Vapir Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αν πάω και καταθέσω γενετικό υλικό σε μια τράπεζα σπέρματος πόσα χρόνια το κρατάνε ? πληρώνεις φύλακτρα κάθε χρόνο ή πληρώνεις μια φορά ? Και η απορία μου , πως γνωρίζουμε μετά οτι το σπέρμα είναι σίγουρα το δικό μας? ποιος μας εξασφαλίζει πως δεν φυλάσσονται, όλα τα σπέρματα σε ένα μεγάλο "καζάνι" που αυτομάτως να το χωρίζει σε αμπούλες και όταν χρειαστεί να μας δίνουν μια αμπούλα λέγοντας μας οτι είναι δικό μας?Γιατί να το κάνουν αυτό ? Εξοικονόμηση χώρου , χρόνου και προσωπικού (δεν χρειάζεται καταγραφή).Πιστεύω πως κανείς δεν θα κάνει test dna στο παιδί του να δει αν είναι δικό του όταν γνωρίζει οτι η γυναίκα του γονιμοποιήθηκε με δικό του σπέρμα οπότε κανείς δεν θα καταλάβει την διαφορά. Μπορεί η απορία μου να είναι χαζή αλλα έστειλα email σε μια τράπεζα σπέρματος που βρήκα στο google εδώ και μια εβδομάδα αλλα δεν μου έχουν απαντήσει.Ναι , ρωτάω σοβαρά , μη το κουράσουμε
anwnymh29 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αν ειχαν ολα τα σπερματα μαζι σε ενα καζανι θα συναντουσαμε παιδια πουα 4
drake. Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Σκέφτεσαι να κάνεις στείρωση όπως ο NinjaMan; 2
Vapir Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 όχι , θέλω να σιγουρευτώ οτι αν πεθάνω πριν κάνω παιδιά θα συνεχίσει ο σπόρος μου εκεί που σταμάτησα
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Γαμώτο και γω τελευταία έχω περίσσεια σπέρματος και θέλω να κάνω καμιά δωρεά
corfu4ever Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Σε αυτη την περιπτωση και για να σαι σιγουρος, θα πρεπει καθε μερα να ανανεωνεις τον σπορο ωστε να ειναι up to date.
defacer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δε θέλω να σου χαλάσω το σχέδιο, αλλά άμα πεθάνεις και μετά το μόνο πράγμα για το οποίο μπορείς να είσαι σίγουρος είναι ότι είσαι νεκρός. 2
Vapir Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δε θέλω να σου χαλάσω το σχέδιο, αλλά άμα πεθάνεις και μετά το μόνο πράγμα για το οποίο μπορείς να είσαι σίγουρος είναι ότι είσαι νεκρός. σωστό κ αυτό Δεν είναι σχέδιο ,μπορείς να μείνεις στείρος απο πολλά πράγματα, αρρώστιες 1002, απλά σκέφτομαι κατα πόσο είναι trustworthy οι τράπεζες σπέρματος ..μας εξασφαλίζει κανείς ? 1
Kostasspil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 σωστό κ αυτό Δεν είναι σχέδιο ,μπορείς να μείνεις στείρος απο πολλά πράγματα, αρρώστιες 1002, απλά σκέφτομαι κατα πόσο είναι trustworthy οι τράπεζες σπέρματος ..μας εξασφαλίζει κανείς ? Κανεις. Ασε μη μπλέκεις, μπορεί να γίνει κανα κούρεμα καταθέσεων και να τρέχεις 5
alxlightning Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 μεγαλο ego trip. μετα ειδα και την υπογραφη. made total sense.εγω ελπιζω να μην τεκνοποιησεις, οχι οσο αντιμετωπιζεις τα παιδια ως προεκταση του εαυτου σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις