mito1988 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πριν ρωτήσω σε κάποιο κατάστημα θέλω να ρωτήσω και εδώ για να είμαι σίγουρος.. Έχω επιδότηση στη cosmote και θέλω να πάρω ένα tablet, αλλά θέλω το wi-fi only μοντέλο όχι το cellular. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση για να το πάρω ή αναγκαστικά πρέπει να το πάρω με κάρτα sim;
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πριν ρωτήσω σε κάποιο κατάστημα θέλω να ρωτήσω και εδώ για να είμαι σίγουρος.. Έχω επιδότηση στη cosmote και θέλω να πάρω ένα tablet, αλλά θέλω το wi-fi only μοντέλο όχι το cellular. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση για να το πάρω ή αναγκαστικά πρέπει να το πάρω με κάρτα sim; Νομίζω πως είναι πολιτική της κάθε εταιρείας. Στα public πχ μπορούσες να πάρεις και τηλεόραση!
mito1988 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω πως είναι πολιτική της κάθε εταιρείας. Στα public πχ μπορούσες να πάρεις και τηλεόραση! Ναι αλλά απ' όσο γνωρίζω αυτά τα καταστήματα (public,πλαίσιο, κωτσόβολος κτλ...) δε συνεργάζονται με cosmote, οπότε μένει μόνο ο Γερμανός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα