Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες.

Κινούμαι σε αυτούς τους ρυθμούς καθώς την επόμενη βδομάδα παρουσιάζω το μάστερ μου το οποίο και ξεκίνησα το νοέμβριο του 2013...

Εχω σχεδον ολοκληρωσει το powerpoint αλλά το άγχος με έχει κυριέψει.

Γενικά τα μέλη της επιτροπής μου ειναι καλοί σαν καθηγητές προπτυχιακά δλδ. ήταν καλοί, απλά επειδή έπιασα δουλειά πριν κάνα χρόνο έμεινε πίσω η εργασία... Με φοβίζει πολύ το ενδεχόμενο να αρχίσουν οι ερωτήσεις και να μη γνωρίσω να απαντήσω καθως με τη δουλειά δεν είχα πολύ χρόνο να αφοσιωθώ... Αλήθεια τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Καποιο τιπ υπάρχει;

Με άγχωσαι ενας συμφοιτητής μου που παρουσίασε πριν λίγες μέρες και τον τάραξαν στις ερωτήσεις... Μάλιστα στην αίθουσα σκάσανε μύτη εκτός από την τριμελή επιτροπή + άλλοι 2 καθηγητές και τον ρώτησαν......

Δημοσ.

Chill out, δεν πρόκειται να σε ζορίσουν.

Εννοείται πως δεν πας ξεβράκωτος, αλλά αν ο δικός σου είναι ικανοποιημένος μ' αυτό που έκανες και δεν ξεχάσεις τι γράφεις πάνω κάτω μέσα στη διπλωματική θα είσαι ΟΚ.

Δημοσ.

Ο καθηγητής μου ειναι κομπλέ... Ισα ισα μου ειπε να μην πω πολλά και να τονισω απλα πραγματα (lol), οι αλλοι δυο δεν ξερω τι ορεξεις θα εχουνε...

Το ενδεχόμενο να ψιλοκολάω λόγω αγχους υπάρχει φυσικά αλλά μέχρι εκεί.

Την ξέρω την εργασία εννοείται, αλλά να σταματήσω στη μέση της παρουσίασης και να τους πω "εεε αυτό δεν θυμάμαι να σας το πω θα προχωρήσω στην επόμενη διαφάνεια ή μπλακ αουτ εντελως"" ντάξει δεν παίζει...

Επίσης εννοείται όσο μπορώ θα κοιτάξω να το προχωρήσω λίγο και να μάθω 2 πράγματα παραπανω για αυτά που θα πω, αλλά σε ερωτήσεις του στυλ ξεκινόντας από την 1 ένωση πως θα φτάσουμε στην 15 με άλλο τρόπο... δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να απαντήσω.

'Η ερωτήσεις πολύ εξειδικευμένες πάνω σε κατι δλδ...

Καπου διάβασα ότι εφόσον ο φοιτητής υποστηριξε τη διατριβη απο την αρχη μεχρι το τελος του μεταπτυχιακου δεν τιθονται θεματα ανεξαρτητως ερωτησεων...

Δημοσ.

Χαλάρωσε. Εφόσον έχεις κάνει την εργασία μόνος σου, δεν υπάρχει ερώτηση που να μην μπορείς να απαντήσεις. Ίσως απαντήσεις κάτι που δεν είναι πλήρως σωστό, αλλά μη φοβάσαι. Ο μόνος λόγος που μπορεί να σε ταράξουν στις ερωτήσεις είναι αν τα έχεις σκατώσεις κολοσσιαία κάπου, που δε νομίζω να ισχύει για να είναι ευχαριστημένος ο καθηγητής σου.

Δημοσ.

Εφόσον είναι διπλωματική ενός ατόμου, την έχεις κάνει μόνος σου,ξέρεις πέντε πράματα για το θέμα και έχεις και αξιοπρεπή παρουσίαση τότε δεν παίζει εύκολα να τα σκατώσεις.

Εάν δεν γνωρίζεις κάτι,μπορείς να το περιγράψεις όσο καλύτερα μπορείς και θα καταλάβουν αυτοί,εάν φυσικά δεν τύχεις σε κανέναν πολύ μεγάλο μαλάκα που θα πιέσει το θέμα,αλλά πολύ δύσκολο.

Προσωπικά είδα ότι εφόσον ο καθηγητής-επόπτης σε έδωσε το "πράσινο",ότι δηλαδή η διπλωματική σου περνάει το ελάχιστο μέτρο ποιότητας ώστε να είναι "παρουσιάσιμη",τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα παρά τον τελικό βαθμό(που για κάποιους είναι πολύ σημαντικό).

Καλή τύχη.

Δημοσ.

το άγχος όντως δημιουργεί πρόβλημα και μπορεί να κολησεις σε πολύ ευκολα πράγματα. το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσε. πάντως σε αντιστοιχη δική μου περίπτωση με το που μπήκα μέσα η γλώσσα λύθηκε. αν είναι άνετοι και οι καθηγητες θα είσαι μια χαρα

Δημοσ.

Το θέμα δεν ειναι η παρουσίαση ως παρουσίαση, αλλά οι ερωτήσεις που σου κάνουνε μετά και κατα πόσο αυτές επηρεάζουν τη βαθμολόγηση... Πόσο μάλλον να σκάσουν ακυροι καθηγητάδες μέσα και να αρχίσουν τις ερωτήσεις, γιατί παίζει και αυτό...

Ο βαθμός δεν με νιάζει ιδιαίτερα αλλά ντάξει όσο μεγαλύτερος είναι τόσο το καλύτερο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...