ADHD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τα mark's and spencer στην Αιόλου πέρα από ρούχα έχουν και τρόφιμα εισαγωγής από Αγγλία. Είναι στον τελευταίο όροφο. Εκεί έχει αρκετά αναψυκτικά και μπύρες, διαφορετικά από αυτά που βρίσκουμε στην αγορά. Θα τσεκαρω ASAP thnx.. Θυμάσαι αν έχει εκεί πέρα και την cocacola cherry; Εχει ο Θανοπουλος στην κηφισια cherry ειμαι 99.2% σιγουρος και καμια φορα vanilla καθως και mountain dew και αλλα "περιεργα" 1
christopher0016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Lacta so bisco με γεμιση σοκολατας τρομερη γευση !! [ATTACH]1445569[/ATTACH] Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App 3
Soulseeker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν θεωρείται διαμάντι. Σίγουρα είναι πρωτότυπο. IRN BRU το παραδοσιακό αναψυκτικό της Σκωτίας. Γεύση κάτι σαν τσιχλοφουσκα με ανθρακικό http://www.irn-bru.co.uk/drinks/drinks Βεβαια περα απο την Σκωτια δεν το εχω βρει αλλου.
censOred Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τα δημητριακά που είχα εθιστεί για 2-3 χρόνια ήταν αυτά του carrefour,φθηνά και νόστιμα 6-7 χρόνια πίσω. Για κάποιο λόγο άλλαξαν σε κάποια φάση.τα αντίστοιχα του μασούτη δεν με ικανοποιούν.
φραμπάλα Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Εχω παρει τροφιμα απο το marks and spencer της τσιμισκη. Ενταξει απλα τραγικα. Ειδικα οι σουπες σε κονσερβα..
FireKiller Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Boxerchips από μένα.Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να τα βρει (τα είχα δοκιμάσει σε πτήση της easyjet) σε κάποιο ελληνικό μαγαζί, κι γι'αυτό μάλιστα τα ποστάρω (ώστε να έχω ανάλογη ενημέρωση) Για μένα που δεν μαρέσουν τα πατατάκια (μετά βίας μαρέσουν τα Tsakiris) τα συγκεκριμένα ήταν απλά απίστευτα.
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Boxerchips από μένα. Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να τα βρει (τα είχα δοκιμάσει σε πτήση της easyjet) σε κάποιο ελληνικό μαγαζί, κι γι'αυτό μάλιστα τα ποστάρω (ώστε να έχω ανάλογη ενημέρωση) Για μένα που δεν μαρέσουν τα πατατάκια (μετά βίας μαρέσουν τα Tsakiris) τα συγκεκριμένα ήταν απλά απίστευτα. Νομίζω αυτά έφαγα κι εγώ σε πτήση της ryanair, ωραία είναι όντως Για πατατάκια πάντως τσέκαρε και στο Βασιλόπουλο, έχει κάποια πολύ νόστιμα, αν και κάπως τσιμπημένα στην τιμή. Νομίζω αγγλικά. 1
FireKiller Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τέτοια; Δεν τα έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα, αλλά είναι διαφορετικά από τα boxerchips. EDIT: Τώρα διάβασα το 2ο κομμάτι από το μήνυμα του zio10. My bad
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τέτοια; Δεν θυμάμαι αν είναι αυτή η μάρκα...
kalogeros Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τέτοια; Πολύ νόστιμα πατατάκια και καμία σχέση με τα συνηθισμένα, αλλά τη μία και μοναδική φορά που τα αγόρασα, κόστιζαν πάνω από 3 ευρώ. Καλύτερα να έπαιρνα ένα πιτόγυρο.
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Και στα IKEA έχει συμπαθητικά πατατάκια, όπως και κάποια ωραία μπισκότα!
φραμπάλα Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 υπάρχουν πατατάκια που δεν είναι ωραία; μπορεί να μην τρελαίνομαι για πατάτες τηγανητές αλλά αυτά τα πατατάκια..αχ..αχ
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 υπάρχουν πατατάκια που δεν είναι ωραία; μπορεί να μην τρελαίνομαι για πατάτες τηγανητές αλλά αυτά τα πατατάκια..αχ..αχ Εννοείται ότι οι τηγανητές πατάτες είναι καλύτερες! Καλά είναι και τα πατατάκια όμως, θυμάμαι μου άρεσαν τα lays με φέτα αλλα τα σταμάτησαν...τώρα έχουν ενδιαφέρον τα tsakiris μισά μισά με κέτσαπ - μουστάρδα!
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Στο Βασιλόπουλο το βρίσκω συνήθως, πολύ ωραίο! (Και πρέπει να είναι και αρκετά υγιεινό!) Ειναι απιστευτο το μελεκουνι. Ειχα παει Ροδο το προηγουμενο Σαββατο και φορτωσα προμηθειες (αν και εφυγαν ολα απο δω κι απο κει) και δεν ηξερα πως εχει και ΑΒ. Ευχαριστω για την πληροφορια!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα