.

Φυσικα αποφευγεις τα black cabs (πολυ ακριβοτερα). Εγω οταν επαιρνα ταξι χρησιμοποιουσα τη Street Cars: http://www.streetcarsmanchester.co.uk/ και ειχα αψογη εξυπηρετηση. Νομιζω γυρω στις 18 λιρες ειναι το κοστος απο το Piccadily και εκεινη την ωρα θα κανει περιπου 15-20 λεπτα να φτασει.

Εναλλακτικα υπαρχει και λεωφορειο all night (δε θυμαμαι τον αριθμο) που διασχιζει ολη την Oxford Road και κανει περιπου 45 λεπτα για το αεροδρομιο με κόστος αν θυμαμαι καλα 3-4 λιρες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...