zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι απιστευτο το μελεκουνι. Ειχα παει Ροδο το προηγουμενο Σαββατο και φορτωσα προμηθειες (αν και εφυγαν ολα απο δω κι απο κει) και δεν ηξερα πως εχει και ΑΒ. Ευχαριστω για την πληροφορια!! Μπορεί να έχει κι αλλού αλλά εκεί έχω βρει σίγουρα. Κάπου 2€ το έχει, πολύ νόστιμο, πολύ πιο νόστιμο από παστέλι πχ.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεί να έχει κι αλλού αλλά εκεί έχω βρει σίγουρα. Κάπου 2€ το έχει, πολύ νόστιμο, πολύ πιο νόστιμο από παστέλι πχ. Eχει και πορτοκαλι γι'αυτο ισως 1
tehAllantin Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Στο Βασιλόπουλο το βρίσκω συνήθως, πολύ ωραίο! (Και πρέπει να είναι και αρκετά υγιεινό!) Ειναι απιστευτο το μελεκουνι. Ειχα παει Ροδο το προηγουμενο Σαββατο και φορτωσα προμηθειες (αν και εφυγαν ολα απο δω κι απο κει) και δεν ηξερα πως εχει και ΑΒ. Ευχαριστω για την πληροφορια!! Υπάρχει ακόμα η πορτοκαλάδα ΒΑΠ; Μιλάμε της είχα σκίσει τα ματάκια όταν ημουν κάτω. Καρδουλες κλπ
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει ακόμα η πορτοκαλάδα ΒΑΠ; Μιλάμε της είχα σκίσει τα ματάκια όταν ημουν κάτω. Καρδουλες κλπ No idea, δεν την εχω πετυχει ποτε. Τοσο καλη ε?
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ούτε γω την έχω δει ποτέ...πότε κυκλοφορούσε; Ήμουν Ρόδο το 2006 και δεν θυμάμαι να την είχα δει πουθενά. edit, έψαξα και φαίνεται να κυκλοφορεί ακόμα. http://vap.gr/products/anapsiktika/
Soulseeker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Το μελεκουνι το εχει περα απο τα ΑΒ και εδω 0,90€ https://www.yolenis.com/1083/melekouni_rodou_30g 2
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Το μελεκουνι το εχει περα απο τα ΑΒ και εδω 0,90€ https://www.yolenis.com/1083/melekouni_rodou_30g Τελικά βλέπω ότι ο ΑΒ έχει 1€ και κάτι τα 60γρ. το διπλάσιο δηλαδή. Δεν ξέρω γιατί θυμάμαι 2€. http://www.ab.gr/click2shop/PROINO-SNACKING-and-ROFIMATA/PARADOSIAKA-GLYKA/LOYKOYMIA-PASTELIA/MELEKOYNI-RODOY-60-GR/p/7068812
theoritikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αν βρείτε ποτέ σε κάποιο σούπερ μάρκετ βυσιναδα Κλιάφα , ή οποιοδήποτε άλλο αναψυκτικό του, δώστε τα μια ευκαιρία (ή σε απλά ελληνικά , κάνω διαφήμιση τα προϊόντα του τόπου μου ) 1
Lnk Hlk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αν βρείτε ποτέ σε κάποιο σούπερ μάρκετ βυσιναδα Κλιάφα , ή οποιοδήποτε άλλο αναψυκτικό του, δώστε τα μια ευκαιρία (ή σε απλά ελληνικά , κάνω διαφήμιση τα προϊόντα του τόπου μου ) Σε ΑΒ υπάρχει!
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δεν αγοράζω coca cola πλέον, μόνο green και εψα. Η Έψα cola ήταν όντως διαμαντάκι ειδικά στο γυάλινο μπουκαλάκι, το καλύτερο αναψυκτικό που έχω δοκιμάσει. Δυστυχώς όμως πριν 3-4 χρόνια έγινε light και άλλαξε η γεύση της, απο γλυκόξινη έγινε γλυκιά :/ Θυμάμαι την ξενέρα που είχα φάει όταν δοκίμασα τη light.. ρε γμτ πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει!
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Η Έψα cola ήταν όντως διαμαντάκι ειδικά στο γυάλινο μπουκαλάκι, το καλύτερο αναψυκτικό που έχω δοκιμάσει. Δυστυχώς όμως πριν 3-4 χρόνια έγινε light και άλλαξε η γεύση της, απο γλυκόξινη έγινε γλυκιά :/ Θυμάμαι την ξενέρα που είχα φάει όταν δοκίμασα τη light.. ρε γμτ πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει! Εγώ την light εννοώ, αυτή που λέει με στέβια. Μου αρέσει αρκετά αλλά νομίζω η green είναι ελαφρώς καλύτερη. Από ΕΨΑ παίρνω σίγουρα πορτοκαλάδα και λεμονάδα light (με στέβια) πάντως.
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ την light εννοώ, αυτή που λέει με στέβια. Δεν υπάρχει κι άλλη, αυτό είναι το κακό Η προηγούμενη που δεν έγραφε light ήταν έτη φωτός καλύτερη, την έκαναν light και μαζί πολύ πιο γλυκιά δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν..
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπάρχει κι άλλη, αυτό είναι το κακό Η προηγούμενη που δεν έγραφε light ήταν έτη φωτός καλύτερη, την έκαναν light και μαζί πολύ πιο γλυκιά δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν.. Είναι πολύ γλυκιά η στέβια γι'αυτό μάλλον. Στο γυάλινο μπουκάλι πάλι light είναι; Δεν το έχω προσέξει γιατί παίρνω κουτάκια.
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Είναι πολύ γλυκιά η στέβια γι'αυτό μάλλον. Στο γυάλινο μπουκάλι πάλι light είναι; Δεν το έχω προσέξει γιατί παίρνω κουτάκια. Light παντού! Ναι, κάποια μλκία έκαναν με τη δοσολογία 1
christopher0016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Πηρα γκοφρετα απο τα λιντλ σημερα μαρκα eat me πεντανοστιμη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα