tsakonas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Σαν γευση ειναι χαλια η κολα... επσα μαμαει σε ολα 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Green cola δοκιμασα απο τους πρωτους οταν ημουν φανταρος στον εβρο και θυμαμαι οταν την πρωτοειδα λεω τι μουφιες κανουμε ρε φιλε οι ελληνες;(δεν ξερω γιατι μ βγηκε αυτο μολις το ειδα...σαν κακη απομιμηση coca cola μ φανηκε) αλλα ηπια και αλλαξα γνωμη.πολυ ωραια ειναι η green cola.αξιο προιον και αρκετα φθηνα τα βρισκεις.
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Σαν γευση ειναι χαλια η κολα... επσα μαμαει σε ολα Για ποια λες ότι είναι χάλια; Green cola δοκιμασα απο τους πρωτους οταν ημουν φανταρος στον εβρο και θυμαμαι οταν την πρωτοειδα λεω τι μουφιες κανουμε ρε φιλε οι ελληνες;(δεν ξερω γιατι μ βγηκε αυτο μολις το ειδα...σαν κακη απομιμηση coca cola μ φανηκε) αλλα ηπια και αλλαξα γνωμη.πολυ ωραια ειναι η green cola.αξιο προιον και αρκετα φθηνα τα βρισκεις. Φτηνά ιδιαίτερα δεν θα το έλεγα, περίπου ίδια τιμή με την κανονική έχει.
stelios18120 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Την πετυχα σε προσφορα και στοκαρα πριν λιγο καιρο 6αδουλες απο σουπερμαρκετ Αλλα εγω αγοραζω απο αθηνα απο το σουπερμαρκετ ΕΝΑ με αφμ επαγγελματικο και τις παιρνω αρκετα φθηνοτερα (Βλακεια μου που δεν υπολογισα οτι οι περισσότεροι αγοραζουν σε κανονικη τιμη) Οποτε να πω οτι ειναι σε περιπου ιδια τιμη αλλα τα δινεις τα χρηματα σε ελληνικη εταιρια και πανε σε ελληνες και δεν βοηθας μια γιγαντιαια πολυεθνικη εταιρια! (Ελπιζω να το εσωσα xaxaxa) 1
Soulseeker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 1)Σαγκουινάδα ΕΨΑ: 2)Τα προιόντα ΒΙΟΛΑΝΤΑ: http://www.violanta.gr/el/onepageproducts 3)Οι σοκολατες Βασιλοπουλου νομιζω ετικετας 365 4)Και ενα φοβερό μαγαζακι το Duck Soop στην στοα Πεσματζόγλου στο κέντρο (Αθήνα) το οποιο κανει εκπληκτικά sandwich (κοβουν εκεινη την στιγμη τα υλικα και τα ετοιμαζουν) Εδω κριτικη μου:http://www.ask4food.gr/estiatoria/16900-duck-soup 3
chrisxkar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 1)Σαγκουινάδα ΕΨΑ: epsa-blood-orange-2014.jpg 2)Τα προιόντα ΒΙΟΛΑΝΤΑ: http://www.violanta.gr/el/onepageproducts 3)Οι σοκολατες Βασιλοπουλου νομιζω ετικετας 365 4)Και ενα φοβερό μαγαζακι το Duck Soop στην στοα Πεσματζόγλου στο κέντρο (Αθήνα) το οποιο κανει εκπληκτικά sandwich (κοβουν εκεινη την στιγμη τα υλικα και τα ετοιμαζουν) Εδω κριτικη μου: http://www.ask4food.gr/estiatoria/16900-duck-soup Οι σοκολατες 365 για μενα ειναι ελεινες ειχα παρει διαφορες καπου στα χριστουγεννα...ακομα στο ντουλαπι ειναι ανοιχτες. Τα βιολαντα οκ δεν λες ουαου αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα παρα πολλα του εμποριου.
Soulseeker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Οι σοκολατες 365 για μενα ειναι ελεινες ειχα παρει διαφορες καπου στα χριστουγεννα...ακομα στο ντουλαπι ειναι ανοιχτες. Τα βιολαντα οκ δεν λες ουαου αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα παρα πολλα του εμποριου. Δεν ξερω αν ειναι σιγουρα αυτες γιατι δεν βρηκα φωτογραφια. Τα Βιολαντα ειναι ακριβως οπως το ειπες. Οχι ουαου αλλα καλυτερα απο πολλα του εμποριου Να προσθέσω επίσης τα λουκούμια Nedim απο την Κομοτηνή. Εχουν καταστηματα μονο βορεια αλλα μπορουν να σου στειλουν με courier. Οι φωτογραφιες δεν βοηθανε τοσο αλλα απο γευση φοβερα! https://www.nedim.gr/eshop/loykoymia
tsakonas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Για ποια λες ότι είναι χάλια; Φτηνά ιδιαίτερα δεν θα το έλεγα, περίπου ίδια τιμή με την κανονική έχει. Green cola, καλη ιδεα , κακιστη γευση για μενα... 1
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Green cola, καλη ιδεα , κακιστη γευση για μενα... A οκ, εμένα όπως είπα μου αρέσει. Δεν αγοράζω coca cola πλέον, μόνο green και εψα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 A οκ, εμένα όπως είπα μου αρέσει. Δεν αγοράζω coca cola πλέον, μόνο green και εψα. Το αυτό κι εγώ. Είχα κόψει τα αναψυκτικά γενικά αλλά για να υπάρχει κάτι στο σπίτι, μόνο Green Cola - τη θεωρώ μακράν ανώτερη της Coca Cola Zero (την οποία πάει να "χτυπήσει"). 1
Bayern Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μια σοκολάτα που μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Είχε ωραίες γεύσεις και την έβρισκα και εύκολα... 4
Soulseeker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 οκ οι Ritter πολύ καλές αλλα δεν είναι κρυφές 1
SOADNICK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Πωωωω υπαρχουν ακομα αυτα??? 5-5 τα ετρωγα μικρη! Σε Market In τα εχω βρει
φραμπάλα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μια σοκολάτα που μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Είχε ωραίες γεύσεις και την έβρισκα και εύκολα... 2117713351_e4e649fb31_b.jpg μπισκότο, γάλακτος, αλπικού γάλακτος και γιαούρτι! the best! το milk chocolate με πραλίνα καλό είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα