Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις έφαγα την πιο υπέροχη σοκοφρέτα της ζωής μου την οποία προσωπικά δεν είχα ξανα ακούσει.

Με ενα Google δεν την βρήκα πουθενά!

Σε αυτό το θέμα λοιπόν θα βάζουμε διαφόρων ειδών διατροφικά -και μη- κρυφά διαμάντα!

Ξεκινάω:

H εν λόγω Σοκοφρέτα: Δεν θυμάμαι τον κατασκευαστή και δεν βγήκε καλά στην φώτο. ΑΝ το βρω θα ποστάρω. Μιλάμε για υπέροχη σοκοφρέτα με πολύ γέμιση σοκολάτας και καλή ποιότητα!

attachicon.gifIMG-20160204-WA0001.jpg

Τα συγκεκριμένα δημητριακά του μασούτη:

attachicon.gif2582815z.jpg

Πολύ ωραία και εύγεστα. Συγκεκριμένα η έκδοση με το μουσλι που τρώω κάθε πρωί είναι φοβερή!

απο τα lidl και αν δεν κανω λαθος η εταιρεια που τα παραγει για λογαριασμο των lidl ειναι η "γλυκανθη"

Δημοσ.

El Tequito Cheddar τυρί από τα Lidl, το φέρνουν όποτε έχει Μεξικάνικη εβδομάδα, από τα καλύτερα πικάντικα τσένταρ που έχω φάει και σχετικά φθηνό.

• Like 2
Δημοσ.

Αμα την ξαναπείς σοκοφρέτα θα φας ban ιερόσυλε! :P

ΜΙΑ είναι η σοκοφρέτα, τα υπόλοιπα είναι γκοφρέτες. 

Ειναι κατι σαν τα σπορτεξ :P

Δημοσ.

Πρόσφατα ήπια μία από τις καλύτερες μπίρες που έχω πιει. Είχα καιρό να συγκλονιστώ με μπίρα

Chios-Beer-House-Ale-900x900.jpg

Αν τη βρείτε κάπου, δοκιμάστε την.

• Like 2
Δημοσ.

El Tequito Cheddar τυρί από τα Lidl, το φέρνουν όποτε έχει Μεξικάνικη εβδομάδα, από τα καλύτερα πικάντικα τσένταρ που έχω φάει και σχετικά φθηνό.

εγω ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω την λατρεια προς το cheddar ειναι το ποιο ανοστο τυρι που εχω φαει.Το μονο καλο που εχει ειναι οτι λιωνει ευκολα

• Like 1
Δημοσ.

εγω ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω την λατρεια προς το cheddar ειναι το ποιο ανοστο τυρι που εχω φαει.Το μονο καλο που εχει ειναι οτι λιωνει ευκολα

watda...
  • Like 2
Δημοσ.

Τρως λάθος cheddar.

• Like 2
Δημοσ.

Τα mark's and spencer στην Αιόλου πέρα από ρούχα έχουν και τρόφιμα εισαγωγής από Αγγλία. Είναι στον τελευταίο όροφο.

Εκεί έχει αρκετά αναψυκτικά και μπύρες, διαφορετικά από αυτά που βρίσκουμε στην αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

το λοιπον οντως αρκετοι το θεωρουν απο τα καλυτερα τυρια.Αλλα επειδη εκανα αρκετες αποπειρες απο διαφορα σουπερ μαρκετ διαφορες μαρκες καταληγω στο οτι ισως (εφοσον δεν εχω δοκιμασε ακομα) να ειναι καλο τυρι,αλλα δεν υπαρχει κανενα ωραιο στο ελλαντα οτι και να πηρα απο συσκευασμενα στον καδο κατελειξαν

Δημοσ.

Τα mark's and spencer στην Αιόλου πέρα από ρούχα έχουν και τρόφιμα εισαγωγής από Αγγλία. Είναι στον τελευταίο όροφο.

Εκεί έχει αρκετά αναψυκτικά και μπύρες, διαφορετικά από αυτά που βρίσκουμε στην αγορά.

Θυμάσαι αν έχει εκεί πέρα και την cocacola cherry;

Δημοσ.

Θυμάσαι αν έχει εκεί πέρα και την cocacola cherry;

Τελευταία φορά που πήγα δεν την είδα στα ψυγεία.

Την είχα δει όμως σε κάποιο άλλο μαγαζί στο κέντρο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιο. Ίσως σε ένα μινι-μαρκετ λίγο πιο πάνω από τα starbucks στο Μοναστηράκι.

Δημοσ.

Επίσης τα Lidl έχουν φέρει πρόσφατα μια νέα λεμονάδα, λέγεται σκέτο Lemonade και βγαίνει μόνο σε εξάδα 330ml. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά, δεν έχει την ξεπλυμένη γεύση που έχουν συνήθως τα budget αναψυκτικά ούτε την πολύ γλυκιά γεύση που έχουν Ήβη, Fanta κ.α..

Δημοσ.

Επίσης τα Lidl έχουν φέρει πρόσφατα μια νέα λεμονάδα, λέγεται σκέτο Lemonade και βγαίνει μόνο σε εξάδα 330ml. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά, δεν έχει την ξεπλυμένη γεύση που έχουν συνήθως τα budget αναψυκτικά ούτε την πολύ γλυκιά γεύση που έχουν Ήβη, Fanta κ.α..

Η πιο ωραία λεμονάδα για μένα είναι η λουξ, αν και τελευταία παίρνω αναψυκτικά εψα χωρίς ζάχαρη. Πορτοκαλάδα, λεμονάδα και cola είναι πολύ καλές. Cola παίρνω εναλλάξ αυτή και την green cola, επίσης πολύ καλή!

• Like 2
Δημοσ.

Η λουξ οντως ειναι πολυ ωραια

Και πορτοκαλαδα και λεμοναδα μ αρεσουν παρα πολυ.παντα εχω μερικα μπουκαλακια καβαντζα κρυα στο ψυγειο.

Και ειναι και ελληνικη εταιρια (πατρα νομιζω ειναι αν δεν κανω λαθος το κεντρικο εργοστασιο)

• Like 1
Δημοσ.

Η λουξ οντως ειναι πολυ ωραια

Και πορτοκαλαδα και λεμοναδα μ αρεσουν παρα πολυ.παντα εχω μερικα μπουκαλακια καβαντζα κρυα στο ψυγειο.

Και ειναι και ελληνικη εταιρια (πατρα νομιζω ειναι αν δεν κανω λαθος το κεντρικο εργοστασιο)

Κάπου κοντά στην Πάτρα είναι και θυμάμαι πως πριν από όχι και πολλά χρόνια την έβρισκες μόνο εκεί!

Αυτές τις δύο δοκιμάστε τες πάντως :)

2lemon_cola_light_330ml_can.jpgassets_LARGE_t_942_43497224_type12128.jp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...