Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνω ξεχωριστό thread για να μπορέσουν να το δουν περισσότεροι.

Νοικιάζω σπιτι που δυστυχώς δεν έχει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας αλλα παλιά ξύλινη. Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την αναβάθμιση της ασφάλειας της πόρτας.

Καταρχήν οι μεταλλικές ράβδοι που τοποθετούνται στα κουφώματα κάνουν τίποτα ουσιαστικό η πεταμένα λεφτά και με μια κλωτσιά ανοίγει ούτως η άλλως; Έχει νόημα να γίνει ενίσχυση και στους μεντεσεδες; Ποσό μπορεί να μου κοστίσει αυτό;

Επιςης, μου πρότεινε ένας κλειδαράς να βάλω την omega plus hexagono που έρχεται με δικό της αφαλό και defender. Ξέρει κάποιος κάτι για την κλειδαριά;

Καμία ιδέα για ενίσχυση της πόρτας πέρα απο τοποθετηςη εσωτερικής μπάρα που μου δημιουργεί μια κλειστοφοβία; 

Βοηθάει στην ενίσχυση η τοποθέτηση περισσότερων κλειδαριων; Για παράδειγμα μια που να πιάνει μόνο απο μέσα αλλα επάνω , η δεν έχει νόημα το θέμα ασφάλεια με την παλιά ξύλινη πόρτα;

Το έχω ήδη ψιλό μετανιώσει το καινούργιο σπιτι μόνο και μόνο απο θέμα ασφαλείας μιας και είμαστε και στον πρώτο.. 

Πείτε τίποτα ενθαρρυντικό ελπίζω!

Επίσης δεύτερο defender στην κυρια κλειδαριά έχει νόημα απο τη στιγμή που θα μπει το hexagon;

Δημοσ.

εγω ειχα ξυλινη πορτα σαν την δικια σου

ειχε ερθει ενας φιλος που γνωριζει ηταν της δουλειας και μ ειπε οτι αλλη κλειδαρια και ενισχυση κτλπ θα σ παει κανα 250-300 ευρω

και με 400-500 βαζεις ασφαλειας πορτα καινουργια. και τελικα αυτο εκανα. μ λεει θα ειναι σαν πεταμενα χρηματα γιατι η διαφορα τιμης με μια ολοκαινουργια ειναι πολυ μικρη (δεν θυμαμαι μαρκες κτλπ να σ πω που μου ειχε προτινει η κουβεντα αυτη ηταν πριν 3 χρονια)

ετσι εβαλα ασφαλειας με τοποθετηση και ολα μαζι 500 ευρω και ξεμπερδεψα.

(μ ειχε πει κιολας ότι με εσωτερικη μπαρα αν γινει κατι και θες να βγεις αμεσα από το σπιτι κινδυνεύεις σοβαρα γιατι θελει καποιο χρονο μεχρι να το βγαλεις και να ανοίξεις την πορτα σου)

Δημοσ.

Εγώ για αρχή μπάρα θα έβαζα, όσο να'ναι κάτι προσφέρει.

Στέλιο αν βάλεις κάτι τέτοιο αμέσως βγαίνει από μέσα, άσε που μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου κάτι παρόμοιο.

LKK_1291d-500x416.JPG

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ναι βγαινει αμεσως π εβαλες.

Ειναι κατι αλλα που πιανουν και πανω και κατω και κλειδωνει αναμεσα σε 2 σιδερα (ελπιζω να καταλαβες ποιο εννοω) για να μην βαζω φωτο ειμαι απο κινητο.

Αυτο που λεω δεν βγαινει ευκολα και αν θελεις να βγεις αμεσα ειναι επικίνδυνο.

Αυτο π δειχνεις zio οντως ειναι πιο ευκολο να βγει.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ναι βγαινει αμεσως π εβαλες.

Ειναι κατι αλλα που πιανουν και πανω και κατω και κλειδωνει αναμεσα σε 2 σιδερα (ελπιζω να καταλαβες ποιο εννοω) για να μην βαζω φωτο ειμαι απο κινητο.

Αυτο που λεω δεν βγαινει ευκολα και αν θελεις να βγεις αμεσα ειναι επικίνδυνο.

Αυτο π δειχνεις zio οντως ειναι πιο ευκολο να βγει.

Νομίζω μια τέτοια πατέντα σαν της φωτογραφίας είναι και φτηνή και αρκετά καλή λύση. Με δύο κρίκους και μια ξύλινη ή μεταλλική μπάρα το φτιάχνεις μόνος σου.

Δημοσ.

εγω ειχα ξυλινη πορτα σαν την δικια σου

ειχε ερθει ενας φιλος που γνωριζει ηταν της δουλειας και μ ειπε οτι αλλη κλειδαρια και ενισχυση κτλπ θα σ παει κανα 250-300 ευρω

και με 400-500 βαζεις ασφαλειας πορτα καινουργια. και τελικα αυτο εκανα. μ λεει θα ειναι σαν πεταμενα χρηματα γιατι η διαφορα τιμης με μια ολοκαινουργια ειναι πολυ μικρη (δεν θυμαμαι μαρκες κτλπ να σ πω που μου ειχε προτινει η κουβεντα αυτη ηταν πριν 3 χρονια)

ετσι εβαλα ασφαλειας με τοποθετηση και ολα μαζι 500 ευρω και ξεμπερδεψα.

(μ ειχε πει κιολας ότι με εσωτερικη μπαρα αν γινει κατι και θες να βγεις αμεσα από το σπιτι κινδυνεύεις σοβαρα γιατι θελει καποιο χρονο μεχρι να το βγαλεις και να ανοίξεις την πορτα σου)

αν κινδυνευει καποιος με μπαρα ασφαλειας επωνυμη σε ξυλινη πορτα, τοτε εσυ με την πορτα ασφαλειας των 500€ (με τοποθετηση παρακαλω) εισαι μονιμα σε κινδυνο..!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...