Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι απιστευτο το μελεκουνι. Ειχα παει Ροδο το προηγουμενο Σαββατο και φορτωσα προμηθειες (αν και εφυγαν ολα απο δω κι απο κει) και δεν ηξερα πως εχει και ΑΒ. Ευχαριστω για την πληροφορια!!

Μπορεί να έχει κι αλλού αλλά εκεί έχω βρει σίγουρα. Κάπου 2€ το έχει, πολύ νόστιμο, πολύ πιο νόστιμο από παστέλι πχ.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να έχει κι αλλού αλλά εκεί έχω βρει σίγουρα. Κάπου 2€ το έχει, πολύ νόστιμο, πολύ πιο νόστιμο από παστέλι πχ.

Eχει και πορτοκαλι γι'αυτο ισως ;)

• Like 1
Δημοσ.

Στο Βασιλόπουλο το βρίσκω συνήθως, πολύ ωραίο! (Και πρέπει να είναι και αρκετά υγιεινό!)

melekouni_rodos.jpg

Ειναι απιστευτο το μελεκουνι. Ειχα παει Ροδο το προηγουμενο Σαββατο και φορτωσα προμηθειες (αν και εφυγαν ολα απο δω κι απο κει) και δεν ηξερα πως εχει και ΑΒ. Ευχαριστω για την πληροφορια!!

Υπάρχει ακόμα η πορτοκαλάδα ΒΑΠ; Μιλάμε της είχα σκίσει τα ματάκια όταν ημουν κάτω. 

Καρδουλες κλπ

orange1500.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει ακόμα η πορτοκαλάδα ΒΑΠ; Μιλάμε της είχα σκίσει τα ματάκια όταν ημουν κάτω. 

Καρδουλες κλπ

No idea, δεν την εχω πετυχει ποτε. Τοσο καλη ε?

Δημοσ.

Το μελεκουνι το εχει περα απο τα ΑΒ και εδω 0,90€

https://www.yolenis.com/1083/melekouni_rodou_30g

Τελικά βλέπω ότι ο ΑΒ έχει 1€ και κάτι τα 60γρ. το διπλάσιο δηλαδή. Δεν ξέρω γιατί θυμάμαι 2€.

http://www.ab.gr/click2shop/PROINO-SNACKING-and-ROFIMATA/PARADOSIAKA-GLYKA/LOYKOYMIA-PASTELIA/MELEKOYNI-RODOY-60-GR/p/7068812

Δημοσ.

Αν βρείτε ποτέ σε κάποιο σούπερ μάρκετ βυσιναδα Κλιάφα , ή οποιοδήποτε άλλο αναψυκτικό του, δώστε τα μια ευκαιρία (ή σε απλά ελληνικά , κάνω διαφήμιση τα προϊόντα του τόπου μου :-) )

• Like 1
Δημοσ.

Αν βρείτε ποτέ σε κάποιο σούπερ μάρκετ βυσιναδα Κλιάφα , ή οποιοδήποτε άλλο αναψυκτικό του, δώστε τα μια ευκαιρία (ή σε απλά ελληνικά , κάνω διαφήμιση τα προϊόντα του τόπου μου :-) )

Σε ΑΒ υπάρχει!

Δημοσ.

Δεν αγοράζω coca cola πλέον, μόνο green και εψα.

Η Έψα cola ήταν όντως διαμαντάκι ειδικά στο γυάλινο μπουκαλάκι, το καλύτερο αναψυκτικό που έχω δοκιμάσει. Δυστυχώς όμως πριν 3-4 χρόνια έγινε light και άλλαξε η γεύση της, απο γλυκόξινη έγινε γλυκιά :/  Θυμάμαι την ξενέρα που είχα φάει όταν δοκίμασα τη light.. ρε γμτ πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει!

Δημοσ.

Η Έψα cola ήταν όντως διαμαντάκι ειδικά στο γυάλινο μπουκαλάκι, το καλύτερο αναψυκτικό που έχω δοκιμάσει. Δυστυχώς όμως πριν 3-4 χρόνια έγινε light και άλλαξε η γεύση της, απο γλυκόξινη έγινε γλυκιά :/  Θυμάμαι την ξενέρα που είχα φάει όταν δοκίμασα τη light.. ρε γμτ πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει!

Εγώ την light εννοώ, αυτή που λέει με στέβια. Μου αρέσει αρκετά αλλά νομίζω η green είναι ελαφρώς καλύτερη. Από ΕΨΑ παίρνω σίγουρα πορτοκαλάδα και λεμονάδα light (με στέβια) πάντως.

Δημοσ.

Εγώ την light εννοώ, αυτή που λέει με στέβια.

Δεν υπάρχει κι άλλη, αυτό είναι το κακό :P   Η προηγούμενη που δεν έγραφε light ήταν έτη φωτός καλύτερη, την έκαναν light και μαζί πολύ πιο γλυκιά  δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν..

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κι άλλη, αυτό είναι το κακό :P   Η προηγούμενη που δεν έγραφε light ήταν έτη φωτός καλύτερη, την έκαναν light και μαζί πολύ πιο γλυκιά  δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν..

Είναι πολύ γλυκιά η στέβια γι'αυτό μάλλον. Στο γυάλινο μπουκάλι πάλι light είναι; Δεν το έχω προσέξει γιατί παίρνω κουτάκια.

Δημοσ.

Είναι πολύ γλυκιά η στέβια γι'αυτό μάλλον. Στο γυάλινο μπουκάλι πάλι light είναι; Δεν το έχω προσέξει γιατί παίρνω κουτάκια.

Light παντού!  :shock:   Ναι, κάποια μλκία έκαναν με τη δοσολογία  :P

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...