leonidas_fs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Official topic του Lidl? Χαζά χαζά απότι φαίνεται το Lidl έχει πολύ ποιοτικά, γευστικά και ελληνικά προιόντα!!
~Palpatin~ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Aπο τα πιο ωραία αν όχι το καλύτερο "ροκφορ" που έχω δοκιμάσει και πολύ φθηνό.
redhotstef Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Χαζά χαζά απότι φαίνεται το Lidl έχει πολύ ποιοτικά, γευστικά και ελληνικά προιόντα!! Αναγκάζεται να έχει , ελληνικά προϊόντα. Δούλευα παλιά σε φορτηγό που δούλευε για την αθηναϊκή Ζυθοποιία, και στο μόνο σούπερμάρκετ που δεν κάναμε δρομολόγιο ήταν στο lidl. Δεν ξέρω αν τώρα έχουν μπύρες εκεί αμστελ άλφα χεινεκεν, έχω καιρό να πατήσω, ειναι και μακριά από εκεί που μένω. Αλλά έτσι είχα ακούσει ότι συνέβαινε, και οι λιγοστές ελληνικές μπύρες όχι γνωστές, που έχουν ειναι εξαιτίας ενός νόμου. Δεν επιτρέπεται να πουλάει μόνο ξένα προϊόντα..
Bayern Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 μπισκότο, γάλακτος, αλπικού γάλακτος και γιαούρτι! the best! το milk chocolate με πραλίνα καλό είναι; Δεν ξέρω. Δεν δοκίμασα.. Εκτός από αυτήν και ότι έχει σχέση με μαύρη σοκολάτα δεν δοκίμασα... Ποιο πολύ μου άρεσε η cappuccino... Έχω να πάρω από αυτήν την σοκολάτα πάνω από 8 χρόνια...
φραμπάλα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τα δημητριακά δεν τα αντέχω πλέον.Μικρή τρελαινόμουν.Τώρα με φουσκώνουν , μου φαίνονται κακίγευστα, απλά δε μπορώ να τα τρώω. 1
theoritikos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τα δημητριακά δεν τα αντέχω πλέον.Μικρή τρελαινόμουν.Τώρα με φουσκώνουν , μου φαίνονται κακίγευστα, απλά δε μπορώ να τα τρώω. εμένα το αντίθετο. Πρέπει να φάω ένα κουτί για να χορτάσω, αλλιώς σε δυο ώρες θα πεινάω σαν λύκος 1
xpapias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Βερόνικα. Θα την ξανασυναντούσα σίγουρα! Ωπ συγγνώμη, μπέρδεψα τα fora! 11
Mau-Maus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Βερόνικα. Θα την ξανασυναντούσα σίγουρα! Ωπ συγγνώμη, μπέρδεψα τα fora! Πες που και πόσο 1
xpapias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Για να συνεισφέρω στο θεμα, επειδή το βλεπω να χάνεται. Εχω βρει την παρακατω τσιχλοφουσκα, χωρίς ζάχαρη, που εχει γευση ιδια με της κλασικης Big babol. 3
leonidas_fs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Απλά υπέροχη με τρομερή γεύση!!!
tehAllantin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Χαζά χαζά απότι φαίνεται το Lidl έχει πολύ ποιοτικά, γευστικά και ελληνικά προιόντα!! ελληνικη βδομαδα εδω, παίρνω ενα μέλι με καρύδια (μεταξύ άλλων). Βλέπω μετα απο καιρο, "παραγωγη γερμανιας". ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ. αυτα, τα αγαπώ τα λατρεύω!
Dark_son20 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Pure Cola την βρίσκω πολύ ανώτερη απο την green γιατί έχει και λίγο ξινή γεύση στ τελείωμα, πάντα μου αρεσε cola λεμόνι.
cococrops Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Pure Cola την βρίσκω πολύ ανώτερη απο την green γιατί έχει και λίγο ξινή γεύση στ τελείωμα, πάντα μου αρεσε cola λεμόνι. τι ειναι αυτη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα